Fokus: Printere og printløsninger.
Fokus: Printere og printløsninger.

Nemt at printe plakater i storformat

Har du brug for at printe plakater eller tegninger? Nu kan du spare både tid og penge ved selv at printe dem med Canons storformatprinter.

I dag behøver man ikke længere specialviden for at printe plakater og tegninger. Med såkaldte storformatprintere kan du selv printe alt fra roll-ups til store plakater, og du slipper for en masse ventetid hos trykkerier. Nu kan du have din plakat klar med ét tryk på en knap.

- At have sin egen storformatprinter på kontoret forkorter selvfølgelig leveringstiderne. I stedet for at vente i flere dage får du resultatet i løbet af nogle minutter, fortæller Martin Kjaer, produktspecialist hos Canon i Danmark.

Store besparelser

Det er ofte mere økonomisk for virksomheder, at de internt håndterer tryk af store formater. Priserne for indkøb er faldet markant i de senere år og omkostningerne for papir og blæk er ikke særlig store.

- F.eks. koster en plakat med gennemsnitlig printdækning i A1-format mindre end 6 kr. at printe. Det betyder, at hvis du printer ti tegninger eller plakater om måneden, har storformatprinteren tjent sig selv hjem i løbet af et år, siger Martin Kjaer.

Nemt at printe

Canon har udviklet et softwareværktøj, som gør det utrolig nemt for enhver at printe perfekte storformatdokumenter. Du kan f.eks. designe plakaten direkte i MS Office-programmerne, og når du vil printe, trækker du bare pdf-filerne direkte til et vindue, inden du vælger printformat.

- Mange kunde fortæller, at de bruger maskinen til forskellige slags print. Der findes et stort udbud af papir og forskellige materialer til vores storformatprintere. Ud over tegninger og plakater kan du desuden printe roll-ups, stof- og vinylbannere, selvklæbende film og fotos, fortæller Martin Kjaer.