Kundecase

Opdag risiciene – inden de opstår

For værdipapirselskabet Aktiv Finans er sikkerhed alfa og omega. Med Dustin som samarbejdspartner har selskabet fået en tryg og effektiv IT-løsning.

Aktiv Finans håndterer hver dag følsomme personoplysninger. Selskabet har 50.000 kunder. Aktiv Finans er et registreret selskab, derfor stiller Finansinspektionen store krav til virksomheden – ikke mindst hvad angår IT-spørgsmål.

– Vores fem kontorer er helt afhængige af en smidig totalløsning inden for IT. Vi har ikke mulighed for at have vores egen IT-afdeling, så Dustin har påtaget sig rollen, som vores personlige partner, der ved præcis, hvad vi har brug for, siger grundlæggeren Walter Glavich.

Dustin hjalp Aktiv Finans med at lave en tilstandsrapport. På baggrund af den gav Dustin et forslag til, hvordan en løsning kunne se ud.

– Tidligere arbejdede vi på vores egen server med performance-problemer og komplicerede arbejdsprocesser til følge. Nu benytter vi os af Infrastructure as a Service, Client as a Service og Office 365. Det har forenklet og effektiviseret vores hverdag utroligt meget.

Alt ligger i skyen

Walter Glavich er meget glad for ydelsen Infrastructure as a Service. Ved at have arkivet i skyen i stedet for på en lokal server er det blevet lettere at få dokumenter fra alle vores kontorer, siger han.

– Dustin har hjulpet os med vores egen server i en overgangsfase. Men nu lægger vi alt over til Infrastructure as a Service. Det betyder, at vi slipper for besværet med VPN-opkoblinger til serveren i kælderen.

En løsning der effektiviserer

Office 365 har effektiviseret arbejdet for de ansatte og de fem eksterne konsulenter, der benytter Aktiv Finans licenser fra forskellige steder i Sverige.

– Det er nemt at have alt i samme system. Vi har styr på hinandens kalendere og får et bedre overblik, i forhold til hvad vi havde tidligere.

Bedre overblik med Client as a Service

Via servicen Client as a Service, der indeholder overvågning af computerparken, har Walter Glavich og kollegerne ifølge ham fået et bedre overblik over, hvilke computere og hvilken software de bruger.

‒ Nu kan vi altid se, hvordan vores systemer fungerer. Via denne service får vi for eksempel at vide, når en computer begynder at mangle hukommelse. Det betyder, at vi kan forebygge problemer.

Aktiv Finans har nu en sikker grund at stå på i en sårbar og udsat branche, mener Walter Glavich.

– Som virksomhedsleder og ejer af et firma, der ligger inde med store mængder følsomme data, føles det trygt at kunne holde Dustin i hånden. Jeg kan bruge min energi andre steder og stadig føle mig tryg ved, at Dustin løser de IT-problemer, der måtte opstå.

Vil du vide mere?

Gå ind på dustin.dk/solutions eller kontakt os her.

Aktiv finans

Aktiv Finans beskæftiger sig med finansiel rådgivning, hvad angår investeringer og kapitalforvaltning. Aktiv Finans arbejder også med forsikring, pension samt livs-, sygdoms- og ulykkesforsikring. Virksomheden omsatte for ca. 16,5 millioner svenske kroner i 2017.

Nu kan vi altid se, hvordan vores systemer fungerer.

Walter Glavich.

Sådan blev det muligt

Udfordring

At finde sikre og effektive løsninger til deling af dokumenter mellem de fem lokale kontorer i Sverige. Som værdipapir selskab er sikkerheden meget vigtig.

Løsning

Server as a Service med bedre ydeevne og nemmere proces som resultat. Client as a Service som giver et bedre overblik over computerparken. Office 365, som letter arbejdet med licenser og softwareintegration.

Effekt

Effektivere samarbejde mellem kontorerne. Sikre løsninger som følger de krav, Finansinspektionen stiller.

Tekst: Nina Schmieder
Foto: Satu Knape