Dustin vinder udbud og bliver IT-driftspartner til Øresundsbroen

Dustin har vundet et udbud om forvaltning af Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultation. Opgaven omhandler primært forvaltning af Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende cloud-tjenester i både Danmark og Sverige. Dustin vil agere strategisk og operativ IT-driftspartner og have ansvar for kundens IT-drift.

Øresundsbroen ejes og drives af Øresundsbro Konsortiet, som ejes af den svenske og danske stat. Deres mål er at transformere den nuværende IT-driftsafdeling til en strategisk bestillerorganisation. De har også en ambition om at afvikle sin interne server-hosting og gå over til cloud-baserede løsninger eller anden off site-drift.

Dustin forventes at tage et stort ansvar for at støtte Øresundsbroen i fremtidige strategiske IT-beslutninger og digital udvikling.

– Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over at have fået denne opgave, og vi glæder os virkelig til at skulle samarbejde med Øresundsbroen i arbejdet med at levere samt udvikle deres IT-platform, siger Andreas Boo, ansvarlig for tjenester og løsninger hos Dustin i Sverige.

– Dette er desuden en vigtig forretning for Dustin i vores strategiske satsning på at levere administrerede IT-tjenester til vores kunder i Norden.

– Vi glæder os til et spændende og langsigtet samarbejde med Dustin. Øresundsbroen står foran mange interessante forandrings- og forbedringsperspektiver, når det gælder IT. Med denne aftale får vi ikke bare en kompetent operationel partner med på rejsen, men også nogen, der støtter os i vores strategiske beslutninger, siger Martin Karlsson, IT-chef hos Øresundsbroen.

Læs om andre kunder, Dustin har hjulpet

Øresundsbroen

16 august 2018

Nyheder, trends og sjove facts

Produkter, forretningsmodeller, teknologi og innovation. Her samler vi de seneste nyheder fra IT-verden.

18 februar 2020

Udnyt AI allerede i dag

Med moderne AI-teknologi kan både store og små virksomheder udnytte deres ressourcer smartere, udvide deres tilbud til kunderne og få et forspring i forhold til konkurrenterne. Og det allerbedste er, at teknologien allerede er tilgængelig i dag.

12 februar 2020

Skab balance i dit digitale liv

Digitaliseringen får ofte skylden for den øgede stress i samfundet. Men er det virkelig teknologien i sig selv, der giver stress? Og hvordan kan man få en bedre digital balance i livet?

13 januar 2020

Fire trin til at komme i gang med at arbejde med AI

AI kan føles abstrakt og svært at få hold på – men skridtet fra buzzword til konkret værdi for din virksomhed er ikke lang. Sådan her kan du begynde dit første AI-projekt.

27 november 2019

3 skøre forskningsprojekter der udvider vores horisont

Inden vi flytter til Mars, skal vi smide en atombombe på planeten. Snart kan vi måske tweete alene ved tankens kraft. Allerede nu kan forskere se igennem vægge via vores trådløse netværk. Her er tre skøre projekter, der (måske) viser vejen ind i fremtiden.

14 november 2019

10 fakta om e-handel

E-handel i Norden vokser hurtigere end noget andet sted i verden, sydkoreanerne køber deres dagligvarer på nettet, og mobilen har overhalet både computer og tablet som den foretrukne platform, når vi handler på nettet. E-handel udvikler sig hele tiden, men nogle rekorder står fast…

14 oktober 2019
Vær først med det nyeste