Arbejdsplads

Alt du skal bruge i én pakke

Contour Travel Kit kombinerer nogle af Contour Designs mest populære produkter. Tanken er, at du skal kunne bære dem med dig og skabe en ergonomisk arbejdsplads, uanset hvor du er.

Mange, der begynder at arbejde hjemmefra, glemmer, hvor vigtigt det er at have ordentlige arbejdsredskaber, men at slæbe rundt på tastatur og mus eller pegeenheder kan være bøvlet. Og hvordan gør man, når man ikke har adgang til en ekstern skærm?

Contour Designs løsning på problemet er et smart Travel Kit, som består af nogle af virksomhedens mest populære produkter: Rollermouse Red Plus Wireless, Balance Keyboard og et sammenfoldeligt stativ, som løfter den bærbare op i en komfortabel arbejdshøjde. Alt kan være i det medfølgende cover.

– Vi ville gøre det nemt at skabe en ergonomisk korrekt arbejdsplads over alt, uanset om det er ved spisebordet, på caféen eller kontoret. Det er også en ideel løsning til virksomheder med fleksible skrivebordpladser, eftersom den er nem at samle sammen og opbevare, siger Ole Vest, Partneransvarlig og certificeret ergonom ved Contour Design.

Udviklet med fokus på ergonomi

Contour Design har arbejdet med ergonomiske redskaber til computeren i 25 år, og alle deres produkter er et resultat af et langt og omhyggeligt udviklingsarbejde. Virksomhedens Rollermouse har gennemgået en række finjusteringer for at give brugeren en så god oplevelse som muligt. Rollermouse Red Plus Wireless har op til tre måneders batteritid, programmerbare knapper og fungerer med pc, Mac og Linux.

De har vist samme omsorg for tastaturet Balance Keyboard:

– Tasterne på Balance Keyboard har alle taster, du skal bruge, men er lidt mere kompakt, så du kan nå overalt uden at skulle løfte hænderne fra din Rollermouse. Du kan også give tastaturet en let negativ hældning for at give hænderne en mere neutral position.

Nu, hvor mange er begyndt at arbejde hjemmefra, er interessen for ergonomiske produkter eksploderet.

– Hvis du har gode arbejdsredskaber, sidder godt og tager korte pauser og strækker på benene, vil du kunne arbejde og blive ved med at være produktiv, afslutter Ole.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags