Grundet forlængelsen af covid-19-restriktionerne i Danmark vil vores transportpartner Bring kun være i stand til at udføre ét leveringsforsøg.
Sørg derfor venligst for at leverancen kan modtages på leveringsadressen. Leverancer, der ikke kan leveres, returneres til Dustin.

Vi tyvstarter lidt

Shop udvalgte varemærker før alle andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Dustin vil udsende kampagner og nyheder om vores produkter og tjenester via e-mail eller sms. Husk, at du altid kan fravælge flere udsendelser ved at klikke på linket i vores mail eller sms.

Hvordan forbereder Dustin sig til Black Friday?

De fleste ser formentlig Black Friday som noget, der primært henvender sig til private forbrugere, men i år satser Dustin også stort på tilbud til virksomheder. Forberedelserne involverer mange dele af vores virksomhed langt inden den store dag og weekend.

 • Vores channelspecialister arbejder længe med at finde de perfekte tilbud fra førende varemærker på områder, der er også er interessante for virksomheder.
 • Vores tilbud er skræddersyede til specifikke kundegrupper. Uanset hvilken type elektronik eller anvendelsesområde, vil du kunne finde fantastiske tilbud under årets Black Friday.
 • Logistikken er, som altid, et vigtigt fokusområde for os. Vi sørger for at have rigeligt på lager og for, at leveringen fungerer.
 • Kundeservice har forberedt sig grundigt og sidder klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. De holder desuden ekstra åbent.
 • Vi forbereder vores egne IT-systemer for at reducere risikoen for overbelastning, når kunderne skynder sig ind på siden til Black Friday.

Hvornår er Black Friday?

Black Friday falder i år d. 27. november. Hos Dustin starter Black Friday-tilbuddene for virksomheder kl. 08.00 d. 27/11, og vores fordelagtige tilbud på elektronik gælder derefter hele Black Weekend frem til kl. 23.59 d. 29/11. Hvis du tilmelder dig Dustins nyhedsbrev, sørger vi for, at du ikke går glip af startskuddet. I det øjeblik vores tilbud begynder at gælde, sender vi et særligt nyhedsbrev med et direkte link til tilbuddene.

7 tips før Black Friday

 1. Vær ude i god tid. Populære produkter risikerer at være udsolgt.
 2. Abonnér på Dustin’s nyhedsbrev. Så kan du handle inden siden åbner for ikke-abonnenter
 3. Opret en konto hos Dustin i forvejen, hvis du ikke allerede har gjort det, så slipper du for at bruge tid på det når Black Friday er i gang. Glem ikke at angive en leveringsadresse, så vi kan vise alle tilgængelige leveringsalternativer
 4. Husk at det ikke er tilstrækkeligt at ligge en vare i indkøbsvognen for at reservere den. Det er nødvendigt at betale for varen, for at være sikker på, at den er din.
 5. Tjek altid totalomkostningerne. Handler du fra USA eller andre lande, kan der ofte tillægges toldafgifter og fragtomkostninger, som kan gøre et ellers godt tilbud meget dyrere.
 6. Vær på vagt overfor falske e-mails og klik ikke på suspekte links. Handl kun hos troværdige leverandører.
 7. Sørg for at genanvende dine gamle it-produkter inden du køber nye. Der er stor efterspørgsel på brugte it-produkter blandt eksempelvis skoler. Udfyld vores formular formular for at få en gratis vurdering af dine brugte it-produkter.

Hvorfor skal du shoppe hos Dustin til Black Friday?

 1. Vi har tilbud på IT under hele Black Weekend, frem til kl. 23.59 d. 29/11.
 2. Du har adgang til vores kyndige kundeservice hele weekenden. Vi har udvidet åbningstiden helt til kl. 21.00 fredag, og lørdag og søndag kan du få support via e-mail fra kl. 10-15.
 3. For at sikre leverancerne under den peak, som Black Friday giver, har vi lavet en detaljeret produktions- og transportplan, som omfatter ekstra logistikbemanding hele ugen.
 4. Som altid har vi sørget for fuld opsætning af alt ekstraudstyr, så du kan købe alt tilbehør - som kabler, ledninger, telefoncovers og lignende - til dine valgte produkter. Her tilbyder vi også attraktive pakketilbud til virksomhedskunder.

Hvad er Black Friday?

Black Friday hænger sammen med den amerikanske højtid thanksgiving, som hvert år finder sted den fjerde torsdag i november. Familie fra nær og fjern samles for at spise et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen efter kaldes Black Friday. Eftersom mange har fri fra arbejde, skydes den amerikanske julehandel i gang denne dag. Handlen har en masse gode Black Friday-tilbud, og med den voksende nethandel har tilbuddene også spredt sig til internettet.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet ”den sorte fredag” kan føre tankerne hen til forfærdelige historiske begivenheder, men der er andre forklaringer. Nogen henviser til, at politiet i byen Philadelphia begyndte at bruge begrebet om denne dag, fordi der var så meget trafik og folk i bevægelse i byen. Andre siger, at det var dagen, hvor tallene begyndte at blive sorte (=overskud) for butikkerne.

Uanset hvem, der har ret, kaldes fænomenet Black Friday i USA. Siden 2010 har det spredt sig til mange andre lande. Man behøver ikke at fejre thanksgiving for at kunne lide gode tilbud!