VORES IT-tjenester og løsninger GIVER DIG ET FORSPRING.

Vi ved, at det er en udfordring at holde sig opdateret inden for IT og sørge for, at brugere og kunder er tilfredse. For at hjælpe dig med at være skridtet foran, tilbyder vi et bredt udbud af tjenester og løsninger inden for blandt andet Arbejdsplads, Infrastruktur og Cloud-tjenester, Netværk, Sikkerhed og IT-rådgivning.

Takket være opkøb indgår spidskompetencer fra Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq ICS, Purity IT, Resolute og Saldab IT i Dustin-familien. Visse er under sit eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin.

Vores viden kombineret med 30 års erfaring som en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter gør, at vi kan finde den rette helhedsløsning til din virksomhed.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

icon workplaceArbejdsplads

Giv dine brugere en effektiv arbejdsplads med de seneste værktøjer. Med vores tjenester og løsninger får din virksomhed en god brugeroplevelse uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi hjælper dig med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brugersupport. Det giver dig mere tid til andet.

Lad os stå for driften, så sørger vi for, at din virksomhed altid har en skalerbar infrastruktur med høj tilgængelighed, performance og sikkerhed. Ud over at levere og installere kundetilpassede IT-løsninger tilbyder vi en række bundlede tjenester. Vælg mellem egen server eller forskellige cloud-tjenester.

icon networkNetværk

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til din virksomheds behov og kan derefter sørge for resten. Du skal ikke længere tænke på virksomhedens netværk.

icon securitySikkerhed

Lad vores sikkerhedseksperter installere og vedligeholde dit sikkerhedsmiljø. Vi holder os opdateret på de seneste sikkerhedstrusler og er altid skridtet foran. Du slipper for at bekymre dig for sikkerheden og kan i stedet fokusere på at udvikle virksomheden.

icon itIT-rådgivning

Vi kan støtte dig med rådgivning i alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. På samtlige af vores tjenesteområder har vi medarbejdere med kompetencer inden for projektledning, drift, design, implementering og support. Det gør beslutningsprocessen nemmere for dig.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.

article cover photo

Nyheder og trends

Dustin vinder udbud og bliver IT-driftspartner til Øresundsbroen

Dustin har vundet et udbud om forvaltning af Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultation. Opgaven omhandler primært forvaltning af Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende cloud-tjenester i både Danmark og Sverige.

article cover photo

Infrastruktur

Shadow Cloud – hvad går det ud på?

Hvad er Shadow Cloud? Er du ikke sikker på, at du vil lægge din virksomheds data i skyen? Hele 90 % af virksomhederne i dag har bevidst valgt at anvende en form for cloud-tjeneste. Webhosting, CRM-systemer og ikke mindst backup og Disaster Recovery er blandt de mest populære cloud-tjenester, som virksomheder benytter sig af.

article cover photo

Infrastruktur

Fokus på virksomheden

GDL er en transport- og logistikvirksomhed i kraftig vækst. Da GDLs moderselskab besluttede at lægge IT ud til datterselskaberne i Sverige og Danmark, ansatte man Carl Terneus som IT-chef. Han valgte Saldab, der er en del af Dustin Group, som sin IT-partner.

vi löser

Løser dine udfordringer.

Vi giver dig tid til at fokusere på din kernevirksomhed og sørger for, at du og dine brugere kan arbejde effektivt og sikkert.

specialister

Specialister til det, vi laver.

Du får adgang til specialistviden og strategisk rådgivning på hvert område for at møde dine behov.

helhetslösning

Tilbyder en helhedsløsning.

Vi har et bredt produktsortiment med tilhørende tjenester og løsninger samt kompetencerne til at vælge den rette løsning til din virksomhed.

Dustin har modtaget Danish Cloud Community's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Læs mere om vores certifikat og vores brancheforening.
Cloudcertificatet
Danish Cloud Community
Årsrapport

Dustin Sverige AB har også ISO-certificering 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS samt topcertificeringer inden for bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.