Jabra logo

Jabra

Hos Jabra har vi altid vidst, at arbejdet ikke er noget, du tager hen til – det er noget, du gør. Og du burde kunne gøre det hvor som helst og når som helst, det passer dig. Professionelt. Hjemme. På kontoret. På farten.   

Bestsellere

Produktkategorier

Headsets

Jabras headsets er designet til at være de bedste professionelle enheder, når du vil forbedre produktiviteten, koncentrationen og samarbejdet, uanset om du arbejder på kontoret, hjemmefra eller begge som en hybrid. Evolve og den nye Evolve2 har aktiv støjdæmpning, strategisk placerede mikrofoner og batteritid, som holder hele dagen. Forskellen mellem de to er, at Evolve2 har alt det, vi elsker ved Evolve – bare endnu bedre.    

Videokonferencer

Jabras udvalg af PanaCast videosamarbejdsløsninger gør det muligt for dig at mødes virtuelt med kunder og kolleger i 4K Ultra-HD-video med tilgængelige løsninger til ethvert behov. Møder, hvor man sidder tæt sammen i mødelokaler, hører fortiden til, og ikke kun på grund af Covid: Med PanaCast kan du holde sikker afstand, samtidig med at man kan se dig med vores 180° synsfelt.

Engage

Bygget til sælgere, callcentre og arbejde i krævende miljøer, hvor kunden har højeste prioritet. Med Engage får du brancheførende trådløs ydeevne, avanceret støjdæmpende mikrofon og en taletid, der rækker hele dagen. Du kan desuden vælge mellem forskellige bærestile, så du kan finde en model, der passer perfekt til dig.    

Biz

Trådløst letvægtsheadset, som er designet til at holde i et hektisk callcenter. Den høje kvalitet betyder færre headsetudskiftninger og lavere samlede ejeromkostninger. Det forstærkede kabel er beskyttet mod kontorstolenes hjul, skarpe genstande og daglig brug.    

Pro

Trådløs serie af headsets, som er optimeret til brug sammen med alle førende bord- eller computertelefoner. Du får op til 120 meters rækkevidde, 12 timers batteritid og en støjdæmpende mikrofon, som også undgår luftstød.    

Højttalertelefoner

Jabras højttalertelefoner til virksomheder er udviklet til at gøre det lettere at foretage mødeopkald og samarbejde. Som alle andre Jabra-enheder er de udviklet til at levere lyd af højeste kvalitet med mikrofonteknologi, der leverer krystalklar kommunikation under eksterne møder og internt samarbejde.

Artikler

Vi har samlet alle de artikler, vi har om Jabra. Få mere at vide om produkterne, og få tips til, hvordan du laver naturlige videomøder.