Arbejdsplads

Pålidelige print, når du skal bruge dem

Luk øjnene og forestil dig en arbejdsplads, hvor printeren bare fungerer, og du ikke behøver at tænke på forbrugsstoffer. Med HP's brugervenlige multifunktionsprinter og en serviceaftale kan den drøm blive til virkelighed.

Mange taler om det papirløse kontor, men i følge Lars Esping, Category Manager Office Printing Solutions hos HP, vil vi ikke foreløbigt droppe det printede papir.

– Jeg tror definitivt, at udskriften vil have en plads i vores samfund, men måske på andre betingelser end i dag. Du har fakturaer, som skal sendes, tekster, der skal korrekturlæses, materiale, der skal uddeles, bogføring, som skal gemmes, og ting, der skal skiltes med.

Som eksempel på det sidste nævner Lars entreprenøren, der åbner en butik eller en restaurant, og som vil printe menuer eller plakater for at markere tilbudspriser.

– Så bør man vælge et lidt tykkere papir af god kvalitet. Det kan virkelig gøre underværker.

Scan dokumenter med tegnfortolkning

Den printermodel, som Lars Esping oftest anbefaler, er en multifunktionsprinter, som kan printe i farve, kopiere, scanne og eventuelt også har faxfunktionalitet. Alt, du skal gøre, for at komme i gang, er at tage den ud af kassen, tilslutte strøm og indtaste koden til WiFi.

Hvis man vil digitalisere, er scanneren rigtig smart, og lige nu er scannerfunktionen noget, mange efterspørger.

– Der er mange, der vil kunne lægge en stak papir i papirfaget, trykke på en knap og få mange forskellige filer ud af det - og det er en funktion, mange af vores printere har i dag.

At scanne og arkivere er en perfekt måde at få kontrol over store mængder af dokumenter. Ved at scanne med tegnfortolkning bliver filerne desuden helt søgbare. I HP’s Enterprise-modeller er funktionen ofte indbygget i hardwaren, men allerede i Pro-segmentet er teknologien tilgængelig via software, der installeres på computeren.

– Fordelen ved OCR, som det hedder, er, at du kan søge efter et CPR-nummer, nøgleord eller navn og finde alle dokumenter, hvori det forekommer. Det er uvurderligt, når du er nødt til at finde et specifikt dokument.

Det eneste, du skal tænke på, er papiret

Printeren skal fungere, når man skal bruge den, og en god måde at slippe for fremtidige problemer er at opsætte en serviceløsning med forsyning af forbrugsstoffer.

– Hvis man render ind i problemer, vil man have nogen at ringe til, også efter at basisgarantien er udløbet efter et år. I mange af de serviceløsninger, der findes, indgår blæk eller toner, så det eneste, du selv skal stå for, er papir, siger Lars Esping.

Læs også:

Klienthåndtering for det moderne kontor
Klar til det nye arbejdsliv
Det bedste fra to verdener
Få styr på rodet
Nye muligheder med USB C

Fokus

Lars Esping

Category Manager Office Printing Solutions hos HP

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags