Vækst kræver fælles standarder

Norlandia Care Group ønskede at slippe af med det patchworktæppe af forskellige IT-løsninger, som blev brugt i deres børnehaver, plejehjem og patienthoteller, der ligger spredt over hele Norden og i Holland.

Som en af Nordens største og hurtigst voksende private omsorgsleverandører er det nødvendigt for Norlandia at have en organisation med arbejdsgange, som er tilpasset hurtig vækst og en geografisk spredt virksomhed.

Virksomhedens IT-struktur og indkøbsordninger kunne tidligere godt være en kilde til frustration. Efter at man har indgået en rammeaftale med Dustin, er IT-systemerne i stedet blevet en konkurrencefordel.

– Vi har fået en samlet platform med standardiserede løsninger. Blandt andet har vi gjort indkøbsprocedurerne mere professionelle, så hele ­processen foregår gnidningsløst, fortæller Lars Petter Østlie, som er Area Manager hos Norlandia Care.

Norlandia er inde i en vækstfase, hvor man opkøber og etablerer flere og flere børnehaver, plejehjem og patienthoteller i Norden og i Holland. De færreste af de nye institutioner har gode, etablerede indkøbsprocedurer mht. IT-udstyr, når de bliver en del af koncernen.

 

Omkostningseffektive løsninger

Behovene er blevet løst hen ad vejen med mange billige, men ofte uhensigtsmæssige, småløsninger fra forskellige IT-forretninger beregnet til forbrugermarkedet.

– Hos Dustin har vi fået en aftale med gode priser og vores egen indkøbscentral med løsninger, som er specialtilpasset vores systemer og vores behov. Det er meget nemmere for både vores gamle og nye medarbejdere at forholde sig til, siger Østlie.

Der er igangsat et projekt for at implementere tjenesten Print On Demand. Løsningen vil spare virksomheden mange penge. Dustin holder løbende øje med blæk og tonere samt med, hvordan virksomhedens printere har det, og sørger for, at hele printerparken altid er klar til brug. Efterhånden som behovet opstår, bliver printerparken udskiftet med HP’s nye, billige og meget driftssikre løsning: PageWide.

– Vi valgte Dustin, bl.a. fordi vi ville have en skandinavisk leverandør, som også kunne garantere pålidelighed og omkostningseffektive løsninger. Vi er meget glade for, at vi også har fået en leverandør, som kan bidrage til udviklingen og den fortsatte effektivisering af vores IT-infrastruktur. Vi oplever Dustin som en samarbejdspartner, der kan give os indspark mht. ændringer og nye løsninger på udfordringer, inden de udvikler sig til at blive et problem for os, siger Lars Petter Østlie.

Vil du vide mere? Besøg dustin.dk/print eller kontakt print@dustin.dk

 

Læs også ”Billigere, raskere og sikrere utskrift”

 

Tekst: Atle Abelsen

Foto: Bård Gudim

 

Norlandia Care AS

  • Omkring 5.800 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Holland og omsatte i 2016 for rundt regnet 3 milliarder kroner.
  • 132 børnehaver, 39 plejehjem og 3 patienthoteller.
  • Hovedkontor i Oslo.
  • Ejes af de to norske grundlæggere, Kristian og Roger Adolfsen.

 

Sådan blev det muligt

Udfordring

At finde en leverandør, som opfylder alle kravene til leverancer, innovation og service.

Løsning

Definerede standarder og egen indkøbscentral.

Effekt

God brugeroplevelse og ringe behov for support.

Digitaliseringen bliver hverdag på skolerne i Lemvig

Dustin AB,

Med bærbare pc'er til alle elever og lærere i folkeskolen håber Lemvig Kommune at kunne bidrage til, at de digitale muligheder bliver en naturlig del af skolens hverdag. Målet er at gøre eleverne bedre rustede til det digitale samfund, vi har i dag.

15 november 2017

Smartere samarbejde ved hjælp af teknologi

Dustin AB,

Effektivt samarbejde, hurtigere beslutninger og reducerede mængder e-mails. Det er nogle af gevinsterne ved digitale samarbejdsværktøjer. ”Vores samarbejdsværktøjer er alfa og omega for at holde sammen på virksomheden”, fortæller Betsson Groups Eva-Lena Lettesjö.

4 oktober 2017

Samarbejdsværktøjer – sådan kommer du i gang

Dustin AB,

Nye samarbejdsværktøjer kan bryde en virksomhedskultur, hvor medarbejdere ikke samarbejder tilstrækkeligt. Men det kræver mere end teknisk support for at lykkes.

4 oktober 2017

5 smarte gadgets

Dustin AB,

Solutions har kigget nærmere på gadgets, der gør livet lettere på din forretningsrejse. Vi fandt bærbare computere, der forvandles til tablets, mobiler, som bliver til stationære computere, og kraftfulde ekstrabatterier, som man nemt kan tage med sig.

26 september 2017

En workstation er meget mere end en højtydende pc

IDG, Content & Marketing Services

Mange kalder, uden at tænke nærmere over det, en højtydende pc for en worksta-tion. Hvis du har brug for den højeste stabilitet og ydeevne i dit arbejde, er der dog nogle afgørende forskelle.

3 juli 2017

Tre Favoritter

Dustin AB,

Computeren er et uvurderligt redskab for både elever og lærere. Det kan nogen gange være svært at vælge den rette computer, og vi har derfor udvalgt tre af vores favoritter i forskellige prisklasser.

5 juni 2017