HP Inc.

HP øger de teknologiske standarder i jeres virksomhed med komplette og fleksible løsninger, der dækker alle kontorer og etageniveauer. Med it-løsninger fra HP forbedrer du dine resultater, fordi du får løsninger, som holder, og som er brugervenlige og hurtige, og hvor sikkerheden er i top. Det mindsker spildtid og effektiviserer jeres arbejdstid på det, der er vigtigt for jer: At levere et godt produkt, der skaber værdi for jeres kunder.

En bærbar computer fra HP – professionalitet fra top til tå

HP er en af verdens største it-giganter. Et prædikat, der forpligter. Derfor er HPs bærbare computere også udviklet med sikkerhed og mobilitet i fokus, der giver dig et professionelt og pålideligt arbejdsværktøj.

En bærbar computer fra HP giver dig lethed, når du skal fremlægge en præsentation, arbejde på farten eller ønsker stor fleksibilitet. Alle computere er designet med høj ydeevne, der kan varetage alle former fra opgaver lige fra power point-præsentationer til mere krævende arbejdsopgaver.

Med en bærbar computer fra HP får du også et ydre i et flot design, der signalerer grundighed og professionalitet. Computeren er designet, så den er nem at have med på farten, uden at der er gået på kompromis med holdbarheden. Det betyder, at du trygt kan have den med på farten og vide, at den altid starter op, når du har brug for det.

Stationære computere

Her finder du alle stationære computere fra HP. De har alt fra enkle modeller til kraftfulde workstations. Uanset hvilken model, du vælger, kan du være sikker på, at du får en stabil computer af høj kvalitet.

Skærme

Selvom HP er mest kendt for computere og servere, bør man ikke glemme, at de også producerer højtydende skærme. Deres sortiment strækker sig fra de mere simple skærme til almindeligt kontorbrug til professionelle skærme, der egner sig til billedbehandling.

Printere & forbrugsstoffer

HP har lang erfaring med printere, da de har fremstillet dem siden 80’erne. I dag fremstiller HP mange forskellige modeller i forskellige serier. Her på siden finder du de forskellige printermodeller.

HP Inc.

For nyligt valgte Hewlett-Packard at dele virksomheden i to; HP Inc. og Hewlett-Packard Enterprise. Her finder du produkterne fra virksomheden HP Inc., hvilket primært er computere og printere.

HP blev grundlagt i en garage i Palo Alto tilbage i 1939, og lancerede deres første computer i 1966. HP er for længst flyttet ud af den lille garage, en garage, der siden 1987 er et historisk landemærke, og HP er nu en af verdens førende computerproducenter.

LaserJet

HP satsede også tidligt på printere, og i 1984 lancerede de deres første laserprinter med navnet LaserJet, en produktserie, der stadig er på markedet.

De mange erfaringer har ført til, at HP er en af de førende eksperter på området, så uanset om du skal bruge en enkelt printer eller en total printløsning, kan du stole på, at HP har noget til dig. Hvis du vil have hjælp med at finde en printløsning, der passer til lige præcis din virksomhed, anbefaler vi, at du kontakter vores specialister, som hjælper dig med at finde en skræddersyet løsning.

For at kunne få en forståelse for, hvor langt fremme HP altid har været, er det værd at nævne, at virksomheden var blandt de ti første virksomheder til at registrere et .com-domæne - det gjorde de i 1986.