Træf det rigtige IT-valg

Mere effektiv læring, nemmere samarbejde, høj sikkerhed, nemme at installere og parate til brug på et øjeblik. Udvalgte Windows 10-enheder med de rigtige værktøjer løfter hybridlæring i skolen til nye højder - til en overkommelig pris.

Nedlukninger og hjemmearbejde er blevet den nye normal for mange i kølvandet på Covid-19, og situationen har hurtigt understreget behovet for IT-løsninger og -enheder, der fungerer for alle, især elever, studerende og undervisere, som risikerer at miste værdifuld tid. Efter pandemien vil skolerne stadig have brug for sikre og økonomisk overkommelige enheder, der fremmer kvalitetslæring – både i klasseværelset og online. Det er altafgørende for nutidens uddannelsesinstitutioner, at de forbereder alle elever og studerende til en fremtid i den digitale tidsalder.

Windows 10-enheder til uddannelse er det bedste valg til skoler, fordi de leveres med kritiske sikkerheds- og administrationsfunktioner, der er vigtige i undervisningsmiljøet. Forbered elever og studerende på accelereret læring i dag og på fremtidens job med Windows 10-enheder og Microsoft 365. Fordelene er bl.a. mere effektiv læring, nemmere samarbejde og høj sikkerhed. Installation og administration er let, og brugerne kan begynde efter et øjeblik, alt sammen til en helt uovertruffen pris pr. bruger.

25%

Microsoft Teams-brugere er i gennemsnit 25% mere tilbøjelige end brugere af førende konkurrent til at føle sig sikre på, at elever og studerende med særlige tilgængelighedsbehov får opfyldt disse behov.

42%

42% af Teams-brugere er mere tilbøjelige til at samarbejde med deres klassekammerater end dem, der bruger en konkurrerende platform.

50%

Windows 10-enheder har op til 50% større batterilevetid end enheder fra en førende konkurrent.

216 timer

Undervisere sparer op til 216 timer om året, så de kan fokusere mere på at forbedre elevers og studerendes resultater.

Seks fordele ved at vælge Microsoft 10-enheder

Klik for at læse mere.

Windows 10-enheder hjælper med at tilpasse undervisningen individuelt og sikre inkluderende læring på tværs af Microsoft 365 Education-applikationer. Man kan oprette virtuelle klasseværelser, få øget tilgængelighed med indbyggede undervisningsværktøjer og adgang til gratis læreruddannelsesværktøjer. Elever og studerende kan bruge en digital pen og Windows Ink i mere end 10 applikationer på Windows 10-enheder, og de kan bruge en digital pen til at skrive og tegne. En skole rapporterede, at elever, der brugte Microsoft-hjælpeteknologier oplevede en forbedring i læse- og skrivefærdigheder på 20%.1 Undervisere, der bruger Microsoft Teams, er 23% mere sikre på deres evne til at vurdere læringsresultater ved fjernundervisning end undervisere, der bruger en konkurrerende undervisningsplatform.2

Windows 10-enheder giver også mulighed for lokal installation af populære værktøjer som f.eks. Minecraft for Education, 3D eller Mixed Reality.

1 Microsoft accessibility and assistive technologies for education – Forrester
2 Disruption and Opportunities – Key Lessons from the Spring of 2020; Manchester Street Research

Windows 10-applikationer sikrer, at elever, studerende og undervisere har adgang til delte dokumenter, chatplatforme og onlinemøder, uanset hvilken enhed de bruger, eller hvor de befinder sig. Undersøgelser viser, at 42% af Teams-brugere er mere tilbøjelige til at samarbejde med deres klassekammerater end dem, der bruger en konkurrerende platform.3

Windows 10-enheder gør det desuden lettere for undervisere effektivt at opfylde de forskellige behov i klasseværelset. Microsoft leverer intuitive, integrerede værktøjer på tværs af applikationer, der bruges hver dag, hvilket reducerer undervisningstiden og gør fejlfinding lettere. Resultatet? Undervisere sparer op til 216 timer om året, så de kan fokusere mere på at forbedre elevers og studerendes resultater.4 Microsoft Teams-brugere er i gennemsnit 25% mere tilbøjelige end brugere af førende konkurrent til at føle sig sikre på, at elever og studerende med særlige tilgængelighedsbehov får opfyldt disse behov.5 Den tilgængelighedsteknologi, der er indbygget i Microsoft 365, hjælper elever og studerende, der stammer eller er ordblinde, ved at stille diktatværktøjer til rådighed.

3 Disruption and Opportunities – Key Lessons from the Spring of 2020; Manchester Street Research
4 Microsoft accessibility and assistive technologies for education – Forrester;
5 Disruptions and Opportunities

Få er mere opmærksomme på de risici, der er forbundet med databeskyttelse og integritet, end de generationer, der er vokset op online. Elever, studerende og undervisere kan være sikre på, at vores cloudbaserede sikkerhedssystemer beskytter mod trusler som ransomware, phishing og datalækager. Vores tjenester beskytter brugerdata helt ned på filniveau, og vi sikrer jeres data via sikkerhedskopiering op til seks gange daglig, hvis uheldet skulle være ude.

Microsoft mener, at beskyttelse af privatlivets fred er en grundlæggende rettighed og arbejder målrettet på at hjælpe med at skabe et sikkert og engagerende læringsmiljø, overholde standarder for beskyttelse af privatlivets fred og sikre løbende overholdelse i jeres institution. Microsoft har forpligtet sig til aldrig at dele eller bruge elevdata til markedsføring, reklame eller andre kommercielle formål.

Alle nye enheder installeres automatisk via skyen, når en ny bruger logger ind første gang. Løsningen holder automatisk styr på enhedstype og -status, og brugeren er klar til at gå i gang efter kun seks minutter. Med kun én licens at administrere i stedet for flere licenser er det nemt at skalere op eller ned, når behovet ændrer sig.

Elever, studerende og undervisere kan bruge den enhed, de foretrækker, og gemme deres arbejde i skyen uden at bringe sikkerheden i fare.

Windows 10-enheder fungerer offline og online, mens de fleste andre enheder kræver en velfungerende internetforbindelse for at give den fulde oplevelse.

Moderne Windows 10-enheder har hurtige opstarts- og standbytider. Det er tre gange hurtigere at åbne filer offline på en Windows 10-pc end på de førende konkurrerende pc'er.

Dustin giver skoler mulighed for at tilbyde personlig læring til alle elever og studerende med de mest økonomisk overkommelige Windows 10-enheder med software- og servicepakker til undervisningsformål. Alt i alt slår de samlede ejeromkostninger til licenser og enheder konkurrenterne med flere længder. Microsoft 365-licenser omfatter 4 gange flere studerende end førende konkurrent for hver købt lærerlicens.

Windows 10-enheder har op til 50% større batterilevetid end enheder fra en førende konkurrent.

HP ProBook x360 11 G5 EE NoteBook

Robust bærbar, som kan foldes og bruges som tablet og til præsentationer. Holder til det hårde liv i skolen med fald, stød og slag.

Vores bedst sælgende og mest prisvenlige produkt til skoleelever. Kan nemt købes som en del af SKI rammeaftale 50.40.

  • Processor: Intel 4-kernet
  • Operativsystem: Windows 10 Pro 64
  • Hukommelse: 4 GB
  • Harddisk: 128 GB SSD
  • Skærm: 11,6’’, 1366 x 768
  • Up til 15 timers batteri
  • OBS! 3 års garanti på batteriet
  • 3 års “Next business Day Onsite” service

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.