Arbejdsplads

Værktøjer til moderne samarbejde

Med sin kombination af viden om computerskærme og erfaringer fra pc-markedet har Dell udviklet produkter til den moderne samarbejdsflade. Det er et sted, hvor mennesker kan mødes, udveksle idéer og udvikle sig sammen.

Muligheden for at kunne give folk de nødvendige værktøjer til at være produktive er blevet en konkurrencefordel, når virksomhederne konkurrerer om de dygtigste kandidater fra universiteterne. En generation, der er vokset op med touchskærme, forventer de samme digitale fremskridt på arbejdspladsen, siger Omar Berrada, produktspecialist hos Dell.

Som verdens største skærmproducent har Dell opbygget solid viden om, hvordan moderne teknologi og innovation kan hjælpe mennesker med at blive mere produktive og nå deres fulde potentiale i deres arbejde.

– Muligheden for at kunne give folk de nødvendige værktøjer til at være produktive er blevet en konkurrencefordel, når virksomhederne konkurrerer om de dygtigste kandidater fra universiteterne. En generation, der er vokset op med touchskærme, forventer de samme digitale fremskridt på arbejdspladsen, siger Omar Berrada, produktspecialist hos Dell.

Vejen til mere effektive arbejdspladser

Som produktspecialist hjælper Omar virksomheder med at skabe mere effektive arbejdspladser. I sin værktøjskasse har han et produktsortiment, der er udviklet med sigte på trivsel, produktivitet og ydeevne.

– God ergonomi med skærme, der kan hæves og sænkes, samt "Comfort View", der filtrerer en stor del af det blå lys, gør hverdagen mere behagelig for brugerne. Dockingstationer og teknologi, der lader dem tilslutte lige så mange skærme, som de har brug for, gør dem mere produktive, fortæller Omar.

Interaktive mødelokaleskærme til alle lokaler

Et stadig vigtigere område er samarbejde og værktøjer, som vi bruger til at interagere med hinanden. Omar ser Dells interaktive mødelokaleskærme som det perfekte samspil mellem virksomhedens viden om computerskærme og deres lange historie som computerproducent.

– I stedet for at bruge indbygget software i vores mødelokaleskærme er skærmens centrale del en computer, der kan udskiftes eller opgraderes efter behov. Sammen med 4K-opløsning har du et fremtidssikkert produkt, der kan bruges mange år frem i tiden.

I dag tilbyder Dell mødelokaleskærme fra 43 til 86’’. Størrelsen og de funktioner, du har brug for, afhænger af lokalets størrelse, og hvad det skal bruges til.

– Til præsentationer behøver du måske ikke en touchskærm, men til samarbejde vil du gerne have en stor skærm, der kan bruges som et digitalt whiteboard og opdeles i flere vinduer. Hvis du har brug for videomøder, har du behov for et system til det, siger Omar.

En fordel ved Dells mødelokaleskærme er, at de er platformuafhængige. Det betyder, at de er kompatible med både hardware og software fra andre producenter. Når deltagerne skal tilslutte deres computere, kan op til fire personer tilslutte trådløst med Intel Unite eller med produktet ScreenBeam.

– Uanset hvilken løsning du vælger, vil du få en effektiv og meget sikker løsning, som fungerer godt, siger Omar.

Tre års garanti med erstatningsenhed næste arbejdsdag

Jo mere central skærmen bliver, jo vigtigere er det, at den er på plads, og at den fungerer. For mødelokaleskærme og almindelige skærme er basisgarantien tre år med avanceret udskiftning, som kan forlænges til fem år.

– Normalt kommer producenten ud dagen efter, at du har rapporteret et problem. Hvis de ikke kan ordne fejlen på plads, sendes skærmen af sted. I værste fald kan det betyde, at du ikke kan bruge dit mødelokale i flere uger. Hvis vi ikke kan løse problemet over telefon samme dag, sender vi en erstatningsenhed næste arbejdsdag. Det betyder, at vi tilbyder fuld beskyttelse af kundens investering.

Forudsætninger for at udvikle sig sammen

Unge mennesker, der starter på arbejdsmarkedet i dag, ser moderne samarbejdsredskaber som en selvfølge. Andre kan have brug for et skub i den rigtige retning.

Med de rigtige værktøjer kan virksomheden hjælpe sine medarbejdere med at udnytte alle deres muligheder, samarbejde gnidningsfrit og udvikle sig sammen.

- Det handler om, hvordan virksomheden præsenterer nye arbejdsmåder og introducerer sine medarbejdere til den nye måde at arbejde på. Når vi ser, hvordan ny teknologi kan gøre os mere produktive, så vil vi kunne bruge den, siger Omar og konkluderer:

– Med de rigtige værktøjer kan virksomheden hjælpe sine medarbejdere med at udnytte alle deres muligheder, samarbejde gnidningsfrit og udvikle sig sammen.

Lignende læsning:

Sådan vælger du skærm efter opgaven
Syv skærme der skiller sig ud

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags