Genopfind klasselokalet. Hold de studerende engageret.

Undervisningslandskabet har ændret sig. Når uddannelse overalt i verden bliver online – hvordan støtter vi så bedst undervisere i at holde eleverne engagerede og fokuserede? I det virtuelle klasselokale spiller teknologien en nøglerolle. Undersøgelser viser, at 44 % af studerende oplever, at dårlig lyd og video påvirker deres læring. Med de rigtige værktøjer kan vi hjælpe til, at klassen holdes samlet og lære i det samme tempo. Hos Jabra udvikler vi verdensledende teknologi, der er designet til at bringe mennesker tættere på hinanden, uanset hvor de er.

Vores Jabra PanaCast-videoteknologi giver en unik 180° visning, der dækker alle dele af lokalet uden visuel forvrængning - og takket være vores brancheførende Evolve-headsets med enestående opkaldslyd i professionel kvalitet og vores Jabra Speak 750-speakerphone med suveræn 2-vejslyd kan lærerne nemt kommunikere med deres elever, uanset hvordan lektionen skal forløbe.

Med Jabra får alle plads på forreste række.

KLASSELOKALET

Genopfind klasselokalet

Mange studerende verden rundt undervises lige nu online, men klasselokalet behøver ikke at stå ubenyttede hen af den grund. Jabra PanaCast bruger tre 13-megapixel kameraer til at skabe et fuldt 180° billede af klasselokalet – fra væg til væg – der frigør lærere fra deres skriveborde og giver dem mulighed for at udnytte rummet fuldt ud og bruge deres sædvanlige undervisningsværktøjer, inklusive tavle og whiteboard. Og med en bred vifte af fremragende lydløsninger, der passer til enhver opsætning – fra den verdensledende professionelle opkaldskvalitet og støjreducerende mikrofoner i Evolve-serien til den fremragende krystalklare lyd i vores Speak-serie – får studerende det hele med, selv når de ikke er der personligt. Jabra lader dig genopfinde klasselokalet og engagere klassen.