Skærme til samarbejde

I næsten 35 år har BenQ været aktive inden for produktkategorien displayprodukter – projektorer og skærme. Produktsortimentet er bredt. Du kan finde alt lige fra projektorer til hjemmebiografen og personlige projektorer til forskellige typer af installationsmodeller.

Når det kommer til skærme, er der både skrivebordsskærme af forskellige typer samt store skærme med og uden touch. Uanset hvad du har brug for, har BenQ det hele til konferencer, videomøder og digitale budskaber. BenQ samarbejder også med Google og konceptet Google Jamboard, som er en digital samarbejdsplatform.

Trådløs præsentation og interaktive skærme

Inden for mødelokaler ser man hos BenQ to klare tendenser hos brugerne. Den ene tendens er trådløs præsentation. Den anden er interaktive skærme eller "touchskærme", som man ofte kalder dem.

- Jeg synes, at vi opfylder begge tendenser virkeligt godt med vores løsninger, siger Daniel Assarson, Nordic Sales Manager hos BenQ.

Kom hurtigt og nemt i gang med mødet

BenQ InstaShow er en løsning til trådløs præsentation i form af en senderknap, som gør det muligt for dig at komme i gang med møder uden teknisk besvær. Du tilslutter ganske enkelt senderknappen til din bærbare computer. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen, og dit billede præsenteres. I stedet for at indbygge en masse forskellige funktioner har BenQ koncentreret sig om at gøre det meget nemt for dig som bruger. Nøglen er, at der hverken er software eller drivere, der skal installeres på din bærbare computer. Det gør det hele meget nemmere, og du sparer tid.

- Ikke mindst bliver det lettere for IT-afdelingen med færre supportsager og et sikkert produkt, siger Daniel.

USB C-forbindelse er ved at blive den nye standard for bærbare computere, og derfor opdateres InstaShow WDC10 nu med senderknapper med USB C-tilslutning. Storebroderen InstaShow WDC20 opdateres, så den ud over trådløs lyd og trådløst billede også har trådløst touch. Den understøtter også mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets. Forestil dig en interaktiv skærm i mødelokalet. Med InstaShow kan du lægge din bærbare computer på bordet, tilslutte senderknappen og derefter stå henne ved den interaktive skærm. Du styrer simpelthen din bærbare computer fra den interaktive skærm helt uden kabler.

- Du skal blot åbne dokumentet eller præsentationen og begynde at præsentere, fortæller Daniel.

Smarte interaktive skærme for et bedre arbejdsmiljø

Den anden tendens inden for mødelokaler er ifølge BenQ interaktive skærme (touchskærme). Skærmene fås i en række forskellige størrelser og er udstyret med en lang række smarte funktioner. Med de indbyggede apps kan du nemt surfe på internettet eller åbne et digitalt whiteboard og begynde at brainstorme. Du kan selvfølgelig også bruge de interaktive skærme i mødelokalet sammen med programmerne i Office-pakken: PowerPoint, OneNote eller Word.

De interaktive skærme er sidst, men ikke mindst udviklet til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Skærmene er udstyret med antibakteriel glas- og luftkvalitetssensor, som ganske enkelt er en funktion, der fortæller dig, når det er tid til at lufte ud og forbedre luftkvaliteten i lokalet. Desuden er skærmene helt flimmerfri og bortfiltrerer det blå lys, der ofte er anstrengende for øjnene.

- Hvis du vælger at kombinere InstaShow med en interaktiv skærm, har du med andre ord et fleksibelt, trådløst præsentationsværktøj og en interaktiv skærm, der nedbryder bakterier og minder dig om at lukke frisk luft ind i lokalet, afslutter Daniel.

Læs også:

Videomøder har aldrig været nemmere
Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger
Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser
Tag dit eget møde med
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager BenQ

6 999,- 208 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
4 på lager
3 595,- 107 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
19 495,- 579 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RP704K 70" Touch 70tomme 330cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9
  • Diagonal størrelse 70 tomme
  • Klarhed 330 cd/m²
  • Display Format 4K UHD (2160p)
  • Billedformatforhold 16:9
11 495,- 341 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RM5501K 55" Touch
  • Fabrikant BenQ
  • Diagonal klasse 55 tomme
  • Opløsning 3840 x 2160
18 995,- 564 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RP6501K 65" Touch
  • Fabrikant BenQ
  • Diagonal klasse 65 tomme
  • Opløsning 3840 x 2160

25 april 2019

De mange fordele ved servicification

For dig som virksomhed betyder servicification, at du kan frigøre ressourcer, som du i stedet kan bruge på kerneforretningen. Samtidig får du en meget bedre kontrol over omkostningerne og en helt anden fleksibilitet.

9 juli 2019

Hvordan skaber du en brugervenlig arbejdsplads, som også er sikker?

Virksomheder digitaliseres og flere og flere arbejder mobilt, og det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med Modern Workplace fra Dustin får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

1 juli 2019

Guide: På jagt efter den perfekte skærm?

Voxicon har med stor sandsynlighed den skærm, du leder efter. Uanset hvilken skærm du vælger, får du høj kvalitet for dine penge.

31 maj 2019

Når du er mest fokuseret

Vi fokuserer alt for meget på, hvad vi skal gøre, og tænker alt for lidt på, hvornår vi skal gøre det. Det mener den amerikanske forfatter Daniel Pink, der selv er meget bevidst om, hvad han planlægger at gøre om eftermiddagen.

28 maj 2019

Nye Dell Latitude – bygget til den moderne bruger

Dells bærbare Latitude-familie til virksomhedsmarkedet har fået et helt nyt design og flere smarte funktioner.

27 maj 2019

Bedre konferencerum med den rigtige teknologi

Udstyr konferencerummet med den nyeste teknologi, der kan understøtte mødet og præsentationerne. Med det rette udstyr undgår du teknikbøvl og kan i stedet være kreativ. Vi har udvalgt fem nyheder, der bringer konferencerummet op på næste niveau.

21 maj 2019