Fokus: Skrivare.
Fokus: Skrivare.

CANON: Nemt at printe plakater i storformat

Har du brug for at printe plakater eller tegninger? Nu kan du spare både tid og penge ved selv at printe dem med Canons storformatprinter.

Martin Kjaer, produktspecialist hos Canon.

Læs hele artiklen »

SAMSUNG: Fremtidens trends

Apps i printeren, automatisk fejlsøgning med telefonen og personlige indstillinger, uanset hvor du befinder dig i verden. Ifølge Samsung-eksperten Pasi Koistinen er fremtidens printverden mobil.

Pasi Koistinen, produktchef hos Samsung print.

Læs hele artiklen »

Multifunktionsprintere

Multifunktionsprintere (MFP) er den type printer, der er vokset mest på det nordiske printermarked i løbet af de sidste par år. Fire, alternativt tre, maskiner i én betyder i de fleste tilfælde en effektivisering og selvfølgelig også en omkostningsreducering. Det er dog brugervenligheden og effektiviteten i, at man kan udføre alle opgaver fra én maskine, som gør, at den er blevet så populær. Herunder finder du vores bedste tilbud på multifunktionsprintere lige nu.

Se alle vores multifunktionsprintere »

Laserprintere

Produktivitet er ofte det, man forbinder med laserprintere. Men som med alle typer printere, afhænger valget af brugerens behov. Når du vælger en laserprinter, skal du derfor matche dine printbehov med printerens kapacitet. En korrekt dimensioneret laserprinter giver bedre omkostningseffektivitet i dit forbrug af toner. Din printer vil desuden holde længere. I dag findes der laserprintere til alle behov og til den, der stiller store krav til udskriftskapacitet, er laserprintere det eneste og bedste alternativ.
Herunder finder du vores bedste laserprintertilbud lige nu.

Se alle våre laserskrivere »

Blækprintere

Et ufortjent ry om at være dyr og upålidelig forfølger blækprinteren. For ti år siden var kritikken sandsynligvis berettiget, men i dag er det langt fra sandheden.

I de senere år er blækprinterne seriøst begyndt at udfordre laserprinteren på de mindre kontorer og de personlige arbejdspladser. De nye blækprintere er ofte ligeså produktive som tilsvarende laserprintere, og de medfører desuden en lavere printomkostning og en meget bedre kvalitet på billed- og farveprint. At printe billeder på en blækprinter i dag giver, med det rigtige papir, en forbløffende god billedkvalitet, som kan sammenlignes med billeder, der er fremkaldt i et professionelt studie. Flere er begyndt at opdage fordelene, og blækprintere har i dag erstattet laserprintere på mange kontorer. Herunder finder du vores bedste tilbud på blækprintere lige nu.

Se alle vores blækprintere »

3D-printeren er kommet for at blive

Interessen for 3D-printere bliver ved med at stige, og det er ikke kun virksomheder, der hopper med på vognen – også privatpersoner er begyndt at indse, hvor smarte de er. Med den rigtige 3D-printer kan du i princippet printe hvad som helst. Du kan vælge mellem forskellige materialer og skabe dine egne prototyper i form af tredimensionelle tegninger. Kun fantasien sætter grænser. Teknologien vil overtage store markedsandele inden for brancher, som f.eks. støbning, smedning og anden fremstilling, men vejen derhen er stadig lang.

Hvis man er nysgerrig på en 3D-printer, findes der flere modeller at vælge mellem. Hos Dustin har vi valgt at fokusere på de populære modeller fra MakerBot Industries. Som bruger af disse produkter har du mulighed for at dele dine egne og tage del i andres 3D-filer på MakerBots egne inspirationsside. Der kan du uploade dine 3D-modeller og downloade mere end 20.000 modeller – helt gratis. Nogle siger, at det er en boble, der snart brister. Det er vi ret overbeviste om, at det ikke er. 3D-printeren er kommet for at blive. Her er et af mange eksempler på, hvordan 3D-printere kan hjælpe virksomheder.

Se alle vores 3D-printere »

Øvrige printere