Grundet forlængelsen af covid-19-restriktionerne i Danmark vil vores transportpartner Bring kun være i stand til at udføre ét leveringsforsøg.
Sørg derfor venligst for at leverancen kan modtages på leveringsadressen. Leverancer, der ikke kan leveres, returneres til Dustin.

Software

Softwarelicenser kan købes eller lejes. Har du brug for fem eller flere licenser, kan du have mulighed for at tegne en volumenaftale og dermed opnå bedre priser. Lyder det interessant? Kontakt vores fantastiske softwarespecialister på [email protected], så hjælper de dig med at finde et godt tilbud til din virksomhed.

Købe software

Forskellige former for software (licens, download og boks) finder du under den respektive kategori på denne side. Vi tilbyder et bredt udvalg af software fra producenter som f.eks. Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, VMware, Veeam, Symantec. Men vi har mange flere softwareproducenter end dem, der vises her. Så hold dig ikke tilbage og kontakt os, hvis du vil vide mere!

Hvad er software?

Software er et fælles ord for alle de programmer og andre instruktioner, som bruges i et IT-system. Eksempel på software er operativsystemet Windows 10 Pro og kontorprogrammer som f.eks. Office 365/Office 2019. Alle er lavet af producenten Microsoft. Det modsatte af software er hardware, som defineres som de materielle og fysiske dele i et IT-system. Et eksempel på hardware er grafikkortet i en computer.

Top sælgere

Kampagne