Samsung

I et halvt århundrede har Samsung været en pioner, der har nedbrudt barrierer og gjort livet nemmere for mange mennesker. Vi skaber nogle af de mest avancerede produkter i verden – ikke fordi vi kan, men fordi vi vil give mennesker mulighed for at gøre meningsfulde fremskridt i deres liv. Funktioner og produkter, som gør livet bedre – ganske enkelt. Her finder du et udvalg af vores nyeste produkter

Voxicon logo

Galaxy Book2 Business

Hvorend du er, er Galaxy Book2 Business klar til at tage fat. Let, tynd og stilren med en tykkelse på knap 2 cm og en vægt på 1,5 kg, så du kan have den med overalt. Med en 12.-generations Intel-processor og det nye Iris Xe-grafikkort får du de kræfter og den skærmoplevelse, du har brug for, når du vil kunne yde dit bedste, uanset hvor du er. Med Galaxy Book2 Business kan du producere hurtigt og effektivt med integrerede enheder – og du kan være forbundet overalt.

Flip4 Fold4

Foldbar. Selvfølgelig. Vores mobiltelefoner med foldbare skærme har deres egen smartphone-kategori. Fordi det ikke er almindelige mobiler – ganske enkelt.

Galaxy S22

Samsung er en af verdens førende producenter af mobiltelefoner, og de har satset kraftigt på, at der skal findes en model til enhver person og enhver lejlighed. Samsungs mest kendte telefoner er sandsynligvis Android-mobilerne i Galaxy-serien, som ofte anses for at være blandt de bedste på markedet. Som prikken over i'et omgiver det monokrome kamerahus linserne, der er placeret på linje. Stilrent!

Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8 er en avanceret og kraftfuld tablet, som leverer maks. kapacitet til kreative formål, arbejde og underholdning. Med en skarp og dynamisk SAMOLED-skærm med slank ramme har du brede flader til alle dine formål. Du oplever film og serier på et helt nyt niveau, både takket være det store format og den gode lyd.

USB-C-skærme

Med USB-C tilslutter du nemt både billede, lyd og strøm – og du slipper for ledningsrod. Den seneste tilføjelse til serien er 49"-skærmen S49A950, som gør det muligt at multitaske på et helt nyt niveau, hvor du frit kan fordele arbejdsfladen på den brede skærm, så den passer til dine behov.

Lagringsløsninger

Bærbare eller interne lagringsløsninger til både små og store projekter, særligt værdsat af dem, der arbejder med billed- og lydproduktion, CAD eller store filer.

Flip – interaktivt, digitalt whiteboard

Flip er et intuitivt og brugervenligt digitalt whiteboard, som er nemt at bruge både i undervisningen og under møder. Forbind det til en videokonferenceløsning, og du er klar til en digital workshop eller fjernundervisning.

Udvalgte produkter