Vores administrerede IT-tjenester og løsninger giver dig et forspring.

Vores brede udvalg af administrerede tjenester hjælper dig med at fokusere på din kerneforretning samtidigt med, at IT ganske enkelt fungerer. Du abonnerer på en tjeneste, der leveres via skyen, og lader os sørge for resten.

Læs mere om vores tilbud og se filmen om det, der er så særligt ved administrerede tjenester.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig.

Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.

Jeg vil gerne kontaktes

icon workplaceArbejdsplads

Giv dine brugere en effektiv arbejdsplads med de seneste værktøjer. Med vores tjenester og løsninger får din virksomhed en god brugeroplevelse uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi hjælper dig med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brugersupport. Det giver dig mere tid til andet.

Lad os stå for driften, så sørger vi for, at din virksomhed altid har en skalerbar infrastruktur med høj tilgængelighed, performance og sikkerhed. Ud over at levere og installere kundetilpassede IT-løsninger tilbyder vi en række bundlede tjenester. Vælg mellem egen server eller forskellige cloud-tjenester.

icon networkNetværk

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til din virksomheds behov og kan derefter sørge for resten. Du skal ikke længere tænke på virksomhedens netværk.

icon securitySikkerhed

Lad vores sikkerhedseksperter installere og vedligeholde dit sikkerhedsmiljø. Vi holder os opdateret på de seneste sikkerhedstrusler og er altid skridtet foran. Du slipper for at bekymre dig for sikkerheden og kan i stedet fokusere på at udvikle virksomheden.

icon itIT-rådgivning

Vi kan støtte dig med rådgivning i alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. På samtlige af vores tjenesteområder har vi medarbejdere med kompetencer inden for projektledning, drift, design, implementering og support. Det gør beslutningsprocessen nemmere for dig.

vi löser

Løser dine udfordringer.

Vi giver dig tid til at fokusere på din kernevirksomhed og sørger for, at du og dine brugere kan arbejde effektivt og sikkert.

specialister

Specialister til det, vi laver.

Du får adgang til specialistviden og strategisk rådgivning på hvert område for at møde dine behov.

helhetslösning

Tilbyder en helhedsløsning.

Vi har et bredt produktsortiment med tilhørende tjenester og løsninger samt kompetencerne til at vælge den rette løsning til din virksomhed.

Arbejdsplads
Sådan får du sikkerhed og brugervenlighed til at gå hånd i hånd

Virksomheder digitaliseres og flere og flere arbejder mobilt, og det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med Modern Workplace fra Dustin får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

Arbejdsplads
Modern Workplace sparer tid for Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville have et mere brugervenligt IT-miljø. Mobilt, sikkert og uden besvær. Løsningen blev tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som med det samme gav klare fordele for både brugere og IT-afdelingen.

Infrastruktur
Dustin designer IT-infrastruktur til sundhedssektoren

PatientSky er en åben platform, der gør livet lettere for behandlerne og deres kunder, takket være en automatiseret infrastruktur, som garanterer drift- og datasikkerhed.

Dustin er en førende onlinebaseret IT-partner med forretning i Norden og Nederlandene. Vi tilbyder IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til virksomheder og den offentlige sektor.

Inden for tjenester og løsninger har vi opkøbt virksomheder med spidskompetencer. Nu er Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute og Saldab IT en del af Dustin-familien. Visse er under sit eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin. Vi tilbyder også cirka 255.000 produkter.

Vores viden kombineret med over 30 års erfaring som en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter gør, at vi kan finde den rette helhedsløsning til din virksomhed.

Dustin har mere end 1.800 medarbejdere.

Omsætningen i virksomhedsåret 2018/19 endte på ca. 12,5 mia. SEK. Omkring 90 procent af Dustins indtægter kommer fra businessmarkedet.

Dustin Group har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Dustin har modtaget Danish Cloud Community's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Læs mere om vores certifikat og vores brancheforening.
Cloudcertificatet
Danish Cloud Community
Årsrapport

Dustin Sverige AB har også ISO-certificering 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS samt topcertificeringer inden for bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.

Vær først med det nyeste