Cisco Partner logo

Cisco

Virksomhedsnetværk

Ciscos virksomhedsnetværk tilbyder et netværk tilpasset til nutidens høje digitale krav. Produkterne, der integreres med softwarebaseret teknologi, giver dig nemmere og hurtigere adgang til digitale applikationer, data og information. Indbygget sikkerhed hjælper med at minimere risiciene. Cisco tilbyder et bredt sortiment af switches, access points og routere, der passer til enhver virksomhedsstørrelse.

Læs mere om Cisco virksomhedsnetværk

Meraki

Cisco Meraki er førende inden for netværk i skyen og tilbyder fordele inden for skalerbarhedshåndtering og effektivitet til alle virksomhedsnetværk. Det er nemt at installere, overvåge og håndtere. Alle Cisco Meraki-enheder håndteres centralt fra skyen, hvilket gør det muligt at løse problemer i virksomheden og sænke omkostningerne.

Læs mere om Cisco Meraki

Sikkerhed

Ciscos sikkerhedsløsninger hjælper dig med at skabe en stærk sikkerhedsbase med effektive, integrerede og skalerbare løsninger, der beskytter dit netværk før, under og efter et angreb. Ciscos sikkerhedsløsninger mindsker risiciene og reducerer kompleksiteten, så virksomheden kan udvikle sig under sikre forhold.

Læs mere om sikkerhedLæs om tjenesten Network

Cisco

Cisco er globalt førende inden for netværk og sikkerhedsteknologi. Innovation er en integreret del af virksomhedens forretningsstrategi. Denne strategi skaber grundlag for digital transformation. Cisco stræber hele tiden efter at finde nye måder til at hjælpe kunderne med at forbinde, kommunikere og samarbejde.

Ciscos integrerede og omfattende portefølje tilbyder prisbillige, pålidelige og sikre IT- og netværksløsninger. Uanset virksomhedens størrelse kan du vokse med Cisco.

Dustin er guldcertificeret Cisco-partner og har specialiseret sig i Cisco-produkter og tjenester til fordel for vores kunder, som ønsker at udnytte Ciscos pålidelige teknologi.