Arbejdsplads

Unboxing med alt på plads

At administrere nye mobiltelefoner er ofte en langsommelig og besværlig opgave. Nu er Apple kommet med en løsning, som gør, at du kan konfigurere virksomhedens smartphones allerede inden unboxing.

At starte og implementere virksomhedsunikke indstillinger på nye iPhones er kun begyndelsen på en langvarig proces, som inkluderer installation, distribution, inventering og håndtering. Med Apples Device Enrollment Program (DEP) kan du som IT-administrator distribuere og konfigurere din virksomheds IOS-enheder uden overhovedet at røre dem. Kort sagt øger Apples DEP værdien af et Mobile Device Management-system, et såkaldt MDM.

DEP-konti giver dig kontrol over virksomhedens enheder

– Virksomhedens indkøb af iOS-enheder vises automatisk på jeres DEP-konto. Der kan du med et enkelt klik tildele enheder til virksomhedens MDM-system, som klarer resten. Brugeren får en bedre oplevelse samt en smartphone eller tablet i hånden, der er klar til brug, siger Alexander Pontikis, mobilitetsspecialist hos Dustin.

DEP er særligt smart, når en medarbejder stopper i virksomheden – at låse en mobil op koster både tid og penge. Med DEP har IT-administratoren styr på brugerindstillingerne og undgår at videregive apps, der er installeret på enheden. Eftersom smartphones automatisk bliver låst til jeres MDM-system, mister de hele tyveriværdien.

Fordele ved Apple DEP

  • Obligatorisk og låsbar MDM-registrering. Konfigurerer iOS-enheder, så der kræves automatisk registrering i MDM. Sådan sikres det, at enhederne er konfigureret i overensstemmelse med din organisations behov.
  • Trådløs overvågning. Tillader begrænsninger samt giver yderligere enhedskonfigurationer og funktioner. eks. filtrering af web-indhold og single-app-tilstand.
  • Zero-touch-konfiguration. Giver mulighed for større installationer og trådløse implementeringer med mulighed for at konfigurere kontoindstillinger, programmer, applikationer og få adgang til IT-tjenester.

Læs mere om, hvordan du får fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder »

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags