Arbejdsplads

Skærme til samarbejde

I næsten 35 år har BenQ været aktive inden for produktkategorien displayprodukter – projektorer og skærme. Produktsortimentet er bredt. Du kan finde alt lige fra projektorer til hjemmebiografen og personlige projektorer til forskellige typer af installationsmodeller.

Når det kommer til skærme, er der både skrivebordsskærme af forskellige typer samt store skærme med og uden touch. Uanset hvad du har brug for, har BenQ det hele til konferencer, videomøder og digitale budskaber. BenQ samarbejder også med Google og konceptet Google Jamboard, som er en digital samarbejdsplatform.

Trådløs præsentation og interaktive skærme

Inden for mødelokaler ser man hos BenQ to klare tendenser hos brugerne. Den ene tendens er trådløs præsentation. Den anden er interaktive skærme eller "touchskærme", som man ofte kalder dem.

- Jeg synes, at vi opfylder begge tendenser virkeligt godt med vores løsninger, siger Daniel Assarson, Nordic Sales Manager hos BenQ.

Kom hurtigt og nemt i gang med mødet

BenQ InstaShow er en løsning til trådløs præsentation i form af en senderknap, som gør det muligt for dig at komme i gang med møder uden teknisk besvær. Du tilslutter ganske enkelt senderknappen til din bærbare computer. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen, og dit billede præsenteres. I stedet for at indbygge en masse forskellige funktioner har BenQ koncentreret sig om at gøre det meget nemt for dig som bruger. Nøglen er, at der hverken er software eller drivere, der skal installeres på din bærbare computer. Det gør det hele meget nemmere, og du sparer tid.

- Ikke mindst bliver det lettere for IT-afdelingen med færre supportsager og et sikkert produkt, siger Daniel.

USB C-forbindelse er ved at blive den nye standard for bærbare computere, og derfor opdateres InstaShow WDC10 nu med senderknapper med USB C-tilslutning. Storebroderen InstaShow WDC20 opdateres, så den ud over trådløs lyd og trådløst billede også har trådløst touch. Den understøtter også mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets. Forestil dig en interaktiv skærm i mødelokalet. Med InstaShow kan du lægge din bærbare computer på bordet, tilslutte senderknappen og derefter stå henne ved den interaktive skærm. Du styrer simpelthen din bærbare computer fra den interaktive skærm helt uden kabler.

- Du skal blot åbne dokumentet eller præsentationen og begynde at præsentere, fortæller Daniel.

Smarte interaktive skærme for et bedre arbejdsmiljø

Den anden tendens inden for mødelokaler er ifølge BenQ interaktive skærme (touchskærme). Skærmene fås i en række forskellige størrelser og er udstyret med en lang række smarte funktioner. Med de indbyggede apps kan du nemt surfe på internettet eller åbne et digitalt whiteboard og begynde at brainstorme. Du kan selvfølgelig også bruge de interaktive skærme i mødelokalet sammen med programmerne i Office-pakken: PowerPoint, OneNote eller Word.

De interaktive skærme er sidst, men ikke mindst udviklet til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Skærmene er udstyret med antibakteriel glas- og luftkvalitetssensor, som ganske enkelt er en funktion, der fortæller dig, når det er tid til at lufte ud og forbedre luftkvaliteten i lokalet. Desuden er skærmene helt flimmerfri og bortfiltrerer det blå lys, der ofte er anstrengende for øjnene.

- Hvis du vælger at kombinere InstaShow med en interaktiv skærm, har du med andre ord et fleksibelt, trådløst præsentationsværktøj og en interaktiv skærm, der nedbryder bakterier og minder dig om at lukke frisk luft ind i lokalet, afslutter Daniel.

Læs også:

Videomøder har aldrig været nemmere
Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger
Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser
Tag dit eget møde med
Fra ti minutter til ti sekunder

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager BenQ

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags