Dustin vinder udbud og bliver IT-driftspartner til Øresundsbroen

Dustin har vundet et udbud om forvaltning af Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultation. Opgaven omhandler primært forvaltning af Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende cloud-tjenester i både Danmark og Sverige. Dustin vil agere strategisk og operativ IT-driftspartner og have ansvar for kundens IT-drift.

Øresundsbroen ejes og drives af Øresundsbro Konsortiet, som ejes af den svenske og danske stat. Deres mål er at transformere den nuværende IT-driftsafdeling til en strategisk bestillerorganisation. De har også en ambition om at afvikle sin interne server-hosting og gå over til cloud-baserede løsninger eller anden off site-drift.

Dustin forventes at tage et stort ansvar for at støtte Øresundsbroen i fremtidige strategiske IT-beslutninger og digital udvikling.

– Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at have fået denne opgave, og vi glæder os virkelig til at skulle samarbejde med Øresundsbroen i arbejdet med at levere samt udvikle deres IT-platform, siger Andreas Boo, ansvarlig for tjenester og løsninger hos Dustin i Sverige.

– Dette er desuden en vigtig forretning for Dustin i vores strategiske satsning på at levere administrerede IT-tjenester til vores kunder i Norden.

– Vi glæder os til et spændende og langsigtet samarbejde med Dustin. Øresundsbroen står foran mange interessante forandrings- og forbedringsperspektiver, når det gælder IT. Med denne aftale får vi ikke bare en kompetent operationel partner med på rejsen, men også nogen, der støtter os i vores strategiske beslutninger, siger Martin Karlsson, IT-chef hos Øresundsbroen.

Læs om andre kunder, Dustin har hjulpet

Øresundsbroen

16 august 2018

Sådan får du alle til at arbejde hen imod det samme mål

Succesfulde virksomheder kræver engagerende medarbejdere. Hvordan lykkes man med at få det? Her er fem måder, der kan øge engagementet på arbejdspladsen.

7 maj 2019

Internet er brudt: ”Vrede og had får størst spredning”

Hvordan påvirker sociale medier egentlig demokratiet? Det undersøger forfatterne Martin Gelin og Karin Pettersson i deres nye bog Internet er brudt – Silicon Valley og demokratiets krise.

24 april 2019

Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Her er tre højdepunkter, hvor vi talte om bæredygtighed, sikkerhed og fremtidens digitale mødelokaler.

9 april 2019

Norden i spidsen for global, finansiel innovation

Mere fokus på individet, masser af ny teknologi og et Norden, der ligger helt i front. Det er nogle af de vigtigste tendenser inden for bank- og finanssektoren netop nu.

22 marts 2019

5 militære nyskabelser som har forandret den civile verden

Her er flere teknologiske nyskabelser, der første gang så dagens lys inden for militæret – inden de blev en succes i den brede befolkning.

21 marts 2019

Lær børn om kodning og teknologi ved brug af tech toys

En af de største trends lige nu er digitalt legetøj, som lærer børn at kode og viser, hvordan teknologi fungerer. Det henvender sig nu også til yngre og yngre personer.

18 marts 2019