HP

HP er en af verdens førende computerproducenter med mere end 80 års erfaring i branchen. HP begyndte sin rejse i 1939 i en garage i Palo Alto og lancerede sin første computer allerede i 1966. I 1980'erne begyndte HP at satse på laserprintere, og i 1984 blev HP's Laser Jet lanceret — som stadig findes i dag. Viden og den lange erfaring har gjort HP til førende ekspert med produkter og tjenester, der spænder over flere områder.

Cirafon logo

Guide

Vil du have hjælp til at vælge de rigtige produkter fra HP? Læs vores guide, hvor vi guider dig i den rigtige retning.

Lær mere
guide

Computere

HP er verdens førende inden for sit felt og lancerede sin første computer allerede i 1984. Så uanset hvad du er ude efter, kan du stole på, at HP har en model, der passer til netop dine behov.

Bæredygtighed

HP arbejder kontinuerligt på at sætte så lille et aftryk på vores planet som muligt. Læs mere om HP’s bæredygtighedsmål her.

Sikkerhedstjenester

Cybertrusler og datatyveri stiger i omfang, og kriminelle netværk med sofistikerede metoder retter sig mod virksomhedscomputere og netværk. HP Wolf beskytter dine medarbejdere og enheder med indbygget beskyttelse i hardwaren. Beskyttelsen fungerer som en digital livvagt, der holder udkig og afværger trusler – så du kan arbejde med ro i sindet.

Mødelokaleløsninger

Gør det digitale samarbejde gnidningsfrit med HP Poly. Poly tilbyder omfattende og skræddersyede løsninger til forskellige typer mødelokaler.

Instant Ink

Instant Ink er tjenesten til dig, der er træt af at løbe tør for blæk i printeren. Når man har registreret sig til tjenesten, sender printeren en meddelelse om, at der er brug for nye patroner, hvorefter der bliver sendt nye patroner.

Printere

HP er verdens førende inden for printere og har produceret printere siden 1980'erne. I dag består udvalget af en række forskellige modeller og serier til alle typer behov. Se det brede sortiment nedenfor, og find en, der passer til netop din virksomhed.

Storformatprintere

Giv dig selv frihed til at arbejde på afstand med storformatprintere, der nemt og sikkert klarer arbejdet. Perfekt til dig, der tilbringer meget tid uden for kontoret.

Originale blækpatroner og tonere

Listen over fordele ved at bruge originalt HP-tilbehør er lang. Du kan stole på, at dette tilbehør, der er unikt designet til at give de bedst mulige resultater til din HP-printer, kan klare opgaven. Læs mere, og find det rigtige tilbehør til din printer her.