Cisco Meraki logo

100 % cloud-administreret netværk for hurtigere implementering, lettere administration og bedre overblik.

Deltag i vores webinar d. 28. maj kl. 13 og få et gratis access point.

Cisco Meraki

Cisco Meraki er den nye generations netværksløsning, som fungerer ligeså godt i både små og store virksomheder. Cloud-baseret administration giver lettere administration af netværket, eftersom alt samles i samme kontrolpanel. Samtidigt får du høj sikkerhed og skalerbarhed - og et godt overblik over forbruget.

Sådan fungerer det

Det er nemt at komme i gang med Cisco Meraki. Uanset om du køber en switch, firewall, trådløst access point eller et af de andre Meraki-produkter, er det klargjort fra fabrikken, så du straks kan tilslutte det til Merakis cloud-baserede kontrolpanel. Det eneste, du skal bruge ud over hardware, er en licens. Ud over, at den aktiverer dit Meraki-produkt i kontrolpanelet, giver licensen dig adgang til support i verdensklasse, løbende softwareopdateringer og funktionsforbedringer samt udskiftning af hardware, hvis produktet går i stykker.

Alt, du eller en installatør skal gøre, er at tilslutte udstyret til netværket og give det en internettilslutning. I løbet af få minutter dukker det op på kontrolpanelet, henter den konfiguration, du allerede har forberedt, opgraderer sig selv og er klar til at videresende trafik.

Administrer alt, uanset hvor du er

Når internetkablet er tilsluttet, behøver du ikke at være til stede for at administrere netværket. Via kontrolpanelet håndterer du access points, switche, firewalls, overvågningskameraer og brugernes enheder - uden at gå på kompromis med funktionalitet eller sikkerhed. Netværket kan nemt skaleres op, og du kan håndtere flere netværk fra samme panel.

Indsigt i forbruget

Cisco Meraki giver dig også et bedre overblik over og indsigt i, hvordan forbruget i netværket ser ud. På den måde kan du se, om du f.eks. bør prioritere visse applikationer, som er kritiske for virksomheden. Man kan også nemt opdele enheder, brugere og applikationer ud fra adgang og prioritering. Det lader dig optimere både sikkerhed og brugeroplevelse.

Sikring af redundans og kvalitet

Redundans er ofte en kostelig affære i mange netværk. Med redundante internetopkoblinger og forbindelser mellem lokationer sørger man for, at opkoblingen aldrig går ned for virksomhedskritiske applikationer. Med Meraki SD-WAN udnyttes kapaciteten på en intelligent måde. I stedet for kun at slå til, når den almindelige opkobling går ned, kan den redundante opkobling aktivt udnyttes for at udjævne belastningen i netværket. Du kan selv vælge de værdier, der skal være gældende for dine vigtigste applikationer.

Meraki-udstyret kontrollerer hele tiden dine opkoblinger og vælger automatisk den bedste vej for trafikken. Meraki AutoVPN sammenkobler automatisk dine lokationer med hinanden via VPN-tunnels. I stedet for at have dyre, leasede forbindelser mellem lokationerne, kan du bruge almindelige internetforbindelser og lade Meraki forbinde lokationerne automatisk med hinanden til en lavere pris. Alt, der kræves, er et par klik i kontrolpanelet, så sørger Meraki for resten!

Sådan fungerer det

Trin 1

Vælg hardware og tilføj en licens

Næsten alt hardware har en specifik licens, den hører sammen med. Dit valg handler primært om, hvor lang licenstiden skal være. De mest almindelige valg er 1, 3, 5, 7 eller 10 år.

Trin 2

Konfigurer dine nye produkter i kontrolpanelet

Når din ordre er behandlet, modtager du en e-mail med information om, hvordan du aktiverer din Meraki-licens. Så snart du aktiverer licensen, vil produkterne, du har købt, dukke op i dit Meraki-kontrolpanel, og du kan gå i gang med at konfigurere dit nye netværk. Det gør, at du kan færdiggøre dit netværk, inden produkterne er leveret.

Trin 3

Tilslut produkterne til netværket

Når du har modtaget udstyret fra Meraki, skal du bare tilslutte produkterne til netværket og give dem en internettilslutning. Når udstyret har fundet vej ud på internettet, tilslutter det sig til Meraki, registrerer sig i kontrolpanelet og henter selv konfigurationen, du har forberedt. Hvis der er tilgængelige opdateringer, opgraderer udstyret automatisk og giver dig adgang til nye funktioner. I løbet af få minutter er dit nye Meraki-netværk klar til brug, uden at du skal gøre mere end at sætte et kabel i.

Trin 4

Udforsk dit nye Meraki-netværk

Nu kan du komme i gang med at bruge dit nye Meraki-netværk. Det er også nu, du kan udforske alle de andre fordele ved Meraki.

Er du nysgerrig på, hvilke applikationer, der forbruger mest båndbredde i dit netværk? Har I brug for at forstå, hvordan de brugte cloud-applikationer præsterer? Måske har marketingafdelingen brug for at undersøge, hvor mange ekstra besøgende I har fået efter en kampagne? Alle svar og mere dertil fås i Merakis kontrolpanel - et sted, hvor alle netværkets informationer er samlet.

Se, hvor mange af vores kunder, der har valgt at løse deres netværksudfordringer

Switch Communication

Norske Switch Communication er et byrå i vekst. Ved hjelp av Dustin har de satt opp en trygg og velfungerende IT så de 100 med­arbeiderne kan fokusere fullt og helt på sine jobber og bistå byråets oppdragsgivere.

Læs mere

AcadeMedia

Som Nordeuropas største uddannelsesvirksomhed er IT-strategien en succesfaktor for AcadeMedia. Petter Hallman, CIO, fortæller om, hvordan de arbejder med digitale læringsmidler, og hvorfor de benytter data til at højne kvaliteten og kundetilfredsheden.

Læs mere

Universal Robots

Robotter bliver ikke trætte, de er superpræcise, og kan uden problemer arbejde med farlige maskiner og giftige stoffer, som vi mennesker helst vil undgå. Universal Robots, der producerer robotter til alle formål, har derfor stor succes. Lars Filstrup, Group IT Manager hos Universal Robots, fortæller her, hvordan man har opgraderet virksomhedens netværksløsning, så IT-delen også følger med væksten.

Læs mere

Næste generations trådløse netværk

Allrede i dag håndterer WiFi-netværk båndbreddekrævende medieindhold og flere trådløse enheder pr. bruger. Netværkene belastes hele tiden med flere og flere enheder. Den globale IP-trafik forventes at tredobles, og et bredt spektrum af ny teknologi vil være meget afhængigt af WiFi.

WiFi 6 giver trådløse netværk væsentligt større gennemstrømning, en god ting i miljøer med høj klientdensitet.

Opdag fordelene ved 6. generations WiFi, den helt nye WiFi 6-standard (tidligere 802.11ax).

Cisco Merakis seneste whitepaper:

Download

Lær mere og test dig selv, gratis

Webinar

En god, nem og hurtig måde at lære mere om Meraki er at deltage i Ciscos webinarer. De findes på forskellige kundskabsniveauer. Ved nogle webinarer får deltagerne et gratis access point, switch eller andet udstyr fra Meraki sammen med en treårig licens til cloud-administration. Se Ciscos kommende webinarer her.

Try & Buy

Cisco tilbyder også muligheden for at teste og vurdere Meraki helt gratis. Registrer din interesse eller kontakt Cisco direkte her.

Network as a Service

Hvis du ikke selv vil sørge for håndteringen af dit netværk, tilbyder Dustin Network as a Service, der er baseret på udstyr fra Cisco Meraki. Det er en komplet netværksløsning, der inkluderer firewall, LAN, WiFi-zoner, overvågning, opdatering og brugersupport. Løsningen er udviklet til at kunne skaleres og passer alle virksomheder uanset størrelsen - fra små til globale virksomheder. En bundlet sikkerhedsløsning til en fast månedlig ydelse. Læs mere her.

Produkter