JABRA EVOLVE2 65

Jabra Evolve2 65 er designet til at sikre din fleksibilitet. Fremragende opkaldskvalitet med utrolig lang batterilevetid, lækagetolerante 40 mm-højttalere, der leverer lydkvalitet i særklasse, og ørepuder af blødt hukommelsesskum, der sikrer uovertruffen komfort dagen lang.

Velegnet, når du arbejder fokuseret med behov for Total Noise Cancellation (TNC).

Støjisolering som aldrig før. Evolve2 65, som er udstyret med ovale ørepuder med hukommelsesskum og en banebrydende vinklet konstruktion, byder på 48 % mere effektiv støjreduktion, uanset hvor du arbejder, og det er noget, der virkelig kan mærkes.

Komfort hele dagen. Designet ud fra biometriske målinger af hundredvis af hoveder for at opnå den ultimative komfort hele dagen og skabt i materialer i høj kvalitet med super holdbarhed. Komforten er så god, at du knap bemærker du har det på.

Trådløs forbindelse overalt. Når man er på farten, har man brug for et headset, man kan stole på. Takket være vores avancerede batterieffektiviseringsteknologi og det nye digitale chipset er det lykkedes os at klemme hver en dråbe strøm ud af dette kraftfulde trådløse headset, og det har udmøntet sig i en brancheførende batteritid på 37 timer. Og fordi vi tager højde for alting, er der selvfølgelig også en smart opladningsstander – bare for at være på den sikre side.

Fremtidssikker teknologi, der bliver bedre med alderen. Tilføj merværdi til din investering med fremtidige firmware opgraderinger gennem Jabra Xpress.

JABRA EVOLVE2-SERIEN

Måden, vi arbejder på, forandres. Vi bruger 20 procent mere tid på samarbejde nu, end vi gjorde for seks år siden, og koncentrationsmulighederne er mindsket med 10 procent.

Det er tid til at forbedre tingene - med Evolve2. Jabra har udviklet og opgraderet sin verdensførende Evolve-serie, på alle måder, med væsentlige forbedringer på alle områder.

Professionelle headsets, men ikke på den måde, du kender dem. Velkommen til den nye standard.

En ny standard inden for støjdæmpning. En serie af headsets, som er designet til at give overlegen støjdæmpning, så snart du tager dem på, takket være et akustisk design, forbedret memory foam i ørepuderne og en utrolig aktiv støjdæmpning (ANC) for et koncentrationsboost.

Forbliv koncentreret med forbedret busylight. Det nye, forbedrede busylight er nu endnu mere tydeligt for dem rundt omkring dig. Det kan ses fra enhver vinkel, når du er optaget. Så du kan arbejde i ro og mag.
1 Kantar/TNS Knowledge Worker Study, 2018; Gensler US Workplace Survey, 2019
1 Evolve2 85 only

Forøg kvaliteten i dine samtaler. Jabra har taget den utrolige samtaleperformance i sin verdensførende Evolve-serie og har gjort den endnu bedre. Et avanceret chipsæt med tre gange mere kraft og den seneste signalbehandlingsteknologi giver overlegne trådløse samtaler.

UC-certificering giver tilfredse brugere. Når kommunikationen fungerer, er alle tilfredse, både med UC-platformen og med sit headset. Alle Evolve2-headsets er UC-certificerede og har en decideret Teams-version for ægte trådløst samarbejde.

Teams-certificering gør alle teams tilfredse. Når kommunikationen fungerer, er alle tilfredse, både med Microsoft Teams og med sit headset. Alle Evolve2-headsets er Teams-certificerede og har en decideret Teams-knap for ægte trådløst samarbejde.

Fantastisk lyd i alle modeller. En serie af professionelle headsets med kraftfulde 40 mm-højtalere, kombineret med et digitalt chipsæt og den seneste AAC codec2, for en rigere lydoplevelse og utrolig opkaldskvalitet.

Så komfortable, at du kan blive ved med at have dem på. De er designet ud fra biometriske målinger af hundredvis af hoveder for at finde den ultimative komfort, som fungerer dagen lang. Fremstillet af hårdføre, førsteklasses materialer og så komfortable, at du knapt kan mærke, at du har dem på.

Fremtidssikret teknologi som hele tiden forbedres. En platform, som kan opgraderes, tilføjer mere værdi til din investering og giver dig fremtidssikrede softwareopdateringer ved hjælp af JabraXpress.