Skærme til samarbejde

I næsten 35 år har BenQ været aktive inden for produktkategorien displayprodukter – projektorer og skærme. Produktsortimentet er bredt. Du kan finde alt, lige fra projektorer til hjemmebiografen og personlige projektorer til forskellige typer af installationsmodeller.

Når det kommer til skærme, er der både skrivebordsskærme af forskellige typer samt store skærme med og uden touch. Uanset hvad du har brug for, har BenQ det hele til konferencer, videomøder og digitale budskaber. BenQ samarbejder også med Google og konceptet Google Jamboard, som er en digital samarbejdsplatform.

Trådløs præsentation og interaktive skærme

Inden for mødelokaler ser man hos BenQ to klare tendenser hos brugerne. Den ene tendens er trådløs præsentation. Den anden er interaktive skærme eller "touchskærme", som man ofte kalder dem.

- Jeg synes, at vi opfylder begge tendenser virkeligt godt med vores løsninger, "siger Daniel Assarson, Nordic Sales Manager hos BenQ.

Kom hurtigt i gang med mødet uden besvær

BenQ InstaShow er en løsning til trådløs præsentation i form af en senderknap, som gør det muligt for dig at komme i gang med møder uden teknisk besvær. Du tilslutter ganske enkelt senderknappen til din bærbare computer. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen, og dit billede præsenteres. I stedet for at indbygge en masse forskellige funktioner har BenQ koncentreret sig om at gøre det meget nemt for dig som bruger. Nøglen er, at der hverken er software eller driver, der skal installeres på din bærbare computer. Det gør det meget nemmere, og du sparer tid.

- Ikke mindst bliver det lettere for IT-afdelingen med færre supportsager og et sikkert produkt, siger Daniel.

USB-C-forbindelse er ved at blive den nye standard for bærbare computere, og derfor opdateres InstaShow WDC10 nu med senderknapper med USB-C-tilslutning. Storebroderen InstaShow WDC20 opdateres, så den ud over trådløs lyd og trådløst billede også har trådløst touch. Den understøtter også mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets. Forestil dig en interaktiv skærm i mødelokalet. Med InstaShow kan du lægge din bærbare computer på bordet, tilslutte senderknappen og derefter stå henne ved den interaktive skærm. Du styrer simpelthen din bærbare computer fra den interaktive skærm helt uden kabler.

- Du skal blot åbne dokumentet eller præsentationen og begynde at præsentere, fortæller Daniel.

Smarte interaktive skærme for et bedre arbejdsmiljø

Den anden tendens inden for mødelokaler er ifølge BenQ interaktive skærme (touchskærme). Skærmene fås i en række forskellige størrelser og er udstyret med en lang række smarte funktioner. Med de indbyggede apps kan du nemt surfe på internettet eller åbne et digitalt whiteboard og begynde at brainstorme. Du kan selvfølgelig også bruge de interaktive skærme i mødelokalet sammen med programmerne i Office-pakken: PowerPoint, OneNote eller Word.

De interaktive skærme er sidst, men ikke mindst udviklet til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Skærmene er udstyret med antibakterielt glas- og luftkvalitetssensor, som ganske enkelt er en funktion, der fortæller dig, når det er tid til at lufte ud og forbedre luftkvaliteten i lokalet. Desuden er skærmene helt flimmerfri og bortfiltrerer det blå lys, der ofte er anstrengende for øjnene.

- Hvis du vælger at kombinere InstaShow med en interaktiv skærm, har du med andre ord et fleksibelt, trådløst præsentationsværktøj og en interaktiv skærm, der nedbryder bakterier og minder dig om at lukke frisk luft ind i lokalet, afslutter Daniel.

Læs også:

Videomøder har aldrig været nemmere
Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger
Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser
Tag dit eget møde med
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager BenQ

6 999,- 208 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
8 på lager
3 595,- 107 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
19 495,- 579 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RP704K 70" Touch 70tomme 330cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9
  • Diagonal størrelse 70 tomme
  • Klarhed 330 cd/m²
  • Display Format 4K UHD (2160p)
  • Billedformatforhold 16:9
11 995,- 356 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RM5501K 55" Touch
  • Fabrikant BenQ
  • Diagonal klasse 55 tomme
  • Opløsning 3840 x 2160
18 495,- 550 kr. pr. måned Ekskl. moms
img
BenQ RP6501K 65" Touch
  • Fabrikant BenQ
  • Diagonal klasse 65 tomme
  • Opløsning 3840 x 2160

25 april 2019

5 bedste gadgets til dig der pendler

Med de rette gadgets bliver pendling ikke bare lettere men faktisk en ren fornøjelse. Vi har udvalgt et antal smarte ting, der gør, at du vil komme til at længes efter transporten.

13 maj 2019

Modern Workplace sparer tid for Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville have et mere brugervenligt IT-miljø. Mobilt, sikkert og uden besvær. Løsningen blev tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som med det samme gav klare fordele for både brugere og IT-afdelingen.

7 maj 2019

Tag dit eget møde med

Videomøder bliver en mere og mere naturlig del af hverdagen. Fordelene er indlysende. Du sparer tid og penge, og du kan holde mere effektive møder. Uanset hvor du er, kan du holde møder og bevare kontakten på en nem måde.

24 april 2019

Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger

Hvis du er på udkig efter en konferenceløsning ved dit skrivebord, så behøver du ikke at søge længere. Løsningen er ikke langt væk. Faktisk er den her allerede.

24 april 2019

Videomøder har aldrig været nemmere

I dag er videosamtaler en del af hverdagen for de fleste mennesker. Det er blevet en måde til at holde kontakt med folk, når de flytter til et andet land, når man rejser, og ikke mindst er det en måde til at holde mere effektive møder.

24 april 2019

Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser

Et af markedets bredeste udvalg blev udvidet i 2016, da Dustin introducerede Private Label med fem forskellige varemærker. Fokus ligger på at tilbyde økonomiske kvalitetsprodukter med hurtige og pålidelige leverancer.

24 april 2019