Arbejdsplads

Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger

Hvis du er på udkig efter en konferenceløsning til dit skrivebord, så behøver du ikke at søge længere. Løsningen er ikke langt væk. Faktisk er den her allerede. Med indbygget USB C-dockingstation, webkamera med pop-up-funktion og multifacetterede skærme med indbyggede højttalere har Philips alt, hvad du behøver.

Indbygget USB C-dockingstation

Der er mange fordele ved Philips P-Line-serien, der har indbyggede USB C-dockingstationer med strømforsyning. Du får et rent og ryddeligt mødelokale, fordi du kun bruger et enkelt kabel, USB C-kablet. Samtidig får du en fleksibel løsning. Med kun et enkelt kabel kan du tilslutte både tastatur, mus og netværkskabel til skærmens dockingstation. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan komme i gang med dine videokonferencer. Samtidig oplader du din bærbare computer. Aldrig har det været så nemt at se video med høj opløsning og overføre data.

- Der er også mulighed for at tilslutte dit netværkskabel til skærmen. Derved forbindes computeren til netværket via USB C-kablet. Det giver et stabilt netværk og dermed højere sikkerhed end et trådløst netværk, siger Frank Olsson, Sales Manager Nordic hos Philips.

Webkamera med pop-up-funktion

Som en blandt få leverandører tilbyder Philips et webkamera med høj opløsning i full HD-videokvalitet og pop-up-funktion. Du vælger blot, hvornår du vil bruge kameraet. Når du ikke længere har brug for det, lader du det forsvinde ind i skærmen. Webkameraet er også udstyret med avancerede sensorer, så det fungerer samen med ansigtsgenkendelsen Windows Hello™.

- Log ind på ingen tid, brug webkameraet til dine videomøder, og luk derefter kameraet. Når kameraet lukkes, deaktiveres mikrofonen også, siger Frank.

Multifacetterede skærme med indbyggede højttalere

Hvis du har en videokonference, giver Philips P-Line-serien dig mulighed for at arbejde med flere arbejdsflader. Lad videokonferencen foregå på én flade, mens du har arbejdsdokumenter åbne på en anden.

- På den måde kan du nemt arbejde, mens du deltager i videokonferencer, fortæller Frank.

Takket være skærmenes indbyggede højttalere skal du ikke tilslutte ekstra enheder. Det er en stor fordel i små mødelokaler, hvor pladsen er begrænset. Desuden kan skærmene let vægmonteres med VESA-beslag, hvis du vil frigøre endnu mere plads. Du har også gode synsvinkler, uanset hvor i lokalet du er, og de tynde kanter giver et moderne og stilrent udseende.

- 49’’-versionen af Philips P-Line-serien modtog i 2018 den prestigefyldte Reddot-pris, en international designpris for godt design, afslutter Frank.

Læs også:

Videomøder har aldrig været nemmere
Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser
Tag dit eget møde med
Skærme til samarbejde
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Frank Olsson

Sales Manager Nordic hos Philips

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags