Kundecase

Dustin vinder stor aftale med den danske stat

Dustin vandt for nyligt opgaven at levere computere og tilbehør til den danske stat og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). En aftale, der skønnes at have en værdi på cirka 500 millioner danske kroner pr. år.

Aftalen trådte i kraft i september og omfatter computere og tilbehør til den danske stat, kommuner og regioner. Aftalen skønnes at have en værdi på 500 millioner danske kroner pr. år og løber i to år med mulighed for at forlænge med yderligere to.

- Vi er meget glade for at have vundet en af de større rammeaftaler i Danmark. Det beviser vores styrke i at kunne levere et bredt sortiment med en god leveringsevne og høj kvalitet, siger Dustins administrerende direktør og koncernchef Thomas Ekman.

Nu leverer Dustin computere og tilbehør til 88 af Danmarks 98 kommuner og styrker dermed sin position som en vigtig leverandør inden for den offentlige sektor – ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

Andre aftaler, som Dustin for nyligt har vundet, er forvaltningen af Øresundsbroens IT-drift og opgaven at levere cloud-baserede tjenester i form af backup og lagring til den norske public service-organisation NRK.

Læs mere om, hvad Dustin kan tilbyde inden for den offentlige sektor.

Dustin vinder stor aftale med den danske stat

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags