Min Konto

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke har en konto, kan du klikke her for at oprette en. Hvis din e-mailadresse allerede er oprettet, og du har glemt dit login, kan du klikke her for at nulstille dit password.

Såfremt du har glemt dit brugernavn eller password, kan du klikke her. Du vil derefter få tilsendt en e-mail med brugerinformation.

I bunden af hver mail finder du link til afmeldelse af nyhedsbrev.

Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] og frabede dig nyhedsbreve. Husk at angive, hvilken e-mail du modtager dem på.

Øverst på Dustin.dk finder du ”Min konto”. Her kan du logge ind. Du kan også trykke her for at logge ind på din konto på Dustin.dk.

Du kan ændre dine oplysninger ved at logge ind og derefter gå til kontoindstillinger under ”Min konto”. Her kan du se og redigere i din brugerinformation samt opdatere password, administrere diverse brugere og ændre yderligere kontoindstillinger.

For at gøre det både nemmere og mere sikkert for dig som kunde har vi opdateret loginsiden og hævet sikkerhedsstandarden. Du vil derfor blive omdirigeret til https://login.dustin.eu/ for at logge ind.

Din sikkerhed og integritet er vigtig for os. For en ordens skyld kan vi fortælle dig, at opdateringen ikke påvirker, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Læs mere om vores behandling af personoplysninger i vores integritetspolitik.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på 78712323 eller [email protected].

Bestilling

Returnering

Levering

Min Konto

Teknisk Support

Betaling & Faktura