Kundecase

Ny storaftale til Dustin inden for avancerede IT-tjenester

Dustin har vundet et udbud i den offentlige sektor i Norge, som inkluderer cloud-baserede tjenester i form af backup og lagring. Det er fra den norske public service-organisation NRK – en aktør, der stiller store krav til intelligente, tekniske løsninger med høj sikkerhed.

Aftalen omfatter 20 af NRKs datacentre i Norge og løber over tre år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

– At vi vandt dette udbud viser, hvordan vi hele tiden udvikler vores udbud og potentiale inden for mere avancerede tjenester og løsninger, siger Kjell Rune Øyrås, grundlægger af Dustin-ejede Purity IT, som specialiserer sig i at hjælpe virksomheder og organisationer med forretnings- og virksomhedskritiske IT-processer.

Opkøb som Purity IT sætter Dustin i stand til ikke blot at levere sikkerhedskopiering, katastrofeberedskab og lagring i skyen, men også komplette og skræddersyede totalløsninger til organisationer og virksomheder i hele Norden. I dag kan Dustin-familien trække på spidskompetencer fra Norriq, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Purity, Resolute og Saldab.

– Dustins nyerhvervede kompetencer kombineret med 30 års erfaring som en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester gør det muligt for os at finde den rigtige totalløsning, uanset virksomhedens størrelse, og hvordan udfordringerne ser ud, udtaler Kjell Rune Øyrås.

Vil du vide mere om Dustin?

Kontakt os, eller læs mere om Dustins kompetencer inden for store virksomheder og den offentlige sektor.