Cisco Business

Cisco Business er en portefølje af produkter som f.eks. adgangspunkter, switche og routere. De er designet til små og mellemstore virksomheder fra bunden og op. Alle produkter håndteres via Ciscos Business Mobile-app eller web-dashboard og giver dig fuld kontrol over dine netværk.  Modeludvalget er så bredt, at du kan finde den model, der passer til netop dit scenarie. Cisco Business-serien kræver ingen licens, så du skal blot tilslutte og begynde at konfigurere.

Fleksibel og enkel administration

Produkterne i Cisco Business kan konfigureres på tre måder: webgrænseflade, app eller direkte via kommandofortolkeren. Cisco Business Dashboard-softwaren giver dig et overblik over dine Cisco Business-produkter på en nem måde og mulighed for at se statistik, enheder og tilsluttede klienter. Du kan også se detaljeret information om dine produkters livscykler og flaskehalse i netværket.

Bestsellere

Cisco Business 110

Cisco Business 110 er en serie af switche designet til små virksomheder, der har brug for grundlæggende netværk med uovertruffen pålidelighed.

Cisco Business 220

En serie af switche med modeller, der kan passe til langt de fleste scenarier. 220-serien giver dig pålidelig, sikker og prisbillig tilslutning til din virksomhed.

Cisco Business 250

En bred serie, der er skabt til at være nem at installere og samtidig tilbyde kraftfulde funktioner til din virksomhed.

Cisco Business 350

En serie, der passer til ethvert scenarie, du kan støde på. Cisco Business 350-serien tilbyder ægte stacking, der giver dig mulighed for at konfigurere, administrere og fejlfinde alle switche i den samme stak som en enkelt enhed med en enkelt IP-adresse.

Adgangspunkter

Cisco Business Wireless er en serie med adgangspunkter til små og mellemstore virksomheder. De installeres og administreres med Ciscos Mobile-app fra din mobil eller tablet. Sammen med switche fra CBS-serien får du en kraftfuld kombineret platform til netværk med robust pålidelighed, som desuden er helt licensfri.

Fleksible meshpunkter

Hvis du vil udvide dækningen, kan du benytte meshpunkter, som installeres med et par klik. Alle Cisco Business Wireless-systemer kan udvides trådløst med meshpunkter. Alle meshpunkter kræver mindst 1 Cisco Business-adgangspunkt for at fungere.