Cisco Business er en portefølje af produkter som f.eks. adgangspunkter, switche og routere. De er designet fra bunden til små og mellemstore virksomheder fra bunden og op. Alle produkter håndteres via Ciscos Business Mobile-app eller web-dashboard og giver dig fuld kontrol over dine netværk. Modeludvalget er så bredt, at du kan finde den model, der passer til netop dit scenarie. Cisco Business-serien kræver ingen licens, så du skal blot tilslutte og begynde at konfigurere. 

Bestsellere

Hållbart

Enkelt

Intuitive værktøjer til styring af web- og mobilnetværk tilbyder opsætning på få minutter og forenklet, løbende drift, som frigør værdifuld tid og ressourcer til vækst og rentabilitet.  

Enkelt

Flexibelt

Switch, routing og trådløs løsning med tilpasningsmuligheder, der passer til alle trin i din forretning. Den omfattende portefølje opfylder dine tekniske og budgetmæssige krav.  

Säkert

Sikkert

Indbygget sikkerhed, herunder Cisco Umbrella, reducerer dyre sikkerhedsbrud og beskytter samtidig privatlivets fred.  

Fleksibel og enkel administration 

Produkterne i Cisco Business kan konfigureres på tre måder: webgrænseflade, app eller direkte via kommandofortolkeren. Cisco Business Dashboard-softwaren giver dig et overblik over dine Cisco Business-produkter på en nem måde og mulighed for at se statistik, enheder og tilsluttede klienter. Du kan også se detaljeret information om dine produkters livscykler og flaskehalse i netværket. 

Hållbart

FindIT Network Manager

Administrer alle Cisco Business switche, routere og adgangspunker fra ét sted. 

Hållbart

Switche

Højtydende switche med et effektivt funktionssæt, der er specialbygget til små virksomheder.  

Säkert

Trådløse adgangspunkter

Kraftfulde 802.11ac-adgangspunkter leverer enkel og sikker Wi-Fi-forbindelse til dine medarbejdere og kunder. 

Op til 100 brugere 

En serie af switche med modeller, der kan passe til langt de fleste scenarier. Produkter, der giver dig pålidelig, sikker og prisvenlig tilslutning til din virksomhed. 

Cisco Business 110 Cisco business 220

Over 100 brugere 

Netværksprodukter, der passer til ethvert scenarie, du kan støde på. Serien tilbyder ægte stacking, der giver dig mulighed for at konfigurere, administrere og fejlfinde alle switche i den samme stak som en enkelt enhed med en enkelt IP-adresse. 

Cisco Business 250 Cisco Business 350

Adgangspunkter

Cisco Business Wireless er en serie med adgangspunkter til små og mellemstore virksomheder. De installeres og administreres med Ciscos Mobile-app fra din mobil eller tablet. Sammen med switche fra CBS-serien får du en kraftfuld kombineret platform til netværk med robust pålidelighed, som desuden er helt licensfri.

Fleksible meshpunkter

Hvis du vil udvide dækningen, kan du benytte meshpunkter, som installeres med et par klik. Alle Cisco Business Wireless-systemer kan udvides trådløst med meshpunkter. Alle meshpunkter kræver mindst 1 Cisco Business-adgangspunkt for at fungere.

Nemmere håndtering

Nem distribution og håndtering af flere Cisco Business-enheder uden fysisk styreenhed eller licens via din foretrukne webbrowser med den integrerede webgrænseflade eller din mobile enhed med Cisco Business Mobile-appen. Valgfri fjernadministration på flere lokaliteter er tilgængelig via Cisco Business Dashboard, som er gratis at bruge på op til 25 enheder.