We keep the public sector moving

Siden 1984 har vi leveret IT-produkter. Men IT udvikles, og det gør vi også. I dag leverer vi skalerbare IT-løsninger til den offentlige sektor.

Dustins Public-team

For større kunder og aftaler sørger Dustin altid for et kundeteam for at optimere kvaliteten af levering og logistik.

I samarbejde med kunden sørger vi for dedikerede personer til hvert forretningsområde og afdeling.

 • Ansvarlig for klienttjenester
 • Ansvarlig for E-sourcing
 • Økonomi-, faktura- og finansansvarlig
 • Kundeansvarlig og forretningsorienteret projektleder Key Account Manager
 • Indkommende ordre-/bestillingsteam, dedikerede sælgere på egen linje for bestilling over telefon, e-mail, fax, web og online
 • Leveringsaftale- og informationsansvarlig
 • Back Office Support-team, support, service, retur- og garantisager
 • Funktionsansvarlig for web- og startside
 • Logistik-, leverings- og serivce-team (Dustin-lageret i Rosersberg)
 • Ansvarlig for kvalitet, miljø og etik
 • Produktspecialistteam, som er dedikeret på samtlige produktområder

Effektiv distribution

Vores logistikløsning bygger på vores skræddersyede logistikcenter på 20.000 kvadratmeter i Rosersberg.

Vi leverer mere end 1,5 millioner pakker hvert år fra vores lager, og 98% af dem når ud til kunderne dagen efter deres bestilling.

Snabbfakta:

 • Over 5000 leverancer pr. dag
 • ~ 120 medarbejdere 3/4 af alle bestillinger er straks tilgængelige for levering
 • Over 97% leverancepræcision

DistributionsprocesBestilling online

Leveringsstatus fremgår tydeligtPluk- og pakning

Håndterer 15.000-18.000 produkter hver dagKonfiguration

Konfigurationstjenester som afemballering, image loading og DEPTransport

Over 90% af leverancerne ankommer dagen efter bestillingReturnering

Returnering med sikker sletning, genbrug eller videresalg

Avancerede tjenester og løsninger

Takket være opkøb af en række virksomheder i Norden og Nederlandene, som har specialiseret sig inden for netværk, sikkerhed, storage, licenser, IT-drift, mobilitet, print og klienter, kan vi tilbyde totalløsninger fra hardware til kundeunikke tjenester.

Takket være opkøb indgår spidskompetencer fra DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute, Saldab IT og Vincere Groep i Dustin-familien. Visse er under deres eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin.

Dustin har modtaget Danish Cloud Community's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Læs mere

Nemmere IT: indkøb, fakturering, licenshåndtering og support

Sammen med en række smarte tillægstjenester, som EDI, licenshåndtering, finansieringsløsninger samt en førsteklasses support og kundeportal, kan vi tilbyde dig en meget nemmere IT-hverdag.

Læs mere

Hvordan vi løser store utfordringer

Lemvig Kommune

Lemvig Kommune valgte Dustin som leverandør af ca. 1700 bærbare computere.

Læs mere

Randers Realskole

Randers Realskole er med sine næsten 1200 elever Danmarks største privatskole. De sidste mange år har skolen haft en aktiv strategi om at være helt i front på IT-området.

Læs mere

Mød nogle af vores kunder

Med Dustin kan du føle dig tryg takket være en stærk etisk kode og initiativer på bæredygtighedsområdet.Ansvarlig produktion

Mål: 100% af vores leverandører, hvor den totale købsvolumen overstiger 200.000 kroner eller modsvarende pr. år, skal opfylde punkterne i Dustins Code of Ethics for leverandører.Reduceret klimapåvirkning

Mål: Vi skal reducere vores klimapåvirkning med 40% til år 2020 sammenlignet med 2014/15.Ansvarlig brug af ressourcer

Mål: Vi skal have taget 140.000 solgte produkter retur i år 2020.Forretningsetik og korruption

Mål: 100% af vores forretningsområder skal gennemgå en risikobedømning med henblik på forretningsetik og korruption. 100% af de rapporterede sager skal der følges op på.Mangfoldighed og ligestilling

Mål: Hvert køn skal senest i år 2020 være repræsenteret med mindst 40% i hele organisationen.

Ansvarlig brug af ressourcerne

Computere, mobiler og andre IT-produkter, som vi tager retur, og som kan bruges, får ofte et nyt liv hos andre virksomheder, på skoler eller hos privatpersoner. Produkter, der ikke fungerer, genanvendes på en ansvarlig måde.

Returnering

Genanvendelse af elektronik tager hensyn til miljøet og er lønsom for virksomheder. Derfor har Dustin udviklet en returtjeneste, hvor vi giver gamle IT-produkter mulighed for et nyt liv.

Tjenesten har fordoblede antallet af returnerede produkter sidste år, og indtil videre er 64.288 produkter taget retur siden 2014/15.

Forest

Miljø og bæredygtighed

Som en af de førende IT-leverandører i Norden har vi mulighed for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling; økologisk, økonomisk og socialt. Trin for trin arbejder vi på at reducere vores egen, vores kunders og leverandørers påvirkning af klima og mennesker.

En vigtig satsning hos os er de fabriksinspiceringer, vi gennemfører, både blandt de fabrikker, som producerer Dustins egne produkter, men også for at sikre, at vores leverandører opfylder vores krav. Læs vores bæredygtighedsrapport

Etik

Vores vision er at være kundens førstevalg samt at sætte standarden for effektiv IT. For at være en pålidelig virksomhed arbejder vi løbende på en etisk og ansvarlig måde med en åben og transparent dialog med vores interessenter.

En vigtig satsning hos os er de fabriksinspiceringer, vi gennemfører, både blandt de fabrikker, som producerer Dustins egne produkter, men også for at sikre, at vores leverandører opfylder vores krav.

Læs vores Code of Ethics her

Relaterede artikler

Rammeaftaler

Som repræsentant for myndighed, region, kommune eller skole kan du benytte en lang række offentlige rammeaftaler, som enten er tegnet direkte med Dustin eller med forskellige producenter.

SKI 50.40 Computere & Tilbehør

Et bredt udvalg af standard computere, Bærbare og stationære computere samt standard tilbehør. Forpligtende aftale for kommuner og staten, frivillig aftale for størstedelen af offentlige myndigheder.
Læs mere »

SKI 02.06, delaftale 2. Standard software-kompatibelt med Microsoft-platform

Mere end 100.000 varenumre indenfor standardsoftware til Microsoft platformen fra alle betydende producenter. Frivillig aftale for alle offentlige kunder.
Læs mere »

Vil du vide mere?

Kontakt os på [email protected] eller på telefon 78712323.