Køb dine Adobe-licenser hos Dustin og oplev en række fordele

Når du fornyer eller bestiller nye licenser fra Adobe, bliver du nu automatisk VIP-medlem. Medlemskabet giver dig yderligere fordele, så som rabat allerede fra 10 licenser og mulighed for at låse dine priser i op til 3 år.

Ud over de økonomiske fordele, har vi også mulighed for at tilbyde dig Enterprise licenser, direkte adgang til vores dansktalende Adobe specialist og ikke mindst, gennemgang af dine Adobe licenser løbende.

Kontakt Dustins Adobe Specialist og få et licenstjek af dine eksisterende eller kommende Adobe licenser.

Adobe Creative Cloud for Teams

Hold teamet med i processen med hele samlingen af Creative Cloud™ computer-applikationer. Alle arbejder på de seneste versioner af de samme værktøjer. Alle deler filer. Og alle er forbløffede over den fordelagtige pris. Velkommen til Creative Cloud for teams.

Her er nogle af nyhederne fra Creative Cloud for Teams

  • Character animator:Body tracker gør det nemmere at animere en hel krop.
  • Animate: Del dit arbejde på sociale medier med et enkelt klik med understøttelse af Twitter, YouTube-videoer og animerede GIF'er.
  • Fresco (Ipad): Tegn med ubegrænsede lagerstørrelser, og animer dine tegninger billede for billede.
  • Photoshop Lightroom: Oplev nye maskeringsværktøjer og preset packs, der giver dig mere kreativ kontrol.
  • XD: Find import- og playbackfunktion til videoer og Lottie-animationer.
  • After effects: Få op til 3X hurtigere eksport via Adobe Media Encoder, og oplev nye værktøjer, der hjælper dig med at navigere og designe i 3D.

Adobe Creative Cloud for Education

Adobe Creative Cloud for education giver dine studerende, fakultet og personale adgang til den seneste brancheførende kreative software til design, internet, video og fotografi – alt sammen direkte på den stationære samt problemfri måder til at dele og samarbejde gennem adgang til online-tjenester.

Adobe Acrobat Pro

Den kraftfulde kombination af Acrobat desktop software, den nye Acrobat DC mobilapp og Document Cloud tjenester giver dig mulighed for at skabe, redigere, underskrive og tracke pdf’er så dine studerende, lærer og andet personale kan udrette mere – i klasseværelset, på kontoret eller på farten fra hvilken som helst mobil enhed.

Acrobat Sign

Acrobat Sign holder dine workflows i gang, og sikre og juridisk bindende aftaler kan indgås hurtigere. Den fungerer problemfrit sammen med dine eksisterende apps som f.eks. Microsoft 365, Teams, Salesforce, Workday og mange flere, og den giver din virksomhed et usædvanligt højt investeringsafkast. Og med Admin Console får du nem licensstyring og 24/7-support.

Adobe

Adobe blev grundlagt i 1982 i Californien i USA og har siden begyndelsen udviklet software til grafisk produktion, multimedia og kreativitet.

Virksomheden blev grundlagt, da John Warnock og Charles Geschke forlod Xerox PARC, Xerox’ udviklings- og forskningsafdeling, for at satse på deres egen opfindelse. Denne opfindelse var PostScript, en opfindelse, der revolutionerede industrien og gav computeren en central rolle i forhold til layout og typografi. Adobe fortsatte i samme spor, og allerede i midten af 80’erne kom programmet Adobe Illustrator, som i dag er standard for de fleste grafikere og kreative sjæle.

Hvad Adobe formentlig er mest kendt for, er det program, de lancerede i 1989; Adobe Photoshop. Dette ekstremt kraftfulde billedredigeringsprogram tog verdenen med storm allerede dengang, og i dag bruges Photoshop stadig til arbejde med billeder. Listen på revolutionerende programmer stopper dog ikke der. Adobe Acrobat, Acrobat Reader og hele PDF-formatet blev lanceret i 1993. 20 år senere er PDF-formatet stadig populært, og det gælder faktisk for mange af Adobes produkter.

I dag er Adobes mest aktuelle produkt Adobe Creative Cloud, som er en cloud-løsning for de, der vil arbejde med Adobes programmer. Vha. Creative Cloud kan du abonnere på de programmer, du skal bruge, og til disse får du masser af ekstra cloud-tjenester, som gør dit arbejde nemmere. Med denne tjeneste får du, ud over adgang til de tidligere nævnte programmer, også adgang til blandt andet Adobe Premiere Pro til professionel filmredigering. Du kan også få adgang til det klassiske program InDesign via Creative Cloud.