Microsoft

Der er ikke mange mennesker, der aldrig har hørt om Microsoft, hvilket ikke er så underligt, eftersom virksomheden spiller en central og vigtig rolle i computerens historie. Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Paul Allen, og der gik kun fem år, inden de skrev kontrakt med IBM om at fremstille et styresystem til virksomhedens computere. Resultatet blev et styresystem, der i dag har legendarisk status; MS-DOS. Læs mere »

Surface-familien

For at kunne gøre dine idéer til virkelighed har du brug for kraftfulde værktøjer, der leverer en perfekt balance mellem fleksibilitet, ydeevne og håndværk. Alle Surface-enheder er designet med dette i tankerne, for at du kan kunne skabe uden at på gå kompromis.

Læs mere

Microsoft Teams

I dag er effektivt samarbejde afgørende for stort set alle virksomheder. Hvert team har samtidig brug for frihed til at samarbejde på en måde, der passer lige præcis til dem. Med Teams i Office 365 opnås effektiviteten via kontrolleret fleksibilitet.

Læs mere

Office 365 abonnement

Arbejd som du vil, stort set overalt. Med Office 365 Business Premium får du mailhosting plus pc-, mobilog webversioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt andre værktøjer, der kan hjælpe med at drive og udvikle din virksomhed. Apps er altid opdateret, så de aldrig forældes.

Læs mere

Microsoft 365

M365 er en ”best of Microsoft”-løsning, som kombinerer Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Med M365 kan mindre virksomheder få samme sikkerhed som de store virksomheder i en alt-i-én-løsning, som er designet til dagens mobile arbejdsmåder.

Læs mere

Microsoft Server

Med masser af nyheder og opdateringer inden for sikkerhed, hybridløsninger og administration er Windows Server 2022 det oplagte valg for mange brugere.

Skype for Business

Skype-møder giver lyd, video og webmøder på internettet med mulighed for at planlægge et møde i forvejen, eller starte et når som helst. Op til 250 personer kan deltage i et møde, ved hjælp af smartphones, tablets, computere, telefoner og mødelokaleenheder.

Læs mere

Microsoft

Der er ikke mange mennesker, der aldrig har hørt om Microsoft, hvilket ikke er så underligt, eftersom virksomheden spiller en central og vigtig rolle i computerens historie.

Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Paul Allen, og der gik kun fem år, inden de skrev kontrakt med IBM om at fremstille et styresystem til virksomhedens computere. Resultatet blev et styresystem, der i dag har legendarisk status; MS-DOS. MS-DOS blev hurtigt populært, og i 1985, da Microsoft lancerede Windows, skrev de historie. I dag bruger de fleste computere som bekendt en eller anden version af Windows.

Ud over at have udviklet verdens mest populære styresystem til computere, har Microsoft revolutioneret manges på at arbejde på, takket være Microsoft Office og nu Office 365. Hvor mange af jer, der læser dette, har ikke på et eller andet tidspunkt arbejdet i Microsoft Excel eller skrevet noget i Microsoft Word?

Takket være programmer som Outlook, Microsoft Exchange og Windows Server har Microsoft altid været et af basisprodukterne på det moderne kontor, og sådan er det også i dag.

Hardware

Microsoft er ikke kun en af verdens førende softwareproducenter. I de sidste par år er de desuden kommet ind på hardwaremarkedet, og det er gået rigtig godt. De har blandt andet fremstillet en af nutidens mest populære spillekonsoller, Xbox One. Den allerførste generation af Xbox var også en stor succes. Efter erhvervelsen af Nokia producerer Microsoft også mobiltelefoner, og er man på jagt efter en tablet, kan de tilbyde Microsoft Surface.