Arbejdsplads

Bedre konferencerum med den rigtige teknologi

Udstyr konferencerummet med den nyeste teknologi, der kan understøtte mødet og præsentationerne. Med det rette udstyr undgår du teknikbøvl og kan i stedet være kreativ. Vi har udvalgt fem nyheder, der bringer konferencerummet op på næste niveau.

Mere personlige konferencesamtaler

Med svingende lyd- og billedkvalitet bliver videomødet let frustrerende og ineffektivt. Men selv med godt udstyr og stabil forbindelse kan videomøder blive stive og upersonlige. Det håber Polycom at kunne ændre på med deres nye serie af videokonferencekameraer.

Kameraerne har 120 graders vinkel, men via ansigtsgenkendelse beskærer de billedet, så kun personer, der deltager i samtalen, er med i billedet. Når nogen begynder at tale, zoomer kameraet automatisk ind på den person, og skifter selv, når næste person begynder at tale.

Glem ledningsroderiet

For at få hurtige og effektive møder og præsentationer gælder det om at minimere alt bøvlet. Med BenQ InstaShow WDC10 slipper du for at trække ledninger fra tv’et til de forskellige computere omkring bordet. I stedet kobler du bare senderen til mødelederens computer og får trådløst billede og lyd sendt direkte til tv’ets HDMI-port, uden at du behøver installere nogen form for software.

Op til 16 mødedeltagere kan kobles til samme modtager, og ved et tryk på senderen kan man skifte computer. Det eneste, der kræves, er en HDMI-udgang.

Løft billedkvaliteten til næste niveau

Logitech Rally Conference Cam er et superstille PZT-kamera med 4K-opløsning og 15 gange zoom. Et intelligent system gør billederne så gode som muligt, uanset rummets udformning og lysforhold. Et eksempel er Logitechs RightLight-teknologi, der optimerer hvidbalancen for at betone ansigter og gøre hudtoner naturlige selv i svagt lys eller ved baggrundsbelysning.

Kameraet kan monteres på en plan overflade, på et stativ, på væggen eller til og med i loftet. Kameraet kan selv mærke, om det er vendt på hovedet og vil automatisk korrigere billedretningen og kameraets controller.

Hold energien oppe med den rette farveindstilling

Mange og lange møder tapper energien, men med den rette belysning i mødelokalet bliver oplevelsen mere behagelig. Philips belysningsløsning i Aurelle-serien justerer farveindstillingen i løbet af døgnet, så den harmonerer med vores naturlige døgnrytme. Men hvis vi skal arbejde om aftenen, kan man lige så godt stille lamperne på dagslys, så man får et ekstra energiboost. Lamperne er en del af Philips Hue, og du styrer dem nemt via en Android- eller iOS-app.

Fremtidens bookingsystem allerede nu

Liso fra den svenske virksomhed Evoko gør det nemmere at booke mødelokaler og ændre bookinger, optimere brugen af virksomhedens mødelokaler og meget andet. Det brugervenlige, oplyste touch-panel er hoved-interfacet, men du kan naturligvis både booke og styre mødelokaler via din kalender på computeren eller på din telefon. Alle bookinger kan ses på alle Liso-enheder, så du nemt kan søge efter ledige rum, hvis det, du gerne vil have, er optaget.

Læs også:
Tag dit eget møde med
GUIDE: Det perfekte mødelokale
TIPS: Takt og tone for videomøder

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags