På denne side kan du læse mere om de konkrete tiltag, HP gør for at kunne leve op til egne og dine forventninger.

Et reduceret klimaaftryk

 • I 2025 skal 30% af HP’s produktion ske med genbrugt plast. Indtil nu har HP taget hånd om 250 tons plastik, der ellers ville have været endt i havet.
 • HP ❤ togtransport. Togleverancer giver 25 gange mindre udslip end flyleverancer. Mange af HP’s kunder har allerede valgt togleverance, og det kan du også.
 • HP pakker til fremtiden. De overgår nu til at pakke deres produkter i pap og papir i stedet for plast. Målet er at HP i 2020 kun anvender materiale fra bæredygtigt skovbrug til emballage og HP-papir til print.
 • Månen tur/retur for et bedre miljø. Hvis man stabler alle genvundne plastflasker, der er anvendt til produktion af nye blækpatroner, rækker de hele vejen til månen og tilbage igen.

For en mere bæredygtig fremtid

 • Long-life batterier er bygget til en anden udholdenhed end standarden på markedet, og kan derfor håndtere 1000 fulde opladningscyklusser, hvilket også betyder at der er 3 års garanti inkluderet på batteriet.
 • Ocean bound plastic – plast, der ellers ville risikere at ende i havet – bruges i fremstilling af flere og flere HP produkter, f.eks. Elite Dragonfly notebook, workstations, Zbooks, Recycled tasker og Elite displays.
 • Package repair label. Ved at benytte kasser med små skræmmer i stedet for at smide dem ud, sparer HP ca. 13.600 kg materiale svarende til 234.600 kg C02.
 • Bulk-emballage. I stedet for at pakke en computer pr. kasse, kan de pakke dem i 5 enheder per kasse, hvilket giver 26% besparelser i emballagevægt, mere plads og mindre emballageaffald.
 • Fiberemballage. Alle HP’s notebooks leveres nu med genanvendt naturligt fibermateriale som beskyttelse i kasserne i stedet for skum.
 • TCO 8.0 er et miljømærke, som er oplagt at stille krav til ift. at løsningen skal overholdes. Det er ikke alle leverandører som har TCO certificerede produkter.

Carbonfodspor

Vores CO2-fodaftryk (46.785.800 tons CO2) steg med fem procent sammenlignet med 2018. Det var virksomhedens vækst og øgede produktionsemissioner, der absorberede reduktionen i emissioner fra produktbrug.

Vandaftryk

I 2019 faldt vores vandaftryk til 249.030.000 kubikmeter. Det var tre procent lavere end i 2018, hvilket skyldtes reduktioner i direkte og indirekte vandforbrug i HPs globale drift og produktbrug.

Se mere om HP's bæredygtighedsarbejde her:

Se HP tale om bæredygtighed på årets Dustin Expo her:

Vi arbejder på at levere vores mest bæredygtige portefølje.

Med vores portefølje af produkter og løsninger bidrager vi til fremskridt mod målet om en cirkulær økonomi med lav CO2-udledning.

Læs mere

HP Elite Dragonfly er verdens første notebook, som er lavet af plastik der ellers ville være endt i verdenshavene.

af dens mekaniske dele er fremstillet af genbrugsmaterialer.2

Samarbejd med HP for miljøets skyld – HP Planet Partners

Ved at deltage i HP Planet Partners kan du genvinde dine brugte HP-blækpatroner, HP LaserJet-tonerkassetter og Samsung-tonerkassetter.

Hvor deltage?

 • Det er gratis! HP står for alle omkostninger i forhold til retuneringen.
 • Det er enkelt – alle de nødvendige ressourcer omkring genvindingen findes online.
 • Det er ansvarsfuldt – Ingen originale printpatroner/kasetter fra HP, der returneres gennem HP Planet partners-programmet havner på lossepladsen, og HP genopfylder eller videresælger ladrig printkassetter.
Læs mere om programmet

Færre kabler af hensyn til miljøet

HP arbejder altid på at udvikle deres produkter, så de er så klimavenlige som muligt. Som en del af deres globale arbejdsmåde har HP i Sverige startet et pilotprojekt, der handler om at minimere antallet af kabler, der distribueres.

Mange af de erhvervskunder, der tidligere har købt HP-skærme, har kabler, der kan genbruges, når det er tid til at købe nye skærme.

Reducerer klimafodaftryk

Derfor tester HP at fjerne tre ledninger og distribuere med kun en PVC- og halogenfri strømledning til fem af deres E-serie-skærme. Bare i Sverige betyder det, at ca. 435.000 kabler ikke sendes med og derfor ikke behøver at blive produceret. HP håber, at pilotprojektet vil give et godt resultat, og at du vil være sammen med HP på rejsen for yderligere at reducere deres klimafodaftryk.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.