Hvordan fungerer HP Instant Ink?

HP Instant Ink er baseret på sider, ikke patroner eller kassetter. Når du tilmelder dig tjenesten, behøver du aldrig at huske, at du skal købe patroner eller kassetter! Din printer fortæller, når du er ved at løbe tør for blæk, og så bliver der automatisk sendt nye patroner.

Dit månedlige gebyr omfatter blæk- og tonerforbrug, levering og genanvendelse. Hvis dine udskriftsbehov ændrer sig, er det ikke noget problem. Du kan nemt og når som helst skifte plan, eller du kan afbryde tjenesten uden konsekvenser.

Prissætning ud fra antal udskrevne sider

HP Instant Ink anvender store patroner og kassetter, priserne beregnes efter antal udskrevne sider, og de leveres direkte til dig, når det er tid til at skifte. Det betyder færre patroner/kassetter og kortere leverancer. Det sparer både penge og skåner miljøet.

Sådan fungerer det

Vælg abonnement

Nogle sider om måneden eller fuld fart på hele dagen? Der findes et abonnement for alle. Abonnementet omfatter blæk eller toner, fleksibel levering og forudbetalt genbrug.

Blæk eller toner sendes til dig uden ekstra omkostninger

Når blæk- eller tonerniveauet er lavt, sendes der automatisk en ny patron eller kassette. Patroner/kassetter sendes, før du har brug for dem, så du aldrig kommer til at mangle.

Få total fleksibilitet

Du kan når som helst afbryde tjenesten eller skifte plan. Hvis du ikke bruger alle siderne, overføres de automatisk til næste måned.

Jeg vil gerne købe en printer fra HP, hvor jeg kan begynde at abonnere

Nedenfor ser du alle printere, der er kompatible med HP Instant Ink. Bestil den printer, der opfylder dine behov. Når du installerer printeren, bliver du spurgt om Instant Ink. Her kan du tilmelde dig med det abonnement, der passer dig bedst. Du skal have følgende:

 • En internetforbindelse til printeren
 • En gyldig e-mailadresse
 • En gyldig betalingsmetode (til fakturering)

Jeg har en HP-printer – hvordan bærer jeg mig ad?

Start med at se, om din printer er kompatibel med HP Instant Ink. Hvis ja, bliver du spurgt, om du vil oprette en HP-konto (eller oplyse din eksisterende). Derefter tilmelder du dig med et abonnement. Vil du læse lidt mere om Instant Ink, inden du går videre, kan du gøre det her.

Tjek, om din HP-printer fungerer med Instant Ink

 • Baseret på abonnementsbrug, internetforbindelse til kvalificeret HP-printer, gyldig betalingsmetode, e-mailadresse og leveringstjeneste i dit geografiske område.
 • Baseret på månedlig abonnementsomkostning ved abonnement på HP Instant Ink med 1500 sider sammenlignet med gennemsnitlig transaktionsomkostning pr. side på sort-hvid A4-laserprintere og MFP'er i klassen < 450 USD, som benytter originale, integrerede tonerpatroner med standardkapacitet (toner og tromle i én patron). Buyers Lab-undersøgelse fra oktober 2020, bestilt af HP, baseret på undersøgelse af offentligt tilgængelige oplysninger pr. 30. september 2020. Printere udvalgt efter markedsandel som rapporteret i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Se flere oplysninger og de seneste rapporter på: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
 • Baseret på den månedlige pris på HP Instant Ink-abonnementet med 700 sider uden køb af yderligere sider sammenlignet med prisen pr. side på print af ISO/IEC 24711-sider på de fleste traditionelle A4-inkjetprintere med farvepatron og multifunktionsprintere i klassen, der anvender originale patroner med standardkapacitet prissat til: de fleste EMEA-lande < 200 EUR; Storbritannien < 200 GBP. Udsalgspriser tages ikke i betragtning i forbindelse med denne undersøgelse. HP Ink Advantage-printere er ekskluderet, da hardwaren og forbrugsvarerne ikke er standard. Buyers Lab-undersøgelse fra juli 2020, bestilt af HP, baseret på offentligt tilgængelige oplysninger pr. 1. juni 2020. Printere udvalgt efter markedsandel i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Få flere oplysninger på: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW
 • Programmet findes ikke i alle lande. Returnering og genbrug af originale HP-patroner er p.t. muligt i mere end 60 lande, områder og regioner i Asien, Afrika, Europa samt Nord- og Sydamerika gennem HP Planet Partners-programmet. Få flere oplysninger på hp.com/recycle.
 • Printere skal have direkte forbindelse til internettet for at kunne deltage i programmet. Internetadgang skal købes separat.
 • Du kan ændre eller annullere dit abonnement online når som helst. Hvis du beslutter dig for at annullere dit HP Instant Ink-abonnement, kan du fortsætte med at bruge originale standard- eller XL-patroner fra HP. Opgraderinger af abonnementer træder i kraft øjeblikkeligt, og gebyrer opkræves med tilbagevirkende kraft eller i næste faktureringsperiode, afhængigt af hvad brugeren vælger. Nedgraderinger eller annulleringer af abonnementer træder i kraft efter den sidste dag i den aktuelle faktureringsperiode. Få alle oplysninger på hpinstantink.com/terms.
 • Ubenyttede sider fra en given måned kan overføres og sættes ind på en overførselskonto, hvorefter de føjes til dit månedlige antal sider. Saldoen af ubenyttede sider er begrænset til maksimalt to gange sideantallet i dit månedlige tjenesteabonnement, hvis du har et tonerabonnement, og tre gange sideantallet i dit månedlige tjenesteabonnement, hvis du har et blækabonnement (eksempel med toner: Du kan have op til 100 ubenyttede sider, hvis du har et abonnement på 50 sider. Eksempel med blæk: Du kan have op til 300 ubenyttede sider, hvis du er tilmeldt et abonnement på 100 sider).
 • 80 % af originale HP-blækpatroner indeholder mellem 45-70 % genanvendt indhold. 100 % af originale HP-tonerpatroner indeholder mellem 5-45 % genanvendt indhold fra private forbrugeres eller virksomheders brug. Dette omfatter ikke tonerbeholdere. Se en liste på www.hp.com/go/recycledcontent.
 • Kunden er ansvarlig for eventuelle gebyrer for ekstra forbrug i løbet af de måneder, som servicen tilbydes i. Tilbuddet gælder i lande ("deltagende lande"), hvor (i) HP Instant Ink tilbydes, og hvor (ii) Programmet Henvis-en-ven (RAF) er aktivt, under forudsætning af at både den eksisterende og den henviste kunde bor i et deltagende land. Tilbuddet kan variere efter land og/eller dato. Skal være over 18 år. Efter udløbet af kampagneperioden vil et månedligt gebyr for servicen baseret på det valgte abonnement plus eventuelle/gældende gebyrer for ekstra forbrug blive opkrævet via dit betalingskort, medmindre servicen opsiges på hpinstantink.com. For eksisterende kunder, der anbefaler HP Instant Ink, er kun kvalificerede henvisninger (som defineret i Vilkår og betingelser for HP Instant Ink) berettigede til servicen, som tilbydes i RAF-programmet, svarende til det nuværende valgte serviceabonnement. Der er ingen begrænsning på antallet af måneder, som eksisterende kunder kan få som led i RAF-programmet. Henviste kunder skal bruge et henvisningslink eller en henvisningskode for at aktivere tilmeldingen, og der er en begrænsning på én henvisningskode/ét henvisningslink pr. printer. Forudsætter oprettelse af en HP Smart- og HP Instant Ink-konto og accept af servicevilkårene for HP Instant Ink. Tilbuddet kan ikke ombyttes til kontanter, medmindre dette er påkrævet i henhold til loven. Programincitamentet kan kombineres med andre tilbud fra HP – læs alle vilkår og betingelser for RAF for at få flere oplysninger. Forudsætter kvalificeret printer, onlinetilmelding, gyldig betalingsmetode, e-mailadresse og internetforbindelse til printeren.
 • Gratis billeder omfatter alle billeder, der udskrives fra en mobilenhed på papir på op til 13 x 18 cm. Kræver tilmelding til et betalt HP Instant Ink-abonnement, internetforbindelse til en kompatibel printer, et gyldigt betalingskort, en e-mailadresse samt leveringsmuligheder i dit lokalområde. Billeder, som er udskrevet på papir på 13 x 18 cm fra mobilenheder, modregnes ikke det månedlige sideantal, der er inkluderet i dit HP Instant Ink-abonnement. Begrænsninger kan være gældende. Sider, som er udskrevet fra din mobilenhed, der ikke er billeder, eller billeder, som er udskrevet på papir på over 13 x 18 cm, tæller med i det månedlige sideantal, der er inkluderet i dit HP Instant Ink-abonnement. Printere skal have direkte forbindelse til internettet, før det er muligt at deltage i programmet. Internetadgang skal købes separat. Få yderligere oplysninger om Instant Ink-abonnementer på hpinstantink.com. Få yderligere oplysninger om lokale udskrivningskrav på hp.com/go/mobileprinting.