a

HP

Din guide til elektronikjunglen

I dag hjælper produkter dig med at arbejde hvor som helst og når som helst. Du får adgang til mere kraft og højere ydeevne, samtidig med at du arbejder mere bæredygtigt og gør verden til et bedre sted. Men hvordan finder man vej rundt i de mange valgmuligheder? I de fleste tilfælde findes den perfekte løsning allerede. Du skal bare vide, hvad du leder efter, og hvordan du vil bruge løsningen. Når du ved det, har du et kompas, der viser vej for dig.

Hvilket produkt leder du efter?

Computerskærm

Computerskærmen er dit vindue til alle mulighederne i din PC. Hvad bør man tænke på, når du køber en ny skærm? Begynd med at tænke over formålet med din nye skærm – hvad du skal bruge skærmen til. Derefter bør du se nærmere på skærmstørrelsen og skærmopløsningen. Nedenfor finder du tre forskellige kategorier af skærme. Det kan hjælpe dig med at finde den rigtige til dit formål.

Skærme med USB-C

Hvis du vil slippe for at have en separat dockingstation. Tilslut hurtigt og nemt din computer til skærmen med ét og samme kabel for at overføre billeder, lyd og data.

Til produkterne

Én stor skærm i stedet for to

Hvis du vil arbejde i flere vinduer på samme tid og få samme skærmplads som med to skærme.

Til produkterne

Grafiske skærme

Hvis du arbejder med f.eks. grafisk design, billedbehandling eller videoproduktion.

Til produkterne

Skærme med USB-C

Store skærme

Grafiske skærme

PC

Leder du efter en ny bærbar computer, og synes du, at det er svært ved at vælge den rigtige? Når du tænker på, hvad du skal bruge den til, og i hvilke situationer, er du allerede nået langt. Måske har du brug for at samarbejde på tværs af teams, måske er du altid på farten eller måske har du brug for ultimativ ydeevne og missionskritisk pålidelighed. HP tilbyder et bredt udvalg af bærbare computere, der er skræddersyet til dine behov.

Standardbruger

Til dig, der mest arbejder i kontormiljøer, måske på forskellige steder, med forskellige opgaver og samarbejde på tværs af forskellige teams med multitasking og brug af forskellige programmer.

Til produkterne

Mobil bruger

Til dig, der altid er på farten og har brug for at bevæge dig ubesværet mellem firmaet, kunderne og andre lokaliteter med krav om konstant netværksadgang, lang batterilevetid, høj sikkerhed og fleksibel bærbarhed.

Til produkterne

Superbruger

Til dig, der kræver ultimativ ydeevne og missionskritisk pålidelighed på skræddersyede enheder til softwareudvikling, dataanalyse, produktdesign og teknisk arbejde.

Til produkterne

Godt

HP 255 G8 er et typisk eksempel på en moderne budgetmaskine. Det er ikke en skinnende ultrabook, men den er let, den har smalle kanter, og den er udstyret med effektiv hardware inde i kabinettet.

Til produktet

Bedre

Med et nyt kompakt design står HP ProBook 445 Laptop PC for kommerciel ydeevne, sikkerhed og holdbarhed til professionelle i virksomheder i vækst, hvor medarbejderne bevæger sig fra skrivebord til mødelokale og videre til hjemmet

Til produktet

Bedst

Teams arbejder mange steder, og de kræver en kraftfuld, sikker og holdbar bærbar computer, der er nem at tilslutte, så man kan blive ved med at være produktiv. Opfyld kravene til multitasking og professionelt arbejde mange forskellige steder med HP EliteBook 840

Til produktet

Anbefalet tilbehør

Macro alias: MultipleProductBoxes

Godt

Med sit kompakte design står HP ProBook 430 Laptop PC for kommerciel ydeevne, sikkerhed og holdbarhed til professionelle i virksomheder i vækst, hvor medarbejderne bevæger sig fra skrivebord til mødelokale og videre til hjemmet.

Til produktet

Bedre

Til mennesker, der arbejder mange steder og kræver en kraftfuld, sikker og holdbar bærbar computer, der er nem at tilslutte, så de kan blive ved med at være produktive. Opfyld kravene til multitasking og professionelt arbejde mange forskellige steder med HP EliteBook 830.

Til produktet

Bedst

Med en vægt på under 1 kg har den meget bærbare HP Elite Dragonfly G2 et elegant design og stærk sikkerhed. Bring folk sammen med AI-drevet lyd, en strålende skærm og tilslutningsmuligheder, der giver en fantastisk samarbejdsoplevelse

Til produktet

Anbefalet tilbehør

Godt

Teams arbejder mange steder, og de kræver en kraftfuld, sikker og holdbar bærbar computer, der er nem at tilslutte, så man kan blive ved med at være produktiv. Opfyld kravene til multitasking og professionelt arbejde mange forskellige steder med HP EliteBook 850

Til produktet

Bedre

Vores letteste 15,6" ZBook giver ægte mobilitet til personer, der får den typiske virksomheds-PC til at give op. Uanset om du er på kontoret eller i marken, har du ydeevne på professionelt niveau og et numerisk tastatur i fuld størrelse. Du har alt, hvad du skal bruge til at gennemgå arbejdet og styre projekter, uanset hvor du befinder dig

Til produktet

Bedst

Fra tastatur til skærm – alle aspekter af vores ZBook Studio er designet til effektive arbejdsgange. Gengiv eller visualiser i realtid, samarbejd på afstand, og spil uanset hvor du er. Med al denne kraft indbygget i så lille et format er der endelig én enhed til alt, hvad du laver

Til produktet

Anbefalet tilbehør

Print

Det perfekte printervalg er ofte lige så unikt som den organisation, der bruger printeren. Der findes et utal af printere, lige fra enkle og strømlinede enheder til printere med ekstremt høj kapacitet. For at træffe det rigtige valg for din organisation er det vigtigt at tænke på, hvor mange personer der skal bruge printeren. Når du gør det, kan du regne med, at printeren får stor betydning for tilfredsheden gennem de kommende år.

Lille

gIdeel til teams på 1-5 brugere i små og mellemstore virksomheder, der er på udkig efter en printløsning, der altid er klar til brug.

Til produkterne

Medium

Ideel til teams og afdelinger med 5-10 brugere, der ønsker en effektiv, sammenhængende og kompakt udskrivningsløsning til professionelle kontordokumenter.

Til produkterne

Stor

Ideel til teams, der er i vækst, og afdelinger med mere end 10 brugere, der har brug for en meget pålidelig udskrivningsløsning med printkvalitet og indbygget sikkerhed.

Til produkterne

Godt

Dobbeltsidet udskrivning: Giver dig mulighed for at udskrive på begge sider af papiret. Det reducerer dit papirforbrug med op til 50 %. Fjernbetjening til din printer: Administrer din e-all-in-one- eller multifunktionsprinter fra din smartphone eller tablet ved hjælp af HP All-in-One Printer Remote-appen.

Til produktet

Bedre

Arbejd, studér og skab med printeren, der printer alt og giver dig mulighed for hvad som helst – fra fotos i høj kvalitet til dokumenter. Vælg HP +, og få det smarte printsystem, der holder dig tilsluttet og klar til at udskrive fra næsten alle steder.

Til produktet

Bedst

Forvent hurtige udskrivningshastigheder på op til 22 ppm, automatisk dobbeltsidet udskrivning, pålidelig Wi-Fi-forbindelse og en stor papirbakke på 250 ark. Vælg HP + ved installationen for at få 6 måneders Instant Ink og en udvidet HP-garanti (op til 3 år).

Til produktet

Godt

Lav grafik med levende farver og dyb sort tekst på forskellige typer papir fra A4 til (A3). Fremstil udskrifter, der er modstandsdygtige over for vand, snavs og falmning, og som kan coates. Udskriv mere sort tekst og flere sider i farver med HP’s originale blækpatroner med høj kapacitet. Få din virksomhed til at skille sig ud med rammeløst, dobbeltsidet marketingmateriale.

Til produktet

Bedre

Reducer papirforbruget på kontoret ved at udskrive på begge sider af papiret. Få udskrifterne med det samme – uden at skulle vente. Enheden vågner og udskriver hurtigt. Udskriv nemt fra enhver enhed på enhver HP-printer stort set hvor som helst – sikkert og trygt via skyen.

Til produktet

Bedst

En banebrydende, smart printer – selv til udskrivning af store mængder. Spar tid med genveje til intelligente opgaver. Drag fordel af dobbeltsidet scanning i én arbejdsgang, enkel mobil udskrivning, problemfri tilslutning og den bedste sikkerhed i sin klasse. Der anvendes dynamisk sikkerhed til denne printer. Den kan opdateres med jævne mellemrum via firmwareopdateringer.

Til produktet

Godt

Lille og kraftfuld: HP’s mindste Enterprise printer Dynamic Security anvendes til denne printer. Den kan opdateres med jævne mellemrum via firmwareopdateringer. Spar energi, mens du opretholder ydeevnen – printeren er ENERGY STAR®- og Blue Angel-certificeret.

Til produktet

Bedre

Overvældende A3-udskrifter! Automatisk dobbeltsidet udskrivning, hurtig udskrivningshastighed og automatisk dokumentføder gør de daglige opgaver nemmere. Den automatiske arkføder til 35 sider håndterer dokumenter på op til 21,6 x 35,6 cm, så du hurtigt kan udskrive på begge sider. Berør og swipe for at bruge genvejene på den smartphone-inspirerede, berøringsfølsomme farveskærm.

Til produktet

Bedst

Lille og kraftfuld: HP’s Small Business Dynamic Security MFP anvendes til denne printer. Den kan opdateres med jævne mellemrum ved at opdatere firmwaren, alt sammen af hensyn til din sikkerhed!

Til produktet