VORES IT-tjenester og løsninger GIVER DIG ET FORSPRING.

Vi ved, at det er en udfordring at holde sig opdateret inden for IT og sørge for, at brugere og kunder er tilfredse. For at hjælpe dig med at være skridtet foran, tilbyder vi et bredt udbud af tjenester og løsninger inden for blandt andet Arbejdsplads, Infrastruktur, Sikkerhed, Netværk og IT-rådgivning.

Takket være opkøb indgår spidskompetencer fra Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq ICS, Purity IT, Resolute og Saldab i Dustin-familien. Visse er under sit eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin.

Vores viden kombineret med 30 års erfaring som en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter gør, at vi kan finde den rette helhedsløsning til din virksomhed.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

Arbejdsplads

Giv dine brugere en effektiv arbejdsplads med de seneste værktøjer. Med vores tjenester og løsninger får din virksomhed en god brugeroplevelse uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi hjælper dig med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brugersupport. Det giver dig mere tid til andet.

Infrastruktur

Lad os stå for driften, så sørger vi for, at din virksomhed altid har en skalerbar infrastruktur med høj tilgængelighed, performance og sikkerhed. Ud over at levere og installere kundetilpassede IT-løsninger tilbyder vi en række bundlede tjenester. Med en infrastrukturløsning fra os kan du fokusere på kernevirksomheden.

Netværk

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til din virksomheds behov og kan derefter sørge for resten. Du skal ikke længere tænke på virksomhedens netværk.

Sikkerhed

Lad vores sikkerhedseksperter installere og vedligeholde dit sikkerhedsmiljø. Vi holder os opdateret på de seneste sikkerhedstrusler og er altid skridtet foran. Du slipper for at bekymre dig for sikkerheden og kan i stedet fokusere på at udvikle virksomheden.

IT-rådgivning

Vi kan støtte dig med rådgivning i alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. På samtlige af vores tjenesteområder har vi medarbejdere med kompetencer inden for projektledning, drift, design, implementering og support. Det gør beslutningsprocessen nemmere for dig.

Kundeløsninger

Færre IT-problemer giver Veksthuset mere tid til at arbejde

Det norske vikarbureau Veksthuset har fået en lettere hverdag med Dustin. Nu kan de bruge mere til på deres kerneforretning.

Infrastruktur

Vejen til den rette infrastruktur

Valget af løsninger til IT-infrastrukturen kan være kompliceret. Hvad og hvor meget skal du lægge i offentlige cloud-tjenester? Hvornår er det bedre at køre ting lokalt? Hvordan undgår du for meget kompleksitet, når du skal håndtere forskellige typer af løsninger?

Nyheder

Commsec bliver nu Dustin

Da Commsec for to år siden blev en del af Dustin, styrkede vi vores udbud med spidskompetencer inden for sikkerhed og netværk. Nu er det blevet tid til, at integrere Commsec helt i virksomheden.

vi löser

Løser dine udfordringer.

Vi giver dig tid til at fokusere på din kernevirksomhed og sørger for, at du og dine brugere kan arbejde effektivt og sikkert.

specialister

Specialister til det, vi laver.

Du får adgang til specialistviden og strategisk rådgivning på hvert område for at møde dine behov.

helhetslösning

Tilbyder en helhedsløsning.

Vi har et bredt produktsortiment med tilhørende tjenester og løsninger samt kompetencerne til at vælge den rette løsning til din virksomhed.

Dustin har modtaget BFIH's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Læs mere om vores certifikat og vores brancheforening.
Hostingmaerket
BFIH
Årsrapport

Dustin Sverige AB har også ISO-certificering 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS samt topcertificeringer inden for bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.