Black Week &

Black Friday 2023

En hel uges prisfest med fantastiske tilbud på masser af kvalitetsprodukter.

fall sale products

Gå ikke glip af vores fantastiske tilbud under Black Week 2023.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag!

4 tips

til Black Week &

Black Friday 2023

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til Black Week 2023, så du ikke går glip af vores fantastiske tilbud hvor dine favoritprodukter kunne være iblandt.

Husk, at varer i indkøbskurven ikke reserveres. Det er først, når du har betalt for varen, at du kan være sikker på, at den er din.

4 tips

til Black Week &

Black Friday 2023

Benyt lejligheden til at gøre et kup, inden favoritterne bliver udsolgt! Populære produkter kan hurtigt blive udsolgt.

Genbrug gamle IT-produkter, inden du køber nye. Der er stor efterspørgsel efter brugte IT- produkter, f.eks. fra skoler. Med vores returtjeneste Takeback kan vi hjælpe dig med at give gamle IT-produkter nyt liv.

Mörkröda människor-ikoner på en ljusröd botten

Hvad er Black Friday?

Black Friday-udsalget falder sammen med den amerikanske højtid Thanksgiving, der hvert år ligger på den fjerde torsdag i november. Under Thanksgiving samles familie og venner til et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen efter kaldes Black Friday. Fordi mange har fri fra arbejde, starter den amerikanske julehandel på denne fredag med masser af Black Friday-rabatter. I 2010'erne bredte traditionen sig også til andre lande. Man behøver jo ikke fejre Thanksgiving for at kunne gøre et udsalgsfund!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

…Og Black Week?

Begrebet Black Week er i de senere år blevet mere og mere almindeligt, fordi især e-handlende starter deres udsalg allerede mandag inden Black Friday. Så er der endnu flere chancer for at gøre et godt kup.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Hvad er Black Week 2022 hos Dustin?

Hos os er Black Week en uge fyldt med tilbud på et stort antal populære produkter. Benyt lejligheden til at købe IT til arbejdet og arbejdspladsen til de priser, du har ventet på. Samme høje kvalitet, men nu til en ekstra god pris!

Confetti som virvlar runt i luften

Hvornår starter Black Week?

Black Week 2023 starter officielt kl. 10:00 den 17. november og løber til og med kl. 23.59 den 27. november. Black Friday 2023 ligger den 24. november.

Lad udsalgsfesten 2023 begynde!

Mere om Dustin Takeback

Måske betyder Black Week og Black Friday, at I beslutter jer for at udskifte noget af jeres IT-udstyr? I så fald vil vi gerne give et tip om vores returtjeneste Takeback, hvor vi skaber mulighed for en mere cirkulær IT-anvendelse. Det, I ikke længere har brug for, kan blive til glæde og nytte andre steder. En mere bæredygtig måde til at give din gamle IT endnu en chance.

Læs mere