Arbejdsplads

Videomøder har aldrig været nemmere

I dag er videosamtaler en del af hverdagen for de fleste mennesker. Det er blevet en måde til at holde kontakt med folk, når de flytter til et andet land, når man rejser, og ikke mindst er det en måde til at holde mere effektive møder.

- Siden min søn flyttede til USA for at studere, har vi helt droppet telefonsamtalerne og kun brugt videosamtaler. Når man både kan se og høre, hvordan det går, så er det noget helt andet end bare at tale i telefonen, siger Christoffer Gruvell, partneransvarlig hos Logitech.

Kropssprog tilføjer værdi

Når man ser hinanden, bliver samarbejdet bedre, fordi man bedre kan fortolke ordene, når kropssprog, mimik og tonefald kommer med.

- Kommunikationen bliver udvidet, og i arbejdssammenhæng gør videosamtaler os mere effektive, konstaterer Christoffer.

Man kan komme langt med et godt webkamera, men Logitech tilbyder også produktet CC Connect. Det er et bærbart videokonferencesystem med genopladeligt batteri, perfekt til små områder med sit alt-i-ét-design. Kamera, højttaler og kontrolpanel er i samme enhed, der nemt kan forbindes til din mobiltelefon via Bluetooth.

Færre rejser. Mere tid til familien. Bedre for miljøet.

Når man mødes digitalt i stedet for fysisk, sparer man tid og omkostninger, samtidig med at de færre rejser gavner miljøet. Ikke mindst bliver der mere tid til familien. Omkostningerne til et videokonferenceanlæg tjener du ind på en enkelt rejse med overnatning til London.

- Systemerne er blevet billigere, og derfor kan de installeres i flere lokaler, siger Christoffer.

Logitechs USB-drevne produkter gør det let at komme i gang, fordi du ikke skal installere software eller have tekniske kompetencer. Logitech sørger for, at for eksempel Teams eller Zoom fungerer.

USB-porte er ofte en mangelvare. Det løser Logitech med sin Unifying USB dongle. Tilslut op til seks enheder for at frigøre plads og slippe for kabelroderi. Med flere tastaturer og mus forbundet trådløst til din computer kan du sikre dig, at du har den rigtige opsætning, selvom du arbejder hjemmefra, uden at skulle slæbe rundt på udstyret.

På den måde kan du undgå at sidde med den bærbare computer i skødet og i stedet arbejde effektivt og ergonomisk med musen og tastaturet.

- Logitechs nye headset, som lanceres i løbet af foråret, tilbydes med Unifying USB dongle, noget helt unikt på markedet, siger Christoffer.

Med kun ét tryk

Logitech vil gøre videokommunikation mere tilgængelig i alle mødelokaler. Uanset om det er interne møder, eksterne møder eller private samtaler, kan du oprette forbindelse til en videosamtale med et enkelt tryk på en berøringsskærm. Logitech TAP er en berøringsskærm, der anbringes på mødebordet eller på væggen, og som styrer hele mødelokalet. Med en enkelt tryk starter du skærme, lyde og kamera. Der kræves ingen tekniske forkundskaber.

- Reserver møde og lokale som normalt. Skærmen tændes, når du træder ind i lokalet, og din reservation bliver synlig. Tryk derefter på forbindelsesknappen, så klarer TAP resten, lettere kan det dårligt blive, afslutter Christoffer.

Læs også:

Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger
Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser
Tag dit eget møde med
Skærme til samarbejde
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Christoffer Gruvell

Partneransvarig hos Logitech

24 april 2019

Tags