Oplev nye funktioner i Adobe Creative Cloud for teams

Styrk dit brand, og få virksomheden til at vokse ved hjælp af kreative programmer og tjenester, der får samarbejdet til at fungere bedre. Her er nogle af de seneste nyheder i Adobe Creative Cloud for teams, som gør arbejdet endnu lettere.

Med en række opgraderede funktioner i Adobe Creative Cloud for teams, som nu tilbyder op til 1 TB lagerplads pr. licens, styrkes mulighederne for, at dit team kan arbejde kreativt og tæt sammenspillet. Man kan blandt andet dele et link til sit dokument i Photoshop, Illustrator og Fresco. Takket være skyen kan alle se og kommentere via internettet, uden at man behøver at være medlem af Creative Cloud. Du kan også både se og gendanne tidligere versioner af et dokument i op til 180 dage. Med den nye funktion kan du således frit invitere alle, der kan bidrage til dit kreative arbejde i alle apps fra Adobe.

Gør dit arbejde mere effektivt med intelligent teknologi

I Photoshop er der en række nye funktioner, der gør det muligt at arbejde smartere og hurtigere. Takket være AI-teknologien kan du hurtigt farvelægge en scene, kombinere flere landskaber eller ændre en persons ansigtsudtryk, alder eller kropsstilling. Også Illustrator er blevet opdateret med nye funktioner. Det er nu muligt at gentage objekter med et enkelt tryk på en knap, oprette spejlbilleder eller gentage illustrationer i et gittermønster eller radiale mønstre. Nu kan du også sige farvel til manglende skrifttyper. Nu finder og aktiverer Illustrator nemlig alle tilgængelige skrifttyper fra Fonts.

Arbejd på tværs af grænseflader

En nyhed i Premiere Pro er, at man let kan forvandle dialog til tekst via automatisk transskription og automatiske undertekster på mange forskellige sprog. Auto Reframe gør det også muligt at optimere videoklip til sociale medier ved hjælp af intelligent transformering, som sørger for, at alt vigtigt indhold vises i billedet – uanset om det er i 1:1-, 16:9- eller 4K-opløsning. Det bliver nu lettere at omdanne layout i Indesign til internettet. Takket være en ny funktion kan du publicere indhold fra Indesign direkte til internettet. Via Indesigns indbyggede analysefunktion kan du derefter tjekke, hvordan det går med dit indhold på nettet.

Her er nogle af nyhederne fra Creative Cloud for Teams

  • Character animator:Body tracker gør det nemmere at animere en hel krop.
  • Animate: Del dit arbejde på sociale medier med et enkelt klik med understøttelse af Twitter, YouTube-videoer og animerede GIF'er.
  • Fresco (Ipad): Tegn med ubegrænsede lagerstørrelser, og animer dine tegninger billede for billede.
  • Photoshop Lightroom: Oplev nye maskeringsværktøjer og preset packs, der giver dig mere kreativ kontrol.
  • XD: Find import- og playbackfunktion til videoer og Lottie-animationer.
  • After effects: Få op til 3X hurtigere eksport via Adobe Media Encoder, og oplev nye værktøjer, der hjælper dig med at navigere og designe i 3D.