Bæredygtighed

Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Alle disse samtaler er optaget, eftersom vi gerne vil dele alle smarte tips med jer, der ikke kunne være til stede.

Vi kalder dette for Dustin Expo Speakerbox Conversations, og her har vi samlet tre højdepunkter. Først talte vi med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson. Derefter spurgte vi F-Secures sikkerhedsekspert Mikko Hyppönen, om vi skal være bekymrede for sikkerheden omkring Internet of Things-gadgets, og sidst men ikke mindst lod vi VR- og AR-eksperten Niclas Johansson fra Immersivt.se fortælle om fremtidens digitale mødelokaler.

Hvis I ikke vil gå glip af alle de andre samtaler, så følg os på Facebook og Linkedin, hvor vi løbende publicerer dem.

Hvorfor er bæredygtighed så vigtigt for virksomheder i dag? Og hvordan bliver man mere bæredygtig?

Vi taler med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om, hvordan man kommer i gang med sit bæredygtighedsarbejde, og hvorfor det er så vigtigt for alle virksomheder at gøre dette.

Længde: 8:03

Skal vi være bekymrede for sikkerheden ved IoT?

I denne snak med Mikko Hyppönen fra F-Secure taler vi om IoT-gadgets, og hvordan disse kan udgøre en sikkerhedstrussel i fremtiden, hvis ikke de allerede er det i dag.

Længde: 9:17

Er VR og AR fremtiden inden for digitale mødelokaler?

Niclas Johansson er ekspert inden for VR og AR, så vi hev fat i ham for at finde ud af, hvordan disse teknologier vil påvirke fremtidens(?) mødelokaler.

Længde: 9:31

Læs mere:
Sådan bliver dit IT-miljø mere bæredygtigt – eksperternes bedste råd
Guide: IoT i praksis

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags