Arbejdsplads

Den mobile medarbejder

Arbejde er ikke længere et sted, du går hen, men noget du udfører. I en tid hvor behovet er, at man kan udføre sit arbejde når som helst og hvor som helst, øges kravene til arbejdsredskaberne. Heriblandt headsets.

I dag er det typiske åbne kontorlandskab blevet kombineret med hjemmearbejdsdage. Det betyder i sin natur, et markant stigende behov for kommunikation i form af telefon- og video opkald.

– Man har brug for et professionelt headset, hvis man skal arbejde effektivt derhjemme såvel som i åbne kontorlandskaber, siger Lars Andersen, Senior Channel Account Manager hos Jabra.

Den nye standard er blevet endnu bedre

Jabras Evolve-serie er fremstillet som svar på kundernes efterspørgsel på enklere og mere fleksible måder at samarbejde på. Med den nye headsetserie, Evolve2, har man taget standarden til et nyt niveau. Bl.a har det tætte samarbejde med Microsoft givet en endnu bedre oplevelse af Teams-platformen.

– En redning for de virksomheder og medarbejdere, som har været nødsaget til at gennemføre en digital omstilling på bare nogle få måneder, påpeger Lars.

Hvordan gør man den digitale oplevelse så gnidningsfri som mulig?

Det var Jabras udgangspunkt, da man designede den ny headsetserie. De grundliggende behov har ikke ændret sig, men er blot blevet styrket såsom behovet for at kunne samarbejde på tværs af organisationer og landegrænser er vokset.

Evolve2-serien er certificeret til alle førende platforme og består af tre forskellige modeller: 40, 65 og 85. Du vælger selv mellem USB-A- eller USB-C-tilslutning.

– Hele den nye serie er blevet opdateret med bedre komponenter og en komfort, som gør det muligt at have headsettet på en hel dag, siger Lars.

All in one-headset med smart mikrofonarm

Det nye medlem i Evolve2-serien er Evolve2 85, et kraftfuldt og omsluttende headset med aktiv støjreducering (ANC), som er designet til de lange dage med en masse møder såvel som de dage, hvor du har brug for fuld fokus, eller bare vil omsluttes af musikken. Headsettet sørger automatisk for, at du har enestående lydkvalitet, uanset om du sidder i et opkald eller hører musik.

– En smart funktion til pendlerrejsen, eller når du bare gerne vil høre musik. Og når du virkelig har brug for at blive hørt, kan du hurtigt trække armen ned, siger Lars.

Jabra Evolve2 85 har en diskret mikrofonarm, som nemt kan foldes op og ned. Selvom mikrofonarmen er skjult, vil din stemme opfanges og høres næsten lige så godt, som når mikrofonarmen er foldet ned, takket være hele ti indbyggede mikrofoner.

– En smart funktion til pendlerrejsen, eller når du bare gerne vil høre musik. Og når du virkelig har brug for at blive hørt, kan du hurtigt trække armen ned, siger Lars.

Certificeret i overensstemmelse med Open Office-standarden

Evolve2-serien er ikke blot godkendt til Microsoft Teams og alle førende UC-platforme. Den er også certificeret under Microsoft Open Office-standarden. Fokus er her ikke blot baggrundsstøj men også kollegaernes stemmer omkring dig.

– Det stiller meget høje krav til mikrofonens performance at opnå denne godkendelse og har endnu engang krævet det allerbedste fra vores ingeniører. En mikrofon performance, som er standard for hele Evolve2-serien, afslutter Lars.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags