Enestående mødekvalitet med udstyr fra HP og Poly

Poly Studio X50 + Tc8 Touch Control
Poly + HP logo

HP og Poly er nu det samme:

Poly kommer med en række hybride arbejdsløsninger til at styrke HP's position, herunder software, videokonferencer, kameraer, stemme og headsets. Polys enheder vil forbedre produktivitetsløsningerne for medarbejderne og gøre det muligt for kunderne at opnå større synlighed, sikkerhed, indsigt og håndterbarhed. Se vores anbefalede mødelokaleløsninger nedenfor – fra hjemmekontoret til den store mødesal på arbejdet.

Hjemmekontoret

Dette Hybrid Work-sæt bruger Poly Studio P5 som et enkelt USB-videokamera sammen med Poly Sync 20-højttalertelefonen og et Poly Voyager-headset. Poly Lens-appen leveres med produkterne i P-serien til at administrere alle dine Poly Personal stemme-, video- og headset-enheder. Perfekt til hjemmekontoret – hybridarbejde, hvor du har brug for en mobil videoløsning med professionel lydkvalitet til din arbejdsstil.

HP Poly Home office

Lille Møderum

Dette certificerede Microsoft Teams-rum bruger Studio R30 som en enkelt USB-videobar sammen med Poly GC8 touch-controlleren og en pc. Perfekt til et mindre mødelokale, hvor du har brug for et fuldt udstyret system med lyd og video i professionel kvalitet, der bare fungerer!

HP Small Meeting Room

Mellem Møderum

Dette certificerede Microsoft Teams-rum bruger Poly Studio R30 som en enkelt USB-videobar sammen med Poly GC8 touch-controlleren og en pc. Perfekt til mellemstore rum, hvor du har brug for et fuldt udstyret samarbejdssystem med lyd og video i professionel kvalitet, der bare fungerer!

HP Medium Meeting room

Store møderum

Dette certificerede Microsoft Teams Room-sæt bruger Poly Studio X52 som en fuldt integreret Android-videolinje sammen med Poly TC10 touch-controlleren. Perfekt til store rum, hvor du har brug for fleksibiliteten fra en enkelt eller dobbelt skærm og et komplet samarbejdssystem med lyd og video i professionel kvalitet, der bare fungerer!

HP Large Meeting Room