Tjenester og løsninger

Vi gør din IT-hverdag nemmere

Vi udfordrer hele tiden os selv, så du nemmere kan finde de rette IT-produkter og tjenester. Vi ønsker samtidig, at du skal være tryg ved at kunne træffe bæredygtige valg. Derfor tilbyder vi nu et endnu større udvalg af tjenester, løsninger og rådgivning.

Vi hjælper virksomheder med

En IT-infrastruktur, du kan stole på

Sikkerhed på alle områder

En IT-plan til fremtiden

En fleksibel arbejdsplads

Løsninger, der vokser med dig

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomhed.

Hvorfor Dustin

Som helhedsleverandør med et bredt udvalg af IT-produkter, tjenester og løsninger kan vi finde den rette løsning til dig. Så skal du kun bruge én kontakt til alle dine IT-behov.

Vi tror på simplicitet og effektivitet. At gøre det komplekse let at forstå og give dig en så overskuelig kundeoplevelse som muligt. Det er derfor, vi tilbyder support på lokale sprog. For at være tæt på dig, for hurtigt at kunne løse dine problemer og give dig nogen at sparre med.

Vi arbejder hele tiden med innovation for at gøre vores tjenester bedre, din IT-hverdag nemmere og give dig en kundeoplevelse udover det sædvanlige.

Samarbejdspartnere

Dustin har modtaget Danish Cloud Community's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Læs mere om vores certifikat og vores brancheforening.
Cloudcertificatet
Danish Cloud Community
Årsrapport

Dustin Sverige AB har også ISO-certificering 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS samt topcertificeringer inden for bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.