Arbejdsplads

Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser

Et af markedets bredeste udvalg blev udvidet i 2016, da Dustin introducerede Private Label med fem forskellige varemærker. Varemærkerne er beregnet til at supplere og udvide det eksisterende udvalg yderligere. Fokus ligger på at tilbyde økonomiske kvalitetsprodukter med hurtige og pålidelige leverancer.

- Vi er stolte over at kunne tilbyde rigtigt gode produkter, der ikke koster en formue. Produkterne er omhyggeligt testet og udvalgt af os, fortæller Vanessa Dyrssen, Commercial Manager hos Dustin Private Label.

Ansvar for fremstilling og for dem, der fremstiller

Det er vigtigt for Private Label at tage et stort ansvar for, hvordan produkterne fremstilles, og at skabe langsigtede relationer med vores leverandører.

- Med fabriksbesøg og regelmæssige fabriksinspektioner sørger vi sammen med lokale repræsentanter for, at vores standarder overholdes, og at mangler udbedres. Produktudvikling inden for vores egne mærker er højt prioriteret. Derfor sørger vi for, at der er plads i fremstillingslandene til at søge efter nye og spændende produkter, fortæller Vanessa.

Komplette løsninger til effektive møder

- Vores udgangspunkt for Private Label er at skabe samlede løsninger til kontoret. Mødelokalet er en stor del af det. Som kunde skal du have adgang til et effektivt mødelokale til en overkommelig pris. Vi vil skabe en oplevelse, der er så problemfri som muligt, både når du køber, og når du træder ind i mødelokalet, siger Vanessa.

Med Voxicon-konferencepakken får du en komplet løsning til mødelokalet: tv, vægbeslag og kabler. Når alt er installeret, kan du i princippet straks gå i gang med mødet, uanset hvilket mødelokale du er i. Med tv-størrelser fra 43-75’’ er der en tv-løsning til ethvert behov. For at gøre det lettere får du desuden altid et beslag, der passer til netop den skærm, du har købt.

Med konferencetelefonen Voxicon Communicate R1 er det let for alle at høre, hvad der bliver sagt. Tilslut USB-kablet og hold Skype-møder. Med en 3,5 mm-stikforbindelse til telefonen kan du starte mødet hvor som helst og derefter oprette forbindelse efter behov. Pulten har en 360 graders mikrofon, der opfanger og gengiver den bedst mulige lyd, både med ganske få og mange personer.

Sørger for, at alle kan arbejde

Med Voxicons adapterring sørger du for, at alle kan arbejde i dine mødelokaler, uanset computernes indgange og udgange. Det gør det enklere for virksomheder med bring-your-own-device, hvis de har mange konsulenter eller bare mange kundemøder. Ringens låsemekanisme sørger for, at den faktisk bliver i mødelokalet. Adapterringen fås også i flere forskellige størrelser: Small, Medium og Large.

- På den måde kan du som kunde vælge hvilke de adaptere, der passer bedst til virksomhedens behov, afslutter Vanessa.

Læs også:

Videomøder har aldrig været nemmere
Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger
Tag dit eget møde med
Skærme til samarbejde
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Vanessa Dyrssen

Commercial Manager hos Dustin Private Label

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags