Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

*For mere information om hvordan Dustin behandler dine personoplysninger og
hvilke rettigheder du har som registrerede, se venligst Dustins Privatlivspolitik
.

Hvordan forbereder Dustin sig
til Black Friday?

De fleste ser formentlig Black Friday som noget, der primært henvender sig til private forbrugere, men i år satser Dustin også stort på tilbud til virksomheder. Forberedelserne involverer mange dele af vores virksomhed langt inden den store dag og weekend.

 • Vores channelspecialister arbejder længe med at finde de perfekte tilbud fra førende varemærker på områder, der er også er interessante for virksomheder.

 • Vores tilbud er skræddersyede til specifikke kundegrupper. Uanset hvilken type elektronik eller anvendelsesområde, vil du kunne finde fantastiske tilbud under årets Black Friday.

 • Logistikken er, som altid, et vigtigt fokusområde for os. Vi sørger for at have rigeligt på lager og for, at leveringen fungerer.

 • Kundeservice har forberedt sig grundigt og sidder klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. De holder desuden ekstra åbent.

 • Vi forbereder vores egne IT-systemer for at reducere risikoen for overbelastning, når kunderne skynder sig ind på siden til Black Friday.

Products collage Black Friday

Hvornår er Black Friday?

Black Friday falder i år d. 29. november. Hos Dustin starter Black Friday-tilbuddene for virksomheder kl. 08.00 d. 29/11, og vores fordelagtige tilbud på elektronik gælder derefter hele Black Weekend frem til kl. 23.59 d. 1/12. Hvis du tilmelder dig Dustins nyhedsbrev, sørger vi for, at du ikke går glip af startskuddet. I det øjeblik vores tilbud begynder at gælde, sender vi et særligt nyhedsbrev med et direkte link til tilbuddene.

Et par tips til vores Black Friday

 • Vær klar på startlinjen, eftersom der kan blive kapløb om de bedste tilbud.
 • Du er vel tilmeldt Dustins nyhedsbrev? Ellers kan du tilmelde dig det, så sender vi et direkte link til Black Friday, når det starter.
 • Sørg for, at du allerede har en Dustin-konto. Du vil ikke bruge tid på det under Black Weekend.
 • Du er nødt til at gennemføre dit køb for at sikre produktet. Det er ikke tilstrækkeligt kun at lægge det i indkøbsvognen.
 • Er du nødt til at tømme IT-budgettet, inden året er omme? Til Black Friday kan du få mest muligt for pengene!
 • Udlandsfund kan blive rigtig dyre! Hvis du shopper i udlandet kan der tilkomme høje toldafgifter og fragtomkostninger. Dustins priser er derimod altid tydelige på hjemmesiden, og du undgår alle kedelige overraskelser.

Hvorfor skal du shoppe hos Dustin til Black Friday?

 • Vi har tilbud på IT under hele Black Weekend, frem til kl. 23.59 d. 1/12.
 • Du har adgang til vores kyndige kundeservice hele weekenden. De har udvidet åbningstiderne fra kl. 08-21 på Black Friday og fra kl. 10-15 lørdag og søndag.
 • For at sikre leverancerne under den peak, som Black Friday giver, har vi lavet en detaljeret produktions- og transportplan, som omfatter ekstra logistikbemanding hele ugen.
 • Som altid har vi sørget for fuld opsætning af alt ekstraudstyr, så du kan købe alt tilbehør - som kabler, ledninger, telefoncovers og lignende - til dine valgte produkter. Her tilbyder vi også attraktive pakketilbud til virksomhedskunder.

Hvad er Black Friday?

Black Friday hænger sammen med den amerikanske højtid thanksgiving, som hvert år finder sted den fjerde torsdag i november. Familie fra nær og fjern samles for at spise et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen efter kaldes Black Friday. Eftersom mange har fri fra arbejde, skydes den amerikanske julehandel i gang denne dag. Handlen har en masse gode Black Friday-tilbud, og med den voksende nethandel har tilbuddene også spredt sig til internettet.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet ”den sorte fredag” kan føre tankerne hen til forfærdelige historiske begivenheder, men der er andre forklaringer. Nogen henviser til, at politiet i byen Philadelphia begyndte at bruge begrebet om denne dag, fordi der var så meget trafik og folk i bevægelse i byen. Andre siger, at det var dagen, hvor tallene begyndte at blive sorte (=overskud) for butikkerne.

Uanset hvem, der har ret, kaldes fænomenet Black Friday i USA. Siden 2010 har det spredt sig til mange andre lande. Man behøver ikke at fejre thanksgiving for at kunne lide gode tilbud!