Cisco Sikkerhed

Få bedre sikkerhed for bedre forretninger allerede nu.

Cisco Sikkerhed

Sikkerheden bliver mere og mere kritisk for kundernes netværk, og er det mere end nogensinde før. I takt med at nye trusler udvikles og ricisierne bliver større, er sikkerhed nødvendig for forretningskontinuitet, databeskyttelse og beskyttelse af varemærket.

1 Kilde: Securing Portable Data and Applications for a Mobile Workforce. cs.co/sans-survey 2 Kilde: Your Users Have Left the Perimeter. Are You Ready? IDG-rapport sponsoreret af OpenDNS, nu en del af Cisco. cs.co/IDG-survey

Beskyt brugerne, hvor de er

Cirka 50% af medarbejderne i en gennemsnitlig virksomhed er mobile og bevæger sig helt eller delvist uden for virksomhedens netværk. Beskyt dem, hvor de er, ved at udvide firewallen og bruge sikker DNS.

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella er en cloud-leveret sikkerhedsløsning, som giver komplet synlighed i internetaktiviteterne på alle steder, enheder og brugere. Umbrella blokerer trusler, inden de når netværket og klienterne. Eftersom virksomheder har flere lokationer og flere enheder, som skal beskyttes, savner de ofte fuld synlighed i netværks- og internetaktiviteterne. Mere end 50% af arbejdskraften er mobil1, og 82% af roaming-brugerne erkender, at de sommetider omgår organisationens VPN2. Cisco Umbrella beskytter jer med forudsigelig sikkerhed hvor som helst, når som helst og blokerer trusler, inden de når netværket og klienterne.

Stop truslerne med det samme

Digitale virksomheder har ikke råd til stilstand. Den næste generations firewall beskytter netværket fra avancerede trusler.

Cisco ASA, den næste generations firewall

Ciscos næste generation af firewalls kombinerer firewall, antivirus, beskyttelse og VPN-kapacitet. De giver dig et proaktivt forsvar mod trusler og stopper angreb, inden de spredes via netværket. Cisco ASA med FirePOWER Services er designet til at opfylde alle virksomhedens behov, uanset størrelse. Det er nemt at konfigurere og administrere centralt via Cisco FirePOWER Management Center, hvilket giver komplet synlighed i dit netværk. Det betyder, at du kan være fleksibel, spare mere og bedre beskytte din virksomhed.

Se alle produkter

Markedets førende beskyttelse mod indtrængen

Tid til opdagelse

Besparelser fra automatiseret sikkerhed

Bliv mere tryg med firewalls fra Cisco. Cisco ASA har fået højeste antal points inden for sikkerhed i tests fra tredjepart og blokerer 99,4% af truslerne. Læs NNS Labs NGIPS-rapport (pdf) og AMP-rapport (pdf).

Er du ikke sikker på, hvordan den næste generations firewall fungerer bedst i din virksomhed? Læs mere her (pdf)

Find og løs problemerne

I er udsatte. Hvad sker der så? Find, stop og fjern skadelig kode med en nem og brugervenlig løsning.

Advanced Malware Protection (AMP)

Ciscos avancerede beskyttelse mod skadelig kode (AMP) giver dig den synlighed og kontrol, sikkerhedsteamet skal bruge for at forhindre indtrængen. AMP opdager, indkapsler og uskadeliggør også skadelig software, inden skaden sker, hvilket betyder, at din virksomhed beskyttes før, under og efter et angreb.

Se alle produkter

Find den bedste AMP-løsning til din virksomhed

Beskyt klienterne

Med Cisco AMP til klienter kan du blokere skadelig kode ved indgangen og få synlighed på fil- og aktivitetsniveau. På den måde kan du fjerne skadelig kode fra pc, Mac, Linux og mobile enheder.

Beskyt dit netværk

Få synlighed på netværksniveau og bloker avanceret, skadelig kode.

Beskyt e-mails og webtrafik

Tilføj AMP-kapacitet i e-mail- og websikkerhedsudstyr lokalt eller i skyen.