Microsoft Education – sikker og fleksibel elev-PC

Moderne undervisning kræver moderne IT løsninger - uden problemer for elev, lærer eller for skolens IT support. Og sikkerheden skal være i top. Herudover fremmer Microsoft Education elevernes kreativitet og udnytter deres fulde potentiale.

Bedre læringsresultater

Optimering af tiden i klasseværelset

Prisvenlig teknologi med nem administration

Simpelt og sikkert med Windows Autopilot og Intune for Education

Sikkerhed, compliance og nem administration af devices er et must i en moderne IT-afdeling. Med Windows pc’er får I alle tre dele og det tager kun ganske få minutter for eleven at starte en ny pc op. Alt vil være på plads – programmer, apps og indstillinger. Når I har styr på devicet, så er det lettere at kunne sikre filer og data.

Pak ud og log-in & hav alle apps og indstillinger klar på ganske få minutter

Med et Windows device og Windows Autopilot og Intune for Education kan eleven starte pc’en op fra ny med sit UNI-login på ganske få minutter og have alle apps, indstillinger og programmer klar.

Dette er muligt takket være Microsofts skybaseret løsning, hvor Windows Autopilot i kombination med Intune for Education og identiteten på Azure Active Directory sørger for installation af Windows, apps, indstillinger og programmer. Azure Active Directory håndterer synkroniseringen op imod uni-login.

Hjælp nutidens elever med at forme fremtidens verden

Microsoft vil gerne sikre, at alle elever, lærere og skoler har de rigtige værktøjer, som de skal bruge for at lykkes, til rådighed i deres hverdag.

Med et bredt udvalg af bærbare pc’er og 2-i-1 enheder tilbyder Microsoft brugervenlige løsninger, der garanterer høj sikkerhed, bedre indlæring og fremmer kreativiteten. Prisvenlige og tidsbesparende løsninger reducerer den administrative byrde for lærere og IT-afdelinger og giver dem bedre mulighed for at kunne koncentrere sig om eleverne.

Nutidens elever er morgendagens skaber. Gør dem klar til fremtiden og udnyt deres fulde potentiale med oplevelser, der fremmer deres individuelle læringsresultater.

Microsoft 365 Education er en enkel, brugervenlig løsning, der er bygget specifikt til uddannelsesbehov.

Den kombinerer dine favoritter fra Office 365 med både Windows 10 og Enterprise Mobility + Security og inkluderer Minecraft: Education Edition.

Microsoft 365 Education

 • Tilbyder høj sikkerhed og beskyttelse af personlig data
 • Giver lærere og elever bedre samarbejdsmuligheder
 • Samler al kommunikation ét sted

Denne løsning giver værdi til alle læringsniveauer

Åbner op for kreativitet

 • Sæt gang i kreativitet, samarbejde og problemløsning med fordybende og engagerende apps.
 • Øg uafhængigheden for elever på alle niveauer vha. intelligente værktøjer.
 • Giv idéer liv med værktøjer til 3D- og datavisualisering.

Fremmer teamwork

 • Samarbejd og spar læreren for tid med en samlet hub til klasser og hold.
 • Tilslut nemt til andre og samarbejd i realtid.
 • Mød elevernes individuelle behov med et universelt værktøjskit for at tilslutte, dele og kommunikere i og uden for klasseværelset.

Giver en nem og sikker oplevelse

 • Administrer brugere, data og enheder via ét samlet kontrolpanel.
 • Beskyt identitet, apps, data og enheder med intelligent sikkerhed med forbedret maskinlæring.
 • Administrer dataarkivering, styring og opdagelse.

SKI 50.40-aftalen dækker et bredt udvalg af professionelle stationære og bærbare computere. Operativsystemet i pc'erne er fra Microsoft.

HP ProBook 440 & 450

Traditionel bærbar med komplet USB C-docking til virksomheder. Serien er tynd og let og holder dig produktiv på kontoret og på farten. Du får et elegant design med skarpe kanter og hårfine rundinger med Intel® Core™ i3-8130U-processor eller i5-8250U, som gør, at disse pc'er er skræddersyet til den moderne arbejdsstyrke. Vælg denne, hvis du foretrækker en 14”- eller 15"-bærbar til en fantastisk pris.

ThinkPad A285

Kraftfuld bærbar 12,5"-pc til virksomheder. Den har alt det, du skal bruge for at få arbejdet fra hånden. Den nyeste AMD Ryzen™ Pro-processorkraft og Radeon™ Vega-grafik gør multitasking til en leg. Biometrisk sikkerhed og krypteringssikkerhed beskytter kritiske data. Og med 4G LTE-A (ekstraudstyr) bevarer du forbindelsen, også selv om du ikke er i nærheden af WiFi.