Software

Softwarelicenser kan købes eller lejes. Har du brug for fem eller flere licenser, kan du have mulighed for at tegne en volumenaftale og dermed opnå bedre priser. Lyder det interessant? Kontakt vores fantastiske softwarespecialister på [email protected], så hjælper de dig med at finde et godt tilbud til din virksomhed.

Købe software

Forskellige former for software (licens, download og boks) finder du under den respektive kategori på denne side. Vi tilbyder et bredt udvalg af software fra producenter som f.eks. Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, VMware, Veeam og Symantec. Vi har langt flere softwareproducenter end dem, der vises her, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Hvad er software/programmer?

Software eller programmer, som det også kaldes, er en sammenfattende betegnelse for alle de programmer og andre instruktioner, der anvendes i et IT-system. Eksempler på software er operativsystemet Windows 10 Pro og kontorprogrammer, som indgår i de forskellige Microsoft 365-licenser. Modsætningen til software er hardware (eller udstyr, som det også kaldes). Det defineres som de fysiske dele af et IT-system, f.eks. et grafikkort i en computer.

Top sælgere