Arbejd sikkert hjemmefra

Med en stort antal medarbejdere der arbejder hjemme, er virksomheder ikke kun nødt til at have de rette samarbejdsværktøjer men også styrke it-sikkerheden. Til at hjælpe med det, tilbyder Cisco gratis licenser til 2 sikkerhedsteknologier der er designet til at beskytte medarbejdere der arbejder hjemmefra.

Hvis du allerede er kunde af Cisco Umbrella eller Cisco AMP for Endpoint, kan du nu overstige din brugerbegrænsning uden ekstra omkostninger. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du finde mere information omkring disse løsninger, og hvordan du får et gratis licens her.

Cisco Umbrella

Stop adgangen til ondsindede hjemmesider

Cisco Umbrella beskytter brugere mod ondsindede hjemmeside, uanset hvilket netværk du er tilkoblet. Kontakt Cisco hvis du ønsker at få din 14-dages prøveperiode udvide til 90 dage.

Gratis Cisco Umbrella licens

Cisco AMP

Beskyt dine endpoints for malware

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints blokerer malware, andre sikkerhedstrusler. Eksisterende kunder kan overskride deres enhedsbegræsning to gange. Installér AMP på dine ekstra enheder, uden nogen yderligere handlinger.

Gratis Cisco AMP licens

Cisco Webex

Kom i gang med Webex gratis

Få en 90-dages komplet trial

Til virksomheder som hurtigt vil integrere remote-arbejde på tværs af forretningen.

De forskellige features inkluderer blandt andet ubegrænset Full HD afholdelse af møder med op til 200 deltagere, skærmdeling og optagelser af alle de nyeste værktøjer og muligheder til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hvert møde.

Overgå til virtuel undervisning

Skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner kan overgå til virtuel undervisning.

Vi er her for at hjælpe med at skabe virtuelle klasselokaler, således at undervisningen ikke stopper. Du kan finde materiale til at hjælpe dig i gang med virtuel undervisning, elev- og forældreguides, samt ressourcer til at hjælpe IT hurtigt i gang med at planlægge, implementere og få oprettet brugere.

At mødes online er simpelt, sikkert og gratis

Med videokonferencer bør det at arbejde hjemme ikke påvirke dine normale forretningsmøder. Du kan nemt oprette din Webex-bruger og afholde virtuelle møder. Hold møder med dit team eller kunder face-to-face uanset hvor du befinder og hvilken enhed du er på.

Er du interesseret i tilbuddet og vil gerne vide mere?

Takk!