Eventkalender

På denne side kan du se Dustins kommende aktiviteter, som arrangeres sammen med vores partnere og vil behandle forskellige emner fra gang til gang. For at læse mere og deltage skal du klikke på tilmeldingsknappen ved hver aktivitet.

23. april 2024

Event
Dustin IT Inspiration Day Danmark – København

I løbet af denne spændende dag med Dustin og partnere vil du blive inspireret af de nyeste IT trends og innovative teknologier. Med bæredygtighed, sikkerhed og AI på agendaen kan du blandt andet se frem til oplæg og udstillinger fra vores samarbejdspartnere, inspiration fra Tommy Ahlers på scenen og Lasse Rimmer som jeres vært.

Webinaret afholdes på dansk og engelsk.

  • Tirsdag d. 23. april
  • kl. 12.00–17.00

11. oktober

Webinar
Hvordan kan vi samarbejde om en mere bæredygtig fremtid?

Velkommen til et webinar, hvor vi taler om bæredygtighed og dens betydning for din virksomhed. Hvordan kan vi hos Dustin hjælpe med at reducere din klimapåvirkning fra IT? Et af svarene på dette spørgsmål er Dustins Takeback – en nem og sikker tjeneste, der fokuserer på genbrug og genanvendelse af IT-produkter. Sæt kryds i kalenderen!

Webinaret afholdes på dansk og engelsk.

  • 11. oktober 2022
  • kl. 10.00-11.00

21. april 2022

Save the date
Solutions Day - København

Gå ikke glip af en dag fyldt med information og inspiration om fremtidens IT i et hybridt arbejdsliv. Finpuds din viden og stil spørgsmål til vores eksperter og partnere om IT-services og løsninger, der kan sikre dig et godt IT-miljø. Der vil være foredrag, break-out sessioner, frokost og sødt til ganen samt mulighed for at mingle med os og vores partnere hele dagen. Begrænset antal pladser.

  • 21. april 2022
  • Kl. 12.00-18.00

Valgfri dato

Workshop
Modern Workplace - en digital og
moderne arbejdsplads

Tilmeld dig en gratis workshop om Modern Workplace med vores
ekspert Fredrik Berg. Du vil få at vide, hvordan du håndterer dine
klienter på en nem og sikker måde ved at levere hele
virksomhedens IT fra skyen og uden lokal infrastruktur.