Microsoft

Ud over at stå bag verdens mest populære operativsystem til computere har Microsoft også revolutioneret måden, hvorpå mange arbejder takket være Microsoft Office og Office 365. Microsoft Surface er hardwaren, der passer perfekt til styresystemet.

Voxicon logo

Produktkategorier

Microsoft Surface

Surface er designet til at samle alt det bedste fra Microsoft til at styrke virksomheder af enhver størrelse. Rejsen begyndte med en dristig vision om en ny formfaktor og en tro på, at man ikke behøver at vælge mellem alsidighed og ydeevne. I dag hjælper Surface virksomheder med at forny den måde, man arbejder på. En fleksibel arbejdsmodel, der giver medarbejderne frihed til at arbejde, uanset hvor de er, samtidig med at enhederne er sikre, effektive og nemmere at håndtere.

Microsoft 365

Vores verden har forandret sig. Du har brug for enkle og sikre løsninger, der hjælper dig med at transformere din virksomhed og få tingene gjort hvor som helst. Uanset om du arbejder hjemmefra eller på farten, prøver nye måder at betjene dine kunder på eller udforsker forskellige forretningsmodeller, kan Microsoft 365 for Business hjælpe dig med at nå dine mål.

Windows server 2022

Med Windows Server 2022 har du et operativsystem, som understøtter Cloud, og som øger investeringsafkastet ved hjælp af hybridfunktioner. Få direkte forretningsfordele med løsninger til højere datacentereffektivitet, avanceret sikkerhed i flere lag, nemmere fjernarbejde og fleksibel serverinfrastruktur.

Windows 11

Hvis du veksler mellem at arbejde på hjemmekontoret og kontoret, er Windows 11 en klar forbedring. Styresystemet er nemlig udviklet til den hybride arbejdsplads. Tanken bag er, at det skal fungere, uanset hvor du arbejder. På en sikker måde. Det er ikke mindst nemt for IT-afdelingen at distribuere og håndtere.