Dustin vinder udbud og bliver IT-driftspartner til Øresundsbroen

Dustin har vundet et udbud om forvaltning af Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultation. Opgaven omhandler primært forvaltning af Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende cloud-tjenester i både Danmark og Sverige. Dustin vil agere strategisk og operativ IT-driftspartner og have ansvar for kundens IT-drift.

Øresundsbroen ejes og drives af Øresundsbro Konsortiet, som ejes af den svenske og danske stat. Deres mål er at transformere den nuværende IT-driftsafdeling til en strategisk bestillerorganisation. De har også en ambition om at afvikle sin interne server-hosting og gå over til cloud-baserede løsninger eller anden off site-drift.

Dustin forventes at tage et stort ansvar for at støtte Øresundsbroen i fremtidige strategiske IT-beslutninger og digital udvikling.

– Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at have fået denne opgave, og vi glæder os virkelig til at skulle samarbejde med Øresundsbroen i arbejdet med at levere samt udvikle deres IT-platform, siger Andreas Boo, ansvarlig for tjenester og løsninger hos Dustin i Sverige.

– Dette er desuden en vigtig forretning for Dustin i vores strategiske satsning på at levere administrerede IT-tjenester til vores kunder i Norden.

– Vi glæder os til et spændende og langsigtet samarbejde med Dustin. Øresundsbroen står foran mange interessante forandrings- og forbedringsperspektiver, når det gælder IT. Med denne aftale får vi ikke bare en kompetent operationel partner med på rejsen, men også nogen, der støtter os i vores strategiske beslutninger, siger Martin Karlsson, IT-chef hos Øresundsbroen.

Læs om andre kunder, Dustin har hjulpet

Øresundsbroen

16 august 2018

Fremtiden kræver virksomhedskulturer, hvor kreativiteten vokser

I en fremtid, hvor ingen ved, hvad morgendagen byder på, er virksomheder nødt til at blive mere innovative. Det gælder om at skabe virksomhedskulturer, hvor tillid vægtes højt, kreativitet opfordres og medarbejdere på alle niveauer føler sig delagtiggjort.

2 juli 2019

Klar til sommeren?

Det er næsten umuligt at forstå, men ferien nærmer sig. Gløderne fra Sankt Hans-bålet er slukket, og jordbærsæsonen er begyndt. Dustins egne mærker, sørger for, at du er klar til alle sommerens eventyr.

26 juni 2019

Genanvendelse i stedet for genbrug - her er fordelene

Vi taler med genanvendelseseksperterne fra Inrego for at finde ud af, hvorfor man bør arbejde med genanvendelse i stedet for genbrug. Der er nemlig rigtig mange fordele.

28 maj 2019

Sådan får du alle til at arbejde hen imod det samme mål

Succesfulde virksomheder kræver engagerende medarbejdere. Hvordan lykkes man med at få det? Her er fem måder, der kan øge engagementet på arbejdspladsen.

7 maj 2019

Internet er brudt: ”Vrede og had får størst spredning”

Hvordan påvirker sociale medier egentlig demokratiet? Det undersøger forfatterne Martin Gelin og Karin Pettersson i deres nye bog Internet er brudt – Silicon Valley og demokratiets krise.

24 april 2019

Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Her er tre højdepunkter, hvor vi talte om bæredygtighed, sikkerhed og fremtidens digitale mødelokaler.

9 april 2019