Samsung

Sydkoreanske Samsung Electronics har eksisteret siden 1969. Den er en del af Samsung Group, hvis historie går tilbage til 1938. Samsung Group har i årenes løb beskæftiget sig med alt fra nudelproduktion til bygning af nogle af verdens største fartøjer. I dag er det dog hjemmeelektronik og komponentproduktion, der er i fokus.

Lenovo logo

Produktkategorier

Samsung Galaxy Smartphones

Samsung er en af verdens førende producenter af mobiltelefoner, og de har satset kraftigt på, at der skal findes en model til enhver person og enhver lejlighed. Samsungs mest kendte telefoner er sandsynligvis Android-mobilerne i Galaxy-serien, som ofte anses for at være blandt de bedste på markedet.

Samsung Galaxy Tablets

Samsung var en af de første producenter, der lancerede en tablet med Android som operativsystem. Sammen med Samsungs store viden fra mobilmarkedet har det ført til, at virksomheden i dag er en af verdens førende producenter af tablets.

Samsung Galaxy Books

Samsung Galaxy Book. Den er exceptionelt let, ultratynd og meget behagelig at have med rundt. Pro-modellernes AMOLED-skærm gengiver dybe og fyldige farver og kontraster i høj kvalitet – både inde og ude i stærkt dagslys. Du kan synkronisere med dine øvrige Samsung Galaxy-enheder i et sikkert økosystem og arbejde problemfrit med apps og bruge flere skærme.

Samsung Galaxy Watches

Galaxy Watch4 tilskynder velvære. Ud over at være den perfekte træningscoach fungerer Galaxy Watch4 fuldstændig som en mobil. Du kan kommunikere, lytte til musik og podcasts samt få hjælp med praktiske opgaver som betaling og at styre dit hjem på afstand. Alt sammen klares med et smart og mere bekvemt ur!

Samsung Desktop Skærme

Hvis du er på udkig efter en skærm til din computer, bør du absolut undersøge, hvad Samsung har at byde på. Samsung er nemlig en af verdens største producenter af skærme af mange forskellige typer, og virksomhedens store viden inden for området gør, at de kan tilbyde virkelig gode computerskærme til særdeles gode priser.

Samsung Interaktive Skærme

Flip er et intuitivt og brugervenligt digitalt whiteboard med både pen- og penselfunktion, forbedrede tilslutningsmuligheder og en række praktiske funktioner på en større UHD-skærm op til 85 tommer. Flip gør lektionerne interaktive, og møderne bliver mere kreative og effektive. Flip fås i flere udgaver og er designet til at være nem at bruge både i undervisningen og under møder. Forbind den til en videokonferenceløsning, og du er klar til en digital workshop eller fjernundervisning.

Samsung hukommelsesløsninger

Bærbare eller interne lagringsløsninger til både små og store projekter, særligt værdsat af dem, der arbejder med billed- og lydproduktion, CAD eller store filer.

Samsung Business TV

Business TV kombinerer Samsungs avancerede tv-teknologi med ekspertviden inden for kommerciel digital skiltning. Resultatet er en fantastisk løsning til effektiv visuel kundekommunikation. Menuskærme, reklamefilm, annoncer eller rene tv-programmer – Samsungs Business TV har en fleksibilitet og funktionalitet, der passer til alt lige fra detailhandel til restauranter og andre virksomheder, hvor man vil have mere ud af sit kunde-tv. Skærmen er konstrueret til drift i op til 16 timer om dagen alle ugens dage og kommer med 3 års garanti on-site. Brugervenlig software til opdatering af indhold medfølger gratis.

Samsung Smart Signage Skærme

Styrk din virksomheds budskaber med fremragende billedkvalitet fra Samsung Smart Signage. Samsung tilbyder et stort udvalg af professionelle skærme til brug i butiksfacader, på kontorer eller udendørs i størrelser fra 13 til 98 tommer. De passer til mange forskellige anvendelser i f.eks. detailhandlen, mødelokaler og sundhedssektoren.