Arbejdsplads

Fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder

Trådløs overvågning, låsbar MDM-registrering og grundlæggende installationer på plads, før mobiltelefonen tages ud af forpakningen. Det er nogle af fordelene ved at styre virksomhedens iOS-enheder ved hjælp af Apples Device Enrollment Program (DEP).

At starte op og lave virksomhedsunikke indstillinger på en ny iPhone er kun begyndelsen på en langvarig proces for mange IT-administratorer. Efter levering tilkommer installation, distribution, inventering og håndtering. Apple har løst problemet ved at skabe en nem og ekstremt tidsbesparende metode til at distribuere og konfigurere din virksomheds iOS-enheder, uden behov for at have dem i hånden. Kort fortalt kan man sige, at Apples DEP øger værdien af et Mobile Device Management-system, et så kaldt MDM.

– Virksomhedens indkøb af iOS enheder vises automatisk på i jeres DEP-konto. Der kan du med et enkelt klik tildele enheder til virksomhedens MDM-system, som klarer resten. Brugeren får en bedre oplevelse samt en mobiltelefon eller tablet i hånden, der er klart til brug, siger Alexander Pontikis, mobilitetsspecialist hos Dustin.

At låse en mobiltelefon op efter en medarbejder er stoppet koster både tid og penge. Som virksomhed kontrollerer I brugerindstillingerne og undgår at videregive apps, der er installeret på en enhed. Eftersom mobiltelefoner automatisk blive låst til jeres MDM-system mister de hele tyveriværdien. Apple DEP automatiserer helt enkelt styringen af virksomhedens mobile enheder. Omfattende installationer bliver nemme, og du kan let tilslutte flere forskellige MDM-systemer til samme-DEP konto. Så hvordan kommer man i gang med Apple DEP?

– Du registrerer din virksomhed på deploy.apple.com og får en unik DEP-id af Apple. I portalen, kan du tilføje jeres eksisterende MDM-system, hvis der er et. Ellers hjælper vi dig naturligvis gerne med at komme i gang med det, mener Alexander Pontikis og understreger, at der er meget skjult potentiale i dagens smartphones:

– Med det rette fundament på plads, er det let at bygge videre på virksomhedsunikke applikationer. Det er her, det virkelige aktiv er i enhederne. Derudover er det nemt og omkostningseffektivt med en helhedsleverandør, som håndterer alt relateret til virksomhedens mobile miljø, som udskiftning af telefoner, MDM-systemer, finansiering, aftaler og support. Dustin har alt fra smarte pakkeløsninger, som iPhone med service, til skræddersyede helhedsløsninger, hvor Apple DEP er en af de unikke ekstratjenester, vi tilbyder.

Alt dette indgår i Apples DEP:

Obligatorisk og låsbar MDM-registrering

Konfiguration af iOS-enheder så der kræves automatisk registrering i MDM, sikring af at enhederne er konfigureret i overensstemmelse med din organisations behov.

Trådløs overvågning

Tillad begrænsninger som nedlukning af visse funktioner samt give yderligere enhedskonfigurationer og funktioner, såsom filtrering af webindhold og single-app-tilstand.

Zero-touch-konfiguration til IT-afdelingen

Giver mulighed for større installationer og trådløse implementeringer med mulighed for umiddelbar konfiguration af kontoindstillinger, programmer, applikationer og få tilgang til IT-tjenester. Med DEP er der ikke behov for, at IT-administratoren får fysisk adgang til hver enhed for at fuldføre installationen.

Læs mere: Det er bedre at leje end at eje

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags