Microsoft Windows 7: Edu

Windows 7

Microsoft forpligtede sig til at levere 10 års produktsupport til Windows 7, da den blev udgivet den 22. oktober 2009. Når denne 10-årige periode slutter, afbryder Microsoft Windows 7-supportten, så de kan fokusere deres investering på at understøtte nyere teknologier.Den specifikke lukning af supportdagen for Windows 7 er den 14. januar 2020. Derefter vil teknisk assistance og softwareopdateringer fra Windows Update, der hjælper dig med at beskytte din pc, ikke længere være tilgængelige for produktet. Microsoft anbefaler kraftigt, at du flytter til Windows 10 engang før januar 2020 for at undgå en situation, hvor du har brug for service eller support, som ikke længere er tilgængelig.

Du kan fortsætte med at bruge Windows 7, men efter at supporten er lukket, bliver din pc mere udsat for sikkerhedsrisici og vira. Windows fortsætter med at starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder sikkerhedsopdateringer, fra Microsoft efter den 14. januar 2020, hvis din pc kører Windows 7. Derfor er det vigtigt, at du opgraderer til et moderne operativsystem som Windows 10, som kan give de nyeste sikkerhedsopdateringer for at hjælpe dig og dine data mere sikkert.

For de fleste Windows 7-brugere vil flytning til en ny enhed med Windows 10 være den anbefalede vej fremad. Dagens pc'er er hurtigere, lettere, og mere kraftfulde og sikre, med en gennemsnitlig pris, der er betydeligt mindre end den gennemsnitlige pc for otte år siden. For at udnytte de nyeste hardwarefunktioner anbefaler vi at flytte til en ny pc med Windows 10. Som et alternativ kan kompatible Windows 7-pc'er opgraderes ved at købe og installere en komplet version af softwaren.

Alle gode ting skal slutte, selv Windows 7. Efter den 14. januar 2020 vil Microsoft ikke længere give sikkerhedsopdateringer eller support til pc'er, der kører Windows 7. Men du kan holde de gode tider i gang ved at flytte til Windows 10. Uanset om du opgraderer en eksisterende enhed, køber en ny, eller bare har brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig.