Millioner af medarbejdere arbejder hjemmefra. Mon ikke det er tid til en sikkerhedsløsning, der også gør det?

Når cyberforbrydere retter sigtekornet mod virksomhedens computere og printere, beskytter HP Wolf Security dine medarbejdere og din virksomhed med indbygget beskyttelse i hardwaren. Den er altid aktiv og altid på udkig. Vi holder øje, så du kan fortsætte med dit arbejde – når som helst og hvor som helst.

Hackernes værste mareridt

Ved du hvorfor HP Elite PC'er med intel® Core™ processorer er blevet hackernes værste mareridt? Hvis ikke, så får du svaret her. Netop hardwaresikkerhed er højaktuelt for medarbejderne på arbejdspladsen, men det er især vigtigt for dem, som sidder hjemme og arbejder. Takket være HP og 11th Gen Intel vPro® sikrer HP Wolf security en banebrydende hardwarebaseret sikkerhedsplatform, der beskytter medarbejderne optimalt. Også når de arbejder hjemme på hotspots og fremmede netværk! Med en kraftig intel® Core™ processor kan du samtidig opnå nye niveauer af produktivitet for multitasking og omfattende arbejdssessioner.

Bliv klogere på de aktuelle IT-udfordringer med f.eks. sikring af hjemmearbejdspladser. HP's løsninger kan afhjælpe en række integrerede hardware sikkerhedsløsninger i computere og printere.

Work from home

Vores 10 PC sikkerhedsråd

Bliv klogere på de aktuelle IT-udfordringer med f.eks. sikring af hjemmearbejdspladser. HP's løsninger kan afhjælpe med en række integrerede hardware sikkerhedsløsninger i computere og printere.

Indbygget sikkerhed i hardwaren

Robust endpoint security er integreret i HP's computere og printere med flere lag sikkerhed under, i og over styresystemet. Vi giver dig bedre modstandskraft fra bunden.

Brancheførende software til endpoint security

HP Wolf Security reducerer de tilgængelige angrebsflader og muliggør fjernnulstilling efter angreb mod integreret software (firmware). Vi styrker din første forsvarslinje, f.eks. med selvlærende software, hukommelsesbaseret registrering af angreb og kontrol af trusler ved at isolere dem.

Sikkerhedstjenester til virksomheder af enhver størrelse

Tilpas tjenesterne efter din virksomheds behov og ressourcer, og lad dig og dit team få adgang til eksperter inden for cybersikkerhed og kraftfulde analyseværktøjer. Vi sender forstærkninger til dit IT-team.

Isolering af programmer

Med HP Sure Click åbnes filer, programmer og websider inde i mikro-virtuelle maskiner (VM), som lukker den skadelige software inde. På den måde beskyttes dine computere og din information.

Integreret sikkerhed og modstandsdygtighed i den integrerede software

HP Sure Start er verdens første selvlærende BIOS. Ved angreb mod integreret software eller andre skader genoprettes BIOS. Det sker ved automatisk genstart med en sikker BIOS-kopi.

Ny generation af antivirus

HP Sure Sense er et intelligent forsvar mod computervirus. Det bruger AI med dybtgående læring til at registrere og neutralisere skadelige programmer og afpresningsprogrammer.

HP OfficeJet Pro- og HP LaserJet Pro-printere

har integrerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter mod cyberangreb.

Sikker opstart med validering af integreret software.

Validerer den integrerede software som ægte HP-kode, når enheden startes. Hvis der registreres en unormal hændelse, genstarter enheden i sikker genoprettelsestilstand.

Automatiske opdateringer af integreret firmware

Som standard beskytter denne funktion dig mod de nyeste trusler ved altid at bevare den mest aktuelle version af printerens integrerede software.

Skrivebeskyttet hukommelse

Forhindrer indtrængen af skadelig kode, mens printeren bruges.

Med HP Security Manager kan en enkelt IT-medarbejder håndtere en hel printerpark, inklusive opsætning af sikkerhedspolitikker, hjælp til at sikre overholdelse og beskyttelse af arbejdsgange.

Læs mere

HP Securitys vurderingsværktøj kontrollerer hurtigt din printerpark, viser sårbarheder som f.eks. ikke-opdateret integreret software eller uaktuelle netværksindstillinger og viser, hvordan du kan lukke hullerne.

Læs mere

Kun HP Enterprise-printere

har integrerede sikkerhedsfunktioner til nulstilling ved hjælp af genstart, der aktiveres automatisk efter et angreb.

Opretholder BIOS-integritet

Hvis en kompromitteret version af BIOS registreres under opstarten, genstarter HP Sure Start printeren med en sikker kopi af BIOS.

Hvidliste

Vores hvidliste er certificeret i henhold til CC-systemet (Common Criteria) og sikrer, at den integrerede software er signeret digitalt af HP. Ved ethvert tegn på manipulation genstartes printeren til en sikker tilstand.

Overvåger hukommelsen

Registrering af indtrængning under kørsel er aktiv på det mest risikable tidspunkt: Når printeren tændes og sluttes til netværket. Usædvanlig aktivitet medfører en genstart, som renser hukommelsen.

Undersøger netværket

HP Connection Inspector kontrollerer printerens outputdata for pakker, der ofte bruges af hackere. Alle mistænkelige dataanmodninger udløser en selvregenererende genstart.

HP Security Manager er vores mest omfattende sikkerhedsløsning til printere. Den trækker det tunge læs og sørger for, at maskinparken overholder jeres sikkerhedspolitik.

Læs mere

Udskriv følsomme dokumenter til delte printere uden at bekymre dig om sikkerheden, og nedbring spildet fra utilsigtede og glemte udskrivningsjob med HP Secure Print.

Læs mere

HP Advance er en stærkt skalerbar printerstyringssoftware, der øger sikkerheden gennem brugergodkendelse, sikker mobil udskrivning og effektiviserede digitale processer.

Læs mere