Nu med nye funktioner, som forenkler og effektiviserer

Flip er et intuitivt og brugervenligt digitalt whiteboard med både pen- og penselfunktion, forbedrede tilslutningsmuligheder og en række praktiske funktioner på en større UHD-skærm op til 85 tommer. Flip gør lektionerne interaktive, og møderne bliver mere kreative og effektive. Flip fås i flere udgaver og er designet til at være nem at bruge både i undervisningen og under møder. Forbind den til en videokonferenceløsning, og du er klar til en digital workshop eller fjernundervisning.

Løft dine møder

Sig farvel til tørre whiteboard-penne og billeder af mødenotater på mobilen. Fredrik Degerblom, produktspecialist inden for professionelle skærme hos Samsung, fortæller hvordan et digitalt whiteboard kan løfte dine arbejdsmøder.

Arbejd effektivt

Skab en mere engagerende oplevelse kombineret med det smarte, store visningsområde, hvor op til fire personer kan interagere på tavlen samtidig.
Synkroniser nemt med eksterne enheder, og brug avancerede billedbehandlingsmuligheder, samtidig med at du beskytter følsomt indhold med et sekscifret låsesystem.

Nem skærmdeling

Spejl indholdet trådløst fra din Windows-, Android- og iOS-enhed (Airplay)* (*iOS Airplay kræver firmwareopdatering. Fås i dag til Flip 2, kommer i Q1 til Flip 3).

Hold skærmen ren

Med sin antimikrobielle belægning modvirker Samsung Flip 3 væksten af mikrober. Det bidrager til at beskytte mod visse bakterier. Det giver lærere og elever tryghed, så de kan fokusere på skærmindholdet.

Skriv på valgfri baggrund

Skriv på en valgfri baggrund, som vises på skærmen med Annotation layer. Flip arbejder med flere lag, og du kan gemme en baggrund med notater som et særskilt billede, uden at det påvirker originalbilledet.

Præsentationstilstand

Menuer kan skjules under præsentationer og i andre situationer, hvor fokus skal rettes mod indholdet.

Flip 3

Enkel undervisning efter nye behov

Flip 3 har touchskærm og giver mulighed for parallel anvendelse af flere brugere. Flip 3 har flere tilslutningsmuligheder, herunder USB, HDMI, DP og OPS. Den trådløse skærmdeling sikrer, at lærere nemt kan få adgang til indholdet fra en hvilken som helst enhed.

Smartview+

Med Smartview+ kan du tilslutte flere enheder samtidig til Flip 3, uanset OS og platform*. Læreren kan vise op til fire elevers enheder samtidig og hurtigt skifte mellem, hvilke elever der kan spejle deres enhed. Læreren kan også kommentere elevernes materiale direkte på Flip 3.
*Kræver Web RTC. Via Chrome/Safari/Edge/Firefox browser eller Android/iOS via app.

Hurtigere drift til problemfri interaktion

Kraftfuldt system, som giver hurtigere interaktion mellem enheder, kortere opladningstid og mere arbejdshukommelse*. Forbedret ydeevne takket være opdateret intern afspiller med hurtigere processor og større lager/arbejdshukommelse.
*Sammenlignet med Samsung Flip 2.